Şimdi Ara

Giulietta Makyajlanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
5
Favori
6.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alfa romeo denince aklıma sportif sedan geliyor, 156-159 geliyor, giulietta yı bi türlü beğenemedim, HB zaten!...
    neden 159 yenilenmiyor onu anlayamıyorum, ve neden Türkiye'de 159 satışı durdu!? Avrupa'da 2.0 170 hp dizeli var Türkiye'dede satılırdı az çok,...
  • Motor gucu ve tasarımı ıcın bu fıyata alınır.Ic tasarımı elestırılsede bence gayet şık.
  • İç tasarımını bir tek ben beğendim sanırım
  • giu varken golf alırım diyecek adamın iki çıkar yolu vardır:
    fanboydur 1
    esnaf zihniyetlidir 2.
    Her zaman söyledim her zaman da söylüyorum,giu golfü biçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

giu varken golf alırım diyecek adamın iki çıkar yolu vardır:
    fanboydur 1
    esnaf zihniyetlidir 2.

ss var mı makyajlı kasa ile ilgili ?
  • quote:

fanboydur 1
    esnaf zihniyetlidir 2.

Bence 2 seçenek daha var abi.

1) Kördür.Beyaz içi kırmızı bir Giulietta görmemiştir.

2) Yaşadığı yerde nasıl bir yerse artık sadece Golf vardır
  • yukarda verdim dostum.
  • o direksiyondan 2 kişilik yatak çıkar
  • 3 kollu adam gibi bir direksiyon yapsanıza işte yav Bu konuda da farklı olmayın be
  • Güzel bi direksiyon varya o konsolun karşısında 70 lik rakı devirtir
  • O değil de, artık dedemden kalma nokta LED yerine Audi'deki gibi çizgi LED yapsınlar arka farları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AO

quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

Eski leonu da içi kötü diye yerden yere vurdular yıllarca, alan keyifle bindi, giu da aynı sebepten itekleniyor ama inanılmaz keyifli bir araç, compact hb sınıfında V40tan sonra 2. bence gayet yeterli iç mekanı var giunun, ama direksiyon daha kötü olmuş bu sefer keşke hiç dokunmasalarmış,

Orası kötü burası kötü demektense alıp yıllarca keyifle binmek lazım, daha araçlara karar veremeyen orası kötü burası kötü diyen insanlar nasıl evlendi ben anlamıyorum. Ya mükemmeli buldular ya da hala yaşları çok küçük

Alfa Remeo ve yıllarca keyifle binmek! bu iksini bir araya getirebilen kimse olmadı daha.

Dünya yalnız sizin çevrenizden ibaret değil, tecrübeleriniz sizi yanlış yönetmiş, yıllardır alfa gt, 159 ve hatta 147 kullanan arkadaşlarım var. Öyle ki giulietta gerçekten efsane bir araç .

Keyif demek satarken zarar etmemek değildir, arabayı ne olursa olsun satmak istemeyip kullanırken keyif almaktan bahsediyorum.

• quote:

fanboydur 1
    esnaf zihniyetlidir 2.

Kalite olarak Golf daha iyi olduğundan Golf' ü seçerim. Bunda yadırganacak bir durum yok. Yol tutuşta ve sürüş dinamiklerinde dağlar kadar farkta yok. Herkesin ihtiyaçları farklıdır. Hatta sana şöyle söyleyeyim belki biraz daha yumuşarsın :) V40 varken Giu' nun yüzüne bakmam
  • V40 da premium kompakt,daha sağlam daha güvenli daha kaliteli ona lafım yok,V40 tercih eden adama laf etmem.
    Ama hem alt kompakt sınıf,hem sürüş dinamikleri olarak giu değil,hem yanına parkettiğinde işi bitecek,hem de golf diyeceğim.
    Yeni versiyonda zaten kalite işini de halletmişler gördüğüm kadarıyla,o açıdan golfü seçecek bir durumun da kalmayacak.
    Bu arada dağlar mağlar yok demişin de,giu o golfü dağlara sürer bak her ortamda söyleme bunu.
    Giunun girdiği virajda golfle takla atarsın.Golf önce focusu alsın ondan sonra giuyla karşılaştırırsınız,plaza değil burası forum ona göre yorum atın.
  • Julyet kullanmadım ama en fazla 40 ile girdiğim viraja yanımdan ok gibi girip geçmesi beni hayran bıraktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hehe

• Alfa güzel araba.Ama nedense Türkiye'de çok tutulmadı.
    Golf varken tercih tabiki Golf olmalı derim
  • quote:

V40 da premium kompakt,daha sağlam daha güvenli daha kaliteli ona lafım yok,V40 tercih eden adama laf etmem.
    Ama hem alt kompakt sınıf,hem sürüş dinamikleri olarak giu değil,hem yanına parkettiğinde işi bitecek,hem de golf diyeceğim.
    Yeni versiyonda zaten kalite işini de halletmişler gördüğüm kadarıyla,o açıdan golfü seçecek bir durumun da kalmayacak.
    Bu arada dağlar mağlar yok demişin de,giu o golfü dağlara sürer bak her ortamda söyleme bunu.
    Giunun girdiği virajda golfle takla atarsın.Golf önce focusu alsın ondan sonra giuyla karşılaştırırsınız,plaza değil burası forum ona göre yorum atın.

Golf' ün iç mekanıda, Giu' ya takla attırır ama Ayrıca, inan bana aynı segment araçlarda büyük farklar yok. F1 pilotuyum, virajlara sert girerim diyorsan, Golf' e adaptif şasi kontrolü ekletirsin, alırsın sport moda, o da köpek gibi yol tutar sana ;)

• İyidir yine ya ben beğendim 1.4 185lik motor çok canlar yakar

• golfün iç mekanının kimseye takla attırdığı falan yok,alt kompakt sınıfın en kaliteli iç mekanlarından biri bu doğru,ancak giunun iç mekanında direksiyon kolonu ve kapı plastiğinden başka kalitesiz hiçbir yer yok.
    hatta metal orta konsolu premium kompakt sınıftaki otomobillerde bile göremezsin.
    Zaten şu anda bu problemi düzeltiyorlar,daha kaliteli bir direksiyon ve iç mekanla geliyor,bu açıdan golf molf konuşulmaz artık a3ü konuşuruz.
    a3 ve V40 şu anda premium kompakt sınıfının en iyisi ona katılırım,her tarafından kalite akıyor arabaların.
    ama golfe ne ekletirsen eklet giuyla falan başa çıkamaz geçin bu işleri.Focusu alırsa dua edersiniz.
    Golfün altyapısı bu tarz işlere müsait değil.zaten 160lık tsi yi ortadan kaldırdılar mevzu tam kapandı.
    Şanzımanı zaten konuşmuyorum.DSG nin ibretlik durumu ortada.
    Golfün yeri alt kompakt sınıf,yok dağlar yok yok ovalar var sorunsuz desege bunları bize değil plazaya gelen müşterilere anlatırsınız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.