Şimdi Ara

Glandal Ankaraya Geldi [Charmie] [SS GELDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi hazir kizilayda isim varken ugrayayim diyorum gidecegi internet kafeye, lakin su verilecek olan kodlar bir konuda okumustum 5'e 5 mac yapilinca veriyorlarmis dogru mu yoksa belli bir sure kalsan yinede aliyor musun. Cocuklarla hic mac atmayi cekemem acikcasi. (Kimse alinmasin artistlik yapmiyorum internet kafedeki durumu az cok tahmin ediyorum.)

Not: Bu arada konu guncel kalsin ss atarim. Sonra gordugumuz toplayla hep beraber aglariz.

Edit: Çok fazla kişi oldğundan sadece riot blitz verdiler arcade sona haksızlık olmasın diye vermediler.
    Edit2: Charmie bana göre hiç de güzel değil bir tatlı ama ne bilim charmie ile fotoğraf çektirmek isteyen çoktu hiç de onu bekleyemem açıkçası çektirmeden geldim...

Bu Da Ben ile Glandal uykulu iğrenç çıkmış ama idare edin işte :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohan12 -- 26 Ekim 2013; 13:53:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seni mi kırıcaz güncel kalsın.
  • ben gidicem bakalım neler dönüyo oralarda
  • riot blitz veriyorlar 1-2 tane aram turnuvasını kazanana arcade sona veriyorlar
  • Gitmeyecegim. Hic ugrasmaya degmez 2 tane herkeste olan dandik skin icin...

• daha böyle park sorununun olmadığı bi yer olaydı iyi idi. :S arabayla gidecem bide koyacak yer ara :S
  • Kazanamayan alamiyornu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonkeyDGarp -- 23 Ekim 2013; 20:24:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Riot Graves ve Arcade Sona ayırırsın değil mi benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonkeyDGarp

Kazanamayan alamiyornu :D

Arcade sona yi kazanana veriyorlar ama riot blitz herkese

• gidecek varsa benide götürsün yerini tam bilmiyorum
  • Saat kaç gibi gelecekler? Ona göre dersane saatime uyarsa ben de bir gelebilirim Bu arada Chatlak'a gelecek değil mi?

Sırf Arcade Sona için gelmek istiyorum açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

Saat kaç gibi gelecekler? Ona göre dersane saatime uyarsa ben de bir gelebilirim Bu arada Chatlak'a gelecek değil mi?

Evet chatlak di sanirim 11 de orada olacaklarmis bende orada 11:30 gibi orda olurum olurda bulmak isteyen olursa beni uzun sacli ve kupeli birini gorurseniz o benimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Rohan12

quote:

Saat kaç gibi gelecekler? Ona göre dersane saatime uyarsa ben de bir gelebilirim Bu arada Chatlak'a gelecek değil mi?

Evet chatlak di sanirim 11 de orada olacaklarmis bende orada 11:30 gibi orda olurum olurda bulmak isteyen olursa beni uzun sacli ve kupeli birini gorurseniz o benimdir

Abi 11 de kim kalkim gitcek ya

• quote:

Orijinalden alıntı: darkavenger61

quote:

quote:

Abi 11 de kim kalkim gitcek ya

Her şey kod için ne yapalım .

• quote:

Cumartesi hazir kizilayda isim varken ugrayayim diyorum gidecegi internet kafeye, lakin su verilecek olan kodlar bir konuda okumustum 5'e 5 mac yapilinca veriyorlarmis dogru mu yoksa belli bir sure kalsan yinede aliyor musun. Cocuklarla hic mac atmayi cekemem acikcasi. (Kimse alinmasin artistlik yapmiyorum internet kafedeki durumu az cok tahmin ediyorum.)

Not: Bu arada konu guncel kalsin ss atarim. Sonra gordugumuz toplayla hep beraber aglariz.

Eğer 5v5 maç olayı doğruysa yapmak için adam ararsan bana ulaş gelirim.
  • SS ler geldi haberiniz olsun
  • Hala, Charmie ile konuşmak istiyorum. Face'den eklese falan yada ben eklesem.
  • Vaay kalabaliga bak masallah

• quote:

Cumartesi hazir kizilayda isim varken ugrayayim diyorum gidecegi internet kafeye, lakin su verilecek olan kodlar bir konuda okumustum 5'e 5 mac yapilinca veriyorlarmis dogru mu yoksa belli bir sure kalsan yinede aliyor musun. Cocuklarla hic mac atmayi cekemem acikcasi. (Kimse alinmasin artistlik yapmiyorum internet kafedeki durumu az cok tahmin ediyorum.)

Edit: Çok fazla kişi oldğundan sadece riot blitz verdiler arcade sona haksızlık olmasın diye vermediler.
    Edit2: Charmie bana göre hiç de güzel değil bir tatlı ama ne bilim charmie ile fotoğraf çektirmek isteyen çoktu hiç de onu bekleyemem açıkçası çektirmeden geldim...

Bu Da Ben ile Glandal uykulu iğrenç çıkmış ama idare edin işte :D

bişey yazdım da vazgeçtim silemiyorum help

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kineck -- 26 Ekim 2013; 14:02:38 >

• Ben de zaten riot bc vardı ama alıp burda çekiliş yapmak için gidecektim, Nedense sonra vazgeçtim..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.