Şimdi Ara

Gittigidiyordan Havale İle alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa gitti gitiyordan alışveriş yapacağım
    Arkadaşlar Kredi kartım olmadığından elimden geldiğince de kullanmayacağımdan HEMEN AL seçeneği ile havale ile alışveriş yapabilirmiyim bi sorun çıkartırmı güvenilir bir yermidir Tecrübeleriniz lazım.

• Güvenli tabiki dostum..

Yeterki sitede ki talimatları iyice oku..

Bir çok kez alışverişde bulundum..Zaten Garanti bankasının sanırım o site..
  • Bazı durumlarda sadece kredi kartıyla alışveriş yapabiliyorsun.Sanal kart kullan başın ağrımasın.Yapacağın alışveriş kadar limitlendirirsin olur biter.Ben daha önce alışveriş yaptım güvenebilirsin.
  • hemen al seçenegi ile havale ile ödenmiyor sadece kredikartıyla yapabiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocaman86

hemen al seçenegi ile havale ile ödenmiyor sadece kredikartıyla yapabiliyorsun.

• güvenli bir sitedir. Peşin fiyatına uzun vadeli taksitlendirme olayı artsa çok daha süper olacak. Gerçi peşin fiyatına 3 taksit olayı var az da olsa. Umarım peşin fiyatına geniş bir yelpazede ödeme seçenekleri yaygınlaşır bu sitede.
  • Bende sanal kart kullananlardanım ve defalarca alış veriş yaptım hiç sorun olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle güvenilir e-bay ın resmi turkiye sitesi birde taksit secenegi artsa super olur ayakkabıdan hazır karta gıyıme oyun ne lazımsa ordan alırım
  • Bi de şu üreticiden temin edilme süresi kısalsa tam süper olucak.
  • belkı 100 defa alışveriş yapmışımdır.hıc sorun yaşamadım
  • ben yaşadım aldığın mal 15 gün sonra gelebilir öncelikle stoklarında olup olmadığını sor parayı ışık hızıyla transfer ediyorlar fakat iş nakliye tedariğe gelince ağırdan alıyorlar ama yinede güvenlir site doğan holdingin bu arada daha ucuz siteler var tek değil yani
  • 2 adet oto hoparlörü sipariş ettim parayı nakit ödedim iki hafta bekledikten sonra gelmedi mesajlaşmalar mailler falan derken bana tedarikçi firmadan alamadıklarını söylediler başka marka model baktık tabi para iadesi sipariş iptali falan filan bi ton ıvır zıvır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.