Şimdi Ara

Gittigidiyordan alışverişle ilgili yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ggden fifa12 cd keyi satın alıyordum en son taksit seçeneklerini tıkladım sonra güvenli ödeme felan yazdı akbankın sitesime yönlendirdi cep telefonuma mesajla güvenlik şifresini göndermeleri gerekiyor 5-10 dakikadır bekliyorum mesaj gelmiyor yardımcı olun lütfen

• cep telefonunuza şifre gönderilecektir falan yazan ekran geldiğinde altta tamam tuşuna bastınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

cep telefonunuza şifre gönderilecektir falan yazan ekran geldiğinde altta tamam tuşuna bastınız mı?

Tamam tuşuna bastım en son devam ve iptal tuşları var yukarıda da şifre yazısının yanında bir kutucuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 22 Mayıs 2012; 16:11:25 >
  • tel numaranın doğru oldugunu kontrol et ve gelmediyse yeni şifre yazıyo ortada onu tıkla teline yeni şifre gelsin 5 dk önce alışveriş yaptım hepsiburadadan akbank neo kart ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakazman

tel numaranın doğru oldugunu kontrol et ve gelmediyse yeni şifre yazıyo ortada onu tıkla teline yeni şifre gelsin 5 dk önce alışveriş yaptım hepsiburadadan akbank neo kart ile

Yeni şifre diye bir seçenek yok hocam
    şöyle bazı yerleri sildim paintle bir türlü mesaj gelmiyor
     Gittigidiyordan alışverişle ilgili yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 22 Mayıs 2012; 17:03:45 >

• cep telefonu yazan yerde telefonun yazıyormuydu da sen sildin yoksa yazmıyormuydu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

cep telefonu yazan yerde telefonun yazıyormuydu da sen sildin yoksa yazmıyormuydu?

sildim
  • hmm o zaman iletişime geç akbank müşteri hizmetleriyle çünkü ben çok alışveriş yaptım kartımla hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım 6 haneli şifre telime geliyordu hep veya akbank 3d secure sitesine gir ordan bilgilerini güncelle
  • quote:

hmm o zaman iletişime geç akbank müşteri hizmetleriyle çünkü ben çok alışveriş yaptım kartımla hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım 6 haneli şifre telime geliyordu hep veya akbank 3d secure sitesine gir ordan bilgilerini güncelle

Daha önce ggden key almıştım o saniye şifre tele gelmişti şimdi niye sorun çıkardı anlamış değilim mecbur m.hizmetlerini arayacağız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.