Şimdi Ara

Giulietta Makyajlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
5
Favori
6.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erkyuo

quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

quote:

Alfa Romeo premium'dan ziyade VW gibi arada derede kalmış bir marka

Hayatında herhangi bir Alfanın içine bindin mi?

Bindim ve böyle kanaat getirdim

Giulietta için söylersen anlarım ama diğer modellerle vw i kıyaslayamazsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

quote:

Alfa Romeo premium'dan ziyade VW gibi arada derede kalmış bir marka

Hayatında herhangi bir Alfanın içine bindin mi?

Bindim ve böyle kanaat getirdim

Hem Alfa Romeo hem Vw sahibiyim.
    Alfa Romeonun sürüş keyfi , dinamizmi , parça kalitesi (işçilikte hata olabiliyor katılıyorum ) bunlardan sonra sıradan Vw ye araba demem sadece ulaşım aracıdır gözümde.
    Alfa Romeo ile Vw yi asla kıyaslamam bi kere tarzları ve hitap ettilleri kesim çok farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vet147 -- 3 Eylül 2013; 3:44:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence o şaşkın bakisli, gudubet ön tarafi ve Fiat Doblo direksiyonu degismeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır makyajlanıyor arkasına uyum sağlayacak bir ön tasarım yapsalar çok hoş olur
  • Kimse yırtınmasın.Araba 10 numara 5 yıldız olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

Eski leonu da içi kötü diye yerden yere vurdular yıllarca, alan keyifle bindi, giu da aynı sebepten itekleniyor ama inanılmaz keyifli bir araç, compact hb sınıfında V40tan sonra 2. bence gayet yeterli iç mekanı var giunun, ama direksiyon daha kötü olmuş bu sefer keşke hiç dokunmasalarmış,

Orası kötü burası kötü demektense alıp yıllarca keyifle binmek lazım, daha araçlara karar veremeyen orası kötü burası kötü diyen insanlar nasıl evlendi ben anlamıyorum. Ya mükemmeli buldular ya da hala yaşları çok küçük

Aynen, biraz araç alıp satması gereken forumda bir çok kişi var.
    Ben şahsen 1.4 170 lik tct guli ye çok yakınım.
    İnsaflı bir galeri ile makul bir takas imkanı doğsa yarın ederim.

• Direksiyonun yuvarlak kısmı değişmemiş, hala büyük. Orta kısmı farklı olmuş, bence eskisinden daha iyi. Sanılanın aksine; doblo daha dogrusu Fiat grubununkilere benzetilen direksiyonun sadece düğmeleri benziyordu. Onlar yine aynı.
    Ekran olması gereken yere gelmis. Makyajsız halinde ekran yüksek bir bedelle opsiyon olarak alındığı ve maalesef navigasyonunda Türkiye haritası olmadıgı icin bu opsiyonu alanlar cok azdı. Umarım ekran tüm versiyonlarda standart olur ve Türkiye haritası mevcuttur.
    Makyajsızda kapı içleri cok eleştiri alırdı,aslında kapı içlerinde siyah deri veya derimsi (!) bir kaplama vardı ve bu göze hitap etmiyordu, tasarım ve malzeme aynı, ama renklendirilmesi olumlu olmuş.
    Dış tasarımda pek bir farklılık olmamış ya da mobilden resimleri küçük gördüğüm icin bana mı öyle geliyor?
    Motor zaten harikaydi, 185 bg.ligin 0-100'den ziyade 110-120 gibi hızlardan sonraki performansının artmasını umuyorum. Acaba yakıt tüketimi acısından nasıl bir farklılık olacak, ya da olacak mı? 4 kapılı ve 185 bg.lik bir spor/aile aracı 1.4 180hp Tsi motordan az yakarsa şaşırmayın.
    Kendimce geliştirilmesini umduğum konular;
    1. İç trimden gelen seslerde (tikirti) iyileştirme olması, tikirdamasin alet
    2. Klima butonlarının üzerinde bulunduğu yuvarlak kolların benzeri Fiat 500 L'de de kullanılıyor. Gerçi gunümüzde Vw - Ford gibi markalar ticarisinden otomobiline genelde benzer ortak parça kullanıyorlar ama kullanıcılar sahip oldukları aracın farklı olmasını isterler.
    3. TCT'yi 1.6 dizelde kullanmak, iste bu satışların artmasında gercekten etkili olabilir

• quote:

Eski leonu da içi kötü diye yerden yere vurdular yıllarca, alan keyifle bindi, giu da aynı sebepten itekleniyor ama inanılmaz keyifli bir araç, compact hb sınıfında V40tan sonra 2. bence gayet yeterli iç mekanı var giunun, ama direksiyon daha kötü olmuş bu sefer keşke hiç dokunmasalarmış,

Orası kötü burası kötü demektense alıp yıllarca keyifle binmek lazım, daha araçlara karar veremeyen orası kötü burası kötü diyen insanlar nasıl evlendi ben anlamıyorum. Ya mükemmeli buldular ya da hala yaşları çok küçük

Alfa Remeo ve yıllarca keyifle binmek! bu iksini bir araya getirebilen kimse olmadı daha.

• Nereden biliyorsunuz?

• İşte şimdi eksiksiz bir araç olmuş gerçekten . Tabiki hala önüne kanım çok ısınmadı

Arka tarafı ne kadar Asi ise ön tarafı o kadar uysal ,yumuşak , sevecen geliyor bana
  • Bence çok güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Nereden biliyorsunuz?

Tecrübe.
  • Herhalde Türkiye'de bir tek siz Alfa sahibiydiniz ki genelleme yapıyorsunuz.. (!)

• quote:

Orijinalden alıntı: AO

quote:

Alfa Remeo ve yıllarca keyifle binmek! bu iksini bir araya getirebilen kimse olmadı daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

o konsola altın semer de vursan kar etmez.
    yine ezberden inanılmaz yorumlar gelmiş,daha önce de çakma bravo çakma doblo diyorlardı bu araç için.
    Rakiplerinin üstünde özellikler sunduğu ortaya çıkınca da kimse ses çıkaramadı.
    Direksiyondaki plastik kalitesizdi daha önce,şu anda gayet kaliteli.
    Ayriyeten gayet şık bir direksiyon.
    Eğer bu renderlar gibi gelirse burada ezberden alfaya çamur atanların hiç biri bu yorumları yapamayacak eminim.
    Ayriyeten bu konsola laf edenler gidip Alman malı diye Mercedes diye satılan A serisinin konsolunu,1 serisinin boşline hallerini incelesinler.
    Bir de şu alfa dökülüyor mevzuatları yok mu,yemin ederim kargalar gülüyor artık vazgeçin şundan yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 3 Eylül 2013; 9:59:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AO

quote:

haha.. süper cevap.

• Zaten sıkıntı önde idi yine aynı

Dizel otomatik gelmez ise yine senede max 750 adet satar hepsi bu
  • Konsolda ki renklendirilen bölgeler haricinde arabanın her tarafı leğen plastiği. Direksiyonu bence eskisine göre daha şık olmuş. Ekranı konsola entegre etmişler, arabanın tek soft malzemeli bölgesi olan yerleri ise taba ve kırmızı renklerle süslemişler. Arabanın tasarımı zaten güzeldi, çok değişiklik yapmamışlar doğal olarak. Sürüş dinamikleri, yol tutuşu falan en iyilerden. Ama işte böyle bir araçta kalite olmayınca insanın midesi bulanıyor. Bu araç yerine her türlü Golf' ü tercih ederim. Her ne kadar tasarımı, sürüş dinamikleri Giulietta kadar olmasada...
  • Bu sinifta Giu nun rakibi asla Golf falan degil ancak A3 ile karsilastirilabilir ama ondanda iyi bence. Bu siniftaki en iyi arac diyebilirim. Bir rakibi varsa oda Lancia Delta.Biri konfor biri Perf. Odakli zaten.

Ic mekan konusunda biraz sıkıntılar vardı.C sinifinda rakipleri var. Millet doblo direksiyonu demiste, o direksiyonun ne kadar ergonomik bi yapisi var ne kadar konforlu bi direksiyon ondan bi haber. Fiata leke surcez diye sekilden sekile giriyolar zaten.

Motor Fiat-Alfa Romeo-Lancia zaten. Bu sinifta rakipsiz mukemmel performans sunuyor. 1,75 TB ile ilgili biraz daha yukseltme yapsalar daha iyi olur aslinda.

• Satışlar artmasın zaten. Yollarda parmakla gösterilmek güzel oluyo .

+Şuan güncel makyajsız halindeki ekran tarzı daha güzel bence keşke onu devam ettirselermiş.( Arabayı çalıştırınca kendiliğinden açılan, geri de kendliğinden kapanan )
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.