Şimdi Ara

GM 5 PLUS OREO (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
330
Cevap
5
Favori
33.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
400 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi gibi bir kalite şansı varken gidip de gm tercih etmek niye. Geçmiş olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

Xiaomi gibi bir kalite şansı varken gidip de gm tercih etmek niye. Geçmiş olsun...

Xiaomi gibi bir kalite nedir yahu

İyi güzel fp ürünleri var da ekmek alacağım zaman bile xiaomi diyen tiplere kürekle dalasım geliyor.

Bir şeyin verilen parayı fazlasıyla hak etmesi o şeyi segmentinin en kalitelisi yapmaz.
  • başka bir gm5plus adaptörü ya da aynı anda 5/9/12 volt destekli quick charge 3.0 destekli başka bir adaptörle deneyebilir misiniz, ya cihaz içindeki regülatör arızalı ya da adaptörün hızlı şarj çıkışı bozuk.

bu adaptör şöyle çalışıyor, başta klasik 5v 2.5a verir, data üzerinden cihazın hızlı şarj desteğini anlar ve iletişim içerisindeyken voltajı ayarlar, sizin sıkıntınız voltajı ayarlayamaması/voltajı ayarlasa da bir yerde arıza olması.
  • BU AKŞAM Saat 20.00' da #GeneralMobileHaksızlığı hashtag iyle etkinlik düzenliyoruz. Herkes firma ile ilgili şikayetlerini bu saatte aynı anda belirtsin sesimizi duyuralım.

• Telpa ayıplı mal satıyor, android one kapsamasında olduğunu söyleyip yazıyla güncellemeleri aynı anda olduğunu söylüyor ama ürünün gerçek özelliği bu değil. Bu şekilde THH başvurulursa bir şeyler çıkabilir.

• Ona kalırsa GM5 modeline 2 senesi dolmadan güncelleme desteği kesildi. Malzeme kalitesi ve işçilik ayrı rezalet, telefonun kendisi ayrı rezalet, firma ayrı rezalet. Android One projesi almayı düşünüyorsanız Xaomi A1 tercih edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar lütfen herkes şu linkten Webtekno'ya mesaj atsın. Etkili olacağını düşünüyorum. Aşağıdaki mesajı kopyalayıp gönderebilirsiniz.

http://www.webtekno.com/iletisim

Selamlar,

General Mobile GM 5 Plus modelinin vaad edilen tarihte güncelleme alamamasını ve cihazla ilgili sorunları dile getirmek amacıyla #GeneralMobileHaksızlığı etiketiyle bu akşam saat 20.00 da Twitter da etkinlik düzenleyeceğiz. Sizden ricamız bu etkinliği duyurmamıza yardımcı olmanız.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

quote:

Xiaomi gibi bir kalite şansı varken gidip de gm tercih etmek niye. Geçmiş olsun...

İyi güzel fp ürünleri var da ekmek alacağım zaman bile xiaomi diyen tiplere kürekle dalasım geliyor.

Bir şeyin verilen parayı fazlasıyla hak etmesi o şeyi segmentinin en kalitelisi yapmaz.

Yıllardır Xiaomi kullanıyorum. Hiçbir ürününde tamamen memnun kalmadım. Tamam fiyatına göre gayet güzel ürünleri ama kabak tadı vermeye başladı bu Xiaomi tavsiyeleri. Bir şey tuttu mu ilah yapmakta üstümüze yok millet olarak. Sorsan hayatında bir ürününü bile görmemiştir ama öve öve bitiremez. Neyse umarım GM bu soruna çözüm bulur. Bana sorarsanız geleceği parlak değil firmanın.

• Arkadaşlar lütfen herkes şu linkten Webtekno'ya mesaj atsın. Etkili olacağını düşünüyorum. Aşağıdaki mesajı kopyalayıp gönderebilirsiniz.

http://www.webtekno.com/iletisim

Selamlar,

General Mobile GM 5 Plus modelinin vaad edilen tarihte güncelleme alamamasını ve cihazla ilgili sorunları dile getirmek amacıyla #GeneralMobileHaksızlığı etiketiyle bu akşam saat 20.00 da Twitter da etkinlik düzenleyeceğiz. Sizden ricamız bu etkinliği duyurmamıza yardımcı olmanız.

Saygılar.

• KONUYU SAPTIRMAYALIMLütfen

• Daha dün yaptık bence bir kaç gün zaman geçmeli bu tarz şeyleri üstüste yapmak etkisini azaltır
  • 2.el idare edeyim diye GM 5 aldım 2 kere ekran 1 kere anakart 1 kere kamera değişti transformers gibi telefon hakkını yemeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Daha dün yaptık bence bir kaç gün zaman geçmeli bu tarz şeyleri üstüste yapmak etkisini azaltır

Arkadaşım o kadar uğraşıp konuyu forumda üste taşımışız. Arıza çıkarıp durma. Bi kaç gün sonraya bu konu üstte kalır mı sanıyosun. GM para verdi heralde sana

• Twitter hesabim yok fakat burda yorum atarak desteklemek istedim.
    Zamaninda GMD1 kullandim bilirim Nasıl bir firma olduğunu

Snapdragon 800 lu 16 mp sony lens li telefonu kitkat da birakmislardi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

quote:

Yıllardır Xiaomi kullanıyorum. Hiçbir ürününde tamamen memnun kalmadım. Tamam fiyatına göre gayet güzel ürünleri ama kabak tadı vermeye başladı bu Xiaomi tavsiyeleri. Bir şey tuttu mu ilah yapmakta üstümüze yok millet olarak. Sorsan hayatında bir ürününü bile görmemiştir ama öve öve bitiremez. Neyse umarım GM bu soruna çözüm bulur. Bana sorarsanız geleceği parlak değil firmanın.

Selamlar hocam xiaomi mi6 seramik dusunuyorum en az 3 yil goturmesi lazim kozmetik olarak dayanirmi hocam uzun yillardir kullanan biriyseniz bu markayi dusunceleriniz onemli benim icin.Yoksa sagi solu esnemeye baslamisin ses tuslar felan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gm pişmanlıktır.
  • YnSs58 kullanıcısına yanıt
    Sen önce bir uslubuna dikkat et... Arıza cıkarmak ne demek... Haftalardır ben bu konu ile ilgili milyon yerde etkinlik yapıyorum. 2tane msj atınca insanlar bi halt ettim sanıyor. Beni bilen çok iyi bilir tanıyan da çok iyi tanır. Biz bunu insanlar için yapıyoruz senin derdin para koparmak sanırım ki aklına hemen bunlar geliyor. Böyle saçma sapan bir konuşmayı yapan bir insanın ne etkinliğine katılırım ne de destek veririm.

Konuşmayı öğrenmek lazım önce yoksa aynı safta oldugun insanları yaftalayarak ancak kaybedersin ... Buyur yap etkinliğini konuyu yukarı taşımış bu yük iş başarmış...

Tweetter etkiliğini dün biz başlattık bundan önce Instagram , facebook, mail, msj vs bir sürü etkinlik yaptık... DÜn bizim etkinliğimiz için konu açıp bugün SEN PARA MI ALDIN demek neyin kafasıdır...

YAzıklar olsun bu zihniyetle 1 adım ileri gidilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 2 Mart 2018; 16:3:9 >
  • Sakın olalım kendi içimizde tartışmaya gerek yok güzel üsluplarla hakkımızı arayalım...

• ahmetay74 A kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz benimde aklıma geldi. Iki ayrı gm5 plus adaptöründe denedim aynısını yaptı. O adaptörleri bir başka gm5 plus a koyunca sıkıntı yok, hızlı şarj yazıyor.

Acaba sorun şarj soketinde olabilir mi?

• paramı yiyen GM'ye inat UP UP UP UPPP
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.