Bildirim
Gittigidiyordan alışverişle ilgili yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
cep telefonunuza şifre gönderilecektir falan yazan ekran geldiğinde altta tamam tuşuna bastınız mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ate$
cep telefonunuza şifre gönderilecektir falan yazan ekran geldiğinde altta tamam tuşuna bastınız mı?
Tamam tuşuna bastım en son devam ve iptal tuşları var yukarıda da şifre yazısının yanında bir kutucuk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 22 Mayıs 2012; 16:11:25 > -
Upp -
tel numaranın doğru oldugunu kontrol et ve gelmediyse yeni şifre yazıyo ortada onu tıkla teline yeni şifre gelsin 5 dk önce alışveriş yaptım hepsiburadadan akbank neo kart ile -
-
cep telefonu yazan yerde telefonun yazıyormuydu da sen sildin yoksa yazmıyormuydu? -
quote:
Orijinalden alıntı: burakazman
cep telefonu yazan yerde telefonun yazıyormuydu da sen sildin yoksa yazmıyormuydu?
sildim -
hmm o zaman iletişime geç akbank müşteri hizmetleriyle çünkü ben çok alışveriş yaptım kartımla hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım 6 haneli şifre telime geliyordu hep veya akbank 3d secure sitesine gir ordan bilgilerini güncelle -
quote:
Orijinalden alıntı: burakazman
hmm o zaman iletişime geç akbank müşteri hizmetleriyle çünkü ben çok alışveriş yaptım kartımla hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım 6 haneli şifre telime geliyordu hep veya akbank 3d secure sitesine gir ordan bilgilerini güncelle
Daha önce ggden key almıştım o saniye şifre tele gelmişti şimdi niye sorun çıkardı anlamış değilim mecbur m.hizmetlerini arayacağız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X