Şimdi Ara

Chrome Yeni Sekme Küçük Resimler Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Chrome'da yeni sekme sayfasında küçük resimlerde internet sitelerinden çekilen görntüler yok?

http://b1303.hizliresim.com/17/3/kqd76.png

Bu şekilde gözüküyor?

Kullanıcı sildim, chrome'u da silip yeniden yükledim fakat sonuç alamadım. Hatta format atmadan önce de böyleydi formattan sonra da değişmedi.

• bence yandex i dene süper bende google kullanıyordum yükleyince vazgeçtim
  • ben de sevinmiştim cevap gelince, yandex'i kullandım fakat beğenmedim. yanlış anlamayın sadece alışkanlık ve daha güvenilir geliyor chrome.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aras1905

Chrome'da yeni sekme sayfasında küçük resimlerde internet sitelerinden çekilen görntüler yok?

Bu şekilde gözüküyor?

Kullanıcı sildim, chrome'u da silip yeniden yükledim fakat sonuç alamadım. Hatta format atmadan önce de böyleydi formattan sonra da değişmedi.

Bence bu bir sorun değil. Bende yeni sekme açıp baktım, bazılarında resim var bazılarında yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vettel

quote:

Chrome'da yeni sekme sayfasında küçük resimlerde internet sitelerinden çekilen görntüler yok?

Bu şekilde gözüküyor?

Bence bu bir sorun değil. Bende yeni sekme açıp baktım, bazılarında resim var bazılarında yok.

yani tabi ki bir problem değil fakat nedeni ne olabilir merak ettim. Abimin bilgisayarında bir şey yokken benimkinde böyle olması garibime gitti.

• ya tam emin değilim ama bu google ile ilgili bazı eklentiler var bi araştır yüklediğinde sorun gidiyor du sanırım ...
  • Chromu kaldırıp tekrardan yüklemeyi denemelisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome yazı tipi sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inside236

Chromu kaldırıp tekrardan yüklemeyi denemelisin.

denedim. önce kayıtlı kullanıcıyı sildim sonra chrome'u da sildim. hatta başka bir sebepten ötürü format bile attım. Yok hala aynı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inside236

Chromu kaldırıp tekrardan yüklemeyi denemelisin.

denedim. önce kayıtlı kullanıcıyı sildim sonra chrome'u da sildim. hatta başka bir sebepten ötürü format bile attım. Yok hala aynı.

Chromeden kaynaklı degil bi sitelerin o andaki anlık görüntüsünde sık sık degişimler oldugunda chrome bi geçiş anındaki anlık görüntüyü saklar, buna birde flash player ve javanın etkisi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de bazılarında var bazılarında yok nedenini bilmiyorum. ama pek önemli birşeyde degil
  • Biraz acayip kaçıcak ama, bende kulladığım tema kendini göstersin diye yeni sekmedeki o küçük resimleri yok etmek istiyorum herhangi bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.