Bildirim
giyim-aradaki fark
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Scooter al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende scooter var, memnunum. -
Marka kardesim
Lumberjack botta bi markadir ilk akla gelenlerden
Mesela benjm giydigim bot greyder 280tl aynisi cattr 300 lira timberland de 350 lira falan
Aynisi bilmedigim bir markada 120 130 tl
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IspanakLord
Marka kardesim
Mesela benjm giydigim bot greyder 280tl aynisi cattr 300 lira timberland de 350 lira falan
bende lumberjack düşünüyorum ama arkadaş kalitesiz falan demişti gerçekten de öyle mi yoksa aldığıma pişman olmayayım
bide diyelim lumberjack 200 kinetix 140 falan
kinetixde marka ama lumberjack daha kaliteli üretim mi yapıyor yani daha uzun süremi gider -
quote:
Orijinalden alıntı: messimessipuyol
quote:
Orijinalden alıntı: IspanakLord
Marka kardesim
bende lumberjack düşünüyorum ama arkadaş kalitesiz falan demişti gerçekten de öyle mi yoksa aldığıma pişman olmayayım
bide diyelim lumberjack 200 kinetix 140 falan
kinetixde marka ama lumberjack daha kaliteli üretim mi yapıyor yani daha uzun süremi gider
Lumberjack bot denince akla gelen ilk isimlerdendir. Kalitesi kinetixle tartisilamaz bile.
Kinetix fenerbahceyse, lumberjack barcelonadir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X