Şimdi Ara

Glitch kullanmak ban sebebi olur mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 3'te bir glitch var imiş haritanın altına iniyormuşsun birisi söyledi. Glitch kullanmak onun dışında hiçbir hack yapmamak ve birisinin videoya kaydetmesi ve ardından şikayet etmesi ban sebebi olur mu?

• Oyun nick'ini söylesene, kullandığında videoya alıp EA'e report edeyim Senin gibiler yüzünden oyunun zevki baltalanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Ya sadece haritanın altına inmenin kime ne zararı olacak haritanın altından milleti vuramadığın sürece ban falan olmaz merak etme. Biz wow da gm island'a gitmiştik Gm gelip bizi uyardı geri tp'ledi hiç birşey olmadı
    11 yıl önce açıldı
    Ban açma hilesi lazım :P
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.