gizli kameralar piyasada mevcut ama şarj sorunu var. uzun süreli kayıt yapması gerekmekte 1 - 2 saat kayıt yapıyor o süre zarfında kimi suç üstü yakalayacağız anlamadım gitti. zaten anladığım bir konuda değil bu konuda yardımcı olma şansınız varsa çok makbule geçicek. uzun süreli kayıt yapan gizli kamerayıda geçtim sadece uzun süre kayıt yapsın kamera kabak gibi gözüksün bozuk deriz yerse tabi :D
arka tarafından şarj kablosu çıkart gizlice sürekli şarjda kalsın hocam, ya da eski kameralı bir telefonunu çekmek istediğin noktaya odakla şarjda bırak sürekli çeksin
PinkOmega
kullanıcısına yanıt
aynen denedim ama cihazda çok ısınmadan dolayı 4 5 saat kayıt oldu anca ısınma nedenini bilmiyorum çokta önemli değil artık olduğu kadarıyla idare edicem artık.. paylaşım için teşekkürler
Bir bataryaya anahtarlık süsü veya aksesuarmış kamufle edebilirsin .
LaOtzi
kullanıcısına yanıt
aynen denedim ve başarılı oldum işimi gördü en azından...
İş yerinde gece vardiyası var. Odamı kapattığım halde bazı sabahlar masam ve çekmecelerim karıştırılmış olarak buluyorum. Bu kamerayı çalıştırmayı bir türlü beceremedim. Bunla ilgili püf noktası bilen var mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme