Şimdi Ara

Giulietta mı, Bravo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisi daha genç işi sizce? Hangisi alınmalı abilerim, 2 aracın da + ları - leri nelerdir, hangisi daha mantıklıdır?Giulietta mı, Bravo mu?Giulietta mı, Bravo mu?

Paralarını hak ediyorlar mı sizce?

• Bravo ve giuletta aynı platformu paylaşan iki model olmalarının ve bir kaç trim(direksiyon,teyp,tavandaki tutamaklar) gibi Fiat grubu ürünlerinde ortak kullanılan parçalar haricinde birbirinden tamamen farklıdır. ön düzen,motor setupı,yürüyen aksam ,süspansiyon direksiyon sistemi tamamen farklıdır. Platform temel olarak aynı olsa da giuliettanın şasisi bravodan daha sert ve burulma direnci daha yüksektir. Bravonun frenleri direksiyon geometrisi, yürüyen aksamı punto ve Lancia delta ile benzerlik taşır. Giuliettada ise Alfa mühendisleri tarafından yıllardır kullanılan ve geliştirilen double wishbone ön düzen,dual pinion direksiyon sistemi,multilink bağımsız arka düzen, daha gelişmiş bir fren sistemi, Alfa DNA adı verilen aracın direksiyon hassasiyet ayarından gaz pedalı tepkisine , vdc nin çalışma prensibine kadar bir çok parametreyi kontrol edebilen 3 farklı sürüş modu bulunur. Ve sürüş dinamikleri bravo ile alakasızdır.

İki araç birbirinin aynısı değildir. Sadece aynı çatı altında olan markalar oldukları için platform kardeşliği ve bazı ortak parça kullanımı dışında gerek tasarım gerek kalite gerek sürüş dinamikleri olarak çok farklı araçlardır. Kullanmadıysanız ikisini de kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Bravo al geç giulettaya fazla para vermeye gerek yok aynı araba ikiside ayrıca bravonun parçalarını daha rahat bulursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aracı a noktasından b noktasına gitmek için kullanacaksın, cok Bi piyasası olmasına gerek yoksa al Bi faca sahin bin gec.

Onun dışında julyet hala sekli olan bir arac. Hele genc için cok daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Aracı a noktasından b noktasına gitmek için kullanacaksın, cok Bi piyasası olmasına gerek yoksa al Bi faca sahin bin gec.

Onun dışında julyet hala sekli olan bir arac. Hele genc için cok daha iyi olur.
    var zaten şuan dede yadigarı :D
  • Ben de bu aralar bakıyorum. Bravo da guiliettaya ek olarak 120hp ve otomatik seçeneği var dizelinde. Tabi sen benzinli mi dizel mi düşünüyosun bilmiyorum ama zaten piyasası kötü olan arabaları benzinli almazdım ben. He bravonun otomatiğini de 150-200 binde almak mantıklı mı bilmiyorum ama Sport Style paket 1.6mj 120hp bi bravo 52 civarına bulunurken 105hp aynı donanımda giulietta en aşa 65 olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Ben de bu aralar bakıyorum. Bravo da guiliettaya ek olarak 120hp ve otomatik seçeneği var dizelinde. Tabi sen benzinli mi dizel mi düşünüyosun bilmiyorum ama zaten piyasası kötü olan arabaları benzinli almazdım ben. He bravonun otomatiğini de 150-200 binde almak mantıklı mı bilmiyorum ama Sport Style paket 1.6mj 120hp bi bravo 52 civarına bulunurken 105hp aynı donanımda giulietta en aşa 65 olacaktır.
    Dizel bakıyorum ben de. Yalnız dediğiniz gibi sport style bravonun dolusu 52'ye göremedim ben
  • Adalande kullanıcısına yanıt
    Kaç km bakıyorsunuz ki? Ben halihazırda 1.3mj kullandığım eskiden de 1.3mj linea kullandığım için motora güveniyorum km sorun değil 100-150km arası kabulüm bu aralıkta da 48-54 değişiyor fiyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbacıshaquılle -- 6 Ocak 2019; 16:36:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ30 mu Giulietta mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Kaç km bakıyorsunuz ki? Ben halihazırda 1.3mj kullandığım eskiden de 1.3mj linea kullandığım için motora güveniyorum km sorun değil 100-150km arası kabulüm bu aralıkta da 48-54 değişiyor fiyatlar.
    180 bin aşşağısı bakıyorum hocam

• Gulietta varken Bravo’nun yüzüne bakmam kusura bakmasın kimse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalande

var zaten şuan dede yadigarı :D

Alıntıları Göster
    Modifiye de yaptır oh mis.

• Bravo'nun ikinci el bence çok zayıf. Giulietta tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Modifiye de yaptır oh mis.

Alıntıları Göster
    Ben biraz da peşinat olarak düşünüyordum araç orjinal 66 bin de motorun da tık yok kullanması çok zevkli fakat giuliettayı görünce de içim gidiyor 😁

• Fiyat Performans odaklı düşünürsek Bravo Kalple düşünürsek Giulietta

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalande

Ben biraz da peşinat olarak düşünüyordum araç orjinal 66 bin de motorun da tık yok kullanması çok zevkli fakat giuliettayı görünce de içim gidiyor 😁

Alıntıları Göster
    Julyet al gec

• İkisi de aynı araba. Lafın gelişi söylemiyorum, gerçekten öyle.

• Allah bizi Alffa Romeo şerrinden korusun, Haç ve Müslüman yeğenimi yiyen bir armalı aracı kapımdan içeri komam !!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Allah bizi Alffa Romeo şerrinden korusun, Haç ve Müslüman yeğenimi yiyen bir armalı aracı kapımdan içeri komam !!
    şüpheli logosu olan araçlara bende yanaşmıyorum, chevrolet ve alfa romeo gibi. alfayı severim, yeni araçlarında daha problemsiz kaliteli araçları. ama o logoyu göre göre rahat kullanamam diye almak istemiyorum nedense. bu yazınızdan dolayı sizi taşlayan olacaktır, aslında hangi aracı alırsanız alın düşmana hizmet ediyoruz ama göz göre göre rahat edemiyor insan.
  • Bravo ve giuletta aynı platformu paylaşan iki model olmalarının ve bir kaç trim(direksiyon,teyp,tavandaki tutamaklar) gibi Fiat grubu ürünlerinde ortak kullanılan parçalar haricinde birbirinden tamamen farklıdır. ön düzen,motor setupı,yürüyen aksam ,süspansiyon direksiyon sistemi tamamen farklıdır. Platform temel olarak aynı olsa da giuliettanın şasisi bravodan daha sert ve burulma direnci daha yüksektir. Bravonun frenleri direksiyon geometrisi, yürüyen aksamı punto ve Lancia delta ile benzerlik taşır. Giuliettada ise Alfa mühendisleri tarafından yıllardır kullanılan ve geliştirilen double wishbone ön düzen,dual pinion direksiyon sistemi,multilink bağımsız arka düzen, daha gelişmiş bir fren sistemi, Alfa DNA adı verilen aracın direksiyon hassasiyet ayarından gaz pedalı tepkisine , vdc nin çalışma prensibine kadar bir çok parametreyi kontrol edebilen 3 farklı sürüş modu bulunur. Ve sürüş dinamikleri bravo ile alakasızdır.

İki araç birbirinin aynısı değildir. Sadece aynı çatı altında olan markalar oldukları için platform kardeşliği ve bazı ortak parça kullanımı dışında gerek tasarım gerek kalite gerek sürüş dinamikleri olarak çok farklı araçlardır. Kullanmadıysanız ikisini de kullanmanızı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.