|
|
|
_____________________________ |
|
''Eğer hayallerin seni korkutmuyorsa yeterince büyük değillerdir.''
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ithal_et -- 7 Mayıs 2010; 10:00:50 > |
|
Orada duruyordun yalnızca çığlıklar atarak,Kimsenin seni dinlemediğinden korkarak, En çok boş teneke kutunun tangırdadığını söylerler, Kendi sesin rahatlatıyor olmalı seni ,Yalnızca duymak istediklerini duyuyor,Ve yalnızca duymuş olduklarını biliyorsun,Sen,sen boğazına kadar trajediye gömülmüşsün ,Dünyayı kurtarmak niyetindesin, Kimse aldırmıyordu bu söylediklerime...IzdıraP
Dostum sesin kaybolmadan önce, Bir kişinin eğlencesi diğerinin cehennemidir, Bu dönem insanların ruhlarını sınamak için gönderildi... |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 7 Mayıs 2010; 11:18:18 > |
www.kktcell.org ®™
|l|lllll|lll||ll||lll ³°°¹¹³²¹³ °¹³¹²³ |
|
Orada duruyordun yalnızca çığlıklar atarak,Kimsenin seni dinlemediğinden korkarak, En çok boş teneke kutunun tangırdadığını söylerler, Kendi sesin rahatlatıyor olmalı seni ,Yalnızca duymak istediklerini duyuyor,Ve yalnızca duymuş olduklarını biliyorsun,Sen,sen boğazına kadar trajediye gömülmüşsün ,Dünyayı kurtarmak niyetindesin, Kimse aldırmıyordu bu söylediklerime...IzdıraP
Dostum sesin kaybolmadan önce, Bir kişinin eğlencesi diğerinin cehennemidir, Bu dönem insanların ruhlarını sınamak için gönderildi... |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ithal_et -- 7 Mayıs 2010; 12:21:47 > |
|
|
televizyonda çıkıyorsun.. nooldu!? ibrahim abi ibrahimmi oldu!? bakıın.. burası çok önemli.. sen zaten, sen zaten bizi, burada hiçbi zaman buraya almamışsın.. fırsatınıda buldunya, fırsatınıda buldunya, frısatını.. o biliyor fırsatını, fırsatınıda buldunya.. aman evladım hadi hadi aman evladım.. bakın, bakın.. eyer şunu açık ve net söylüyorum, şunu açık ve net söylüyorum.. bu sektörde veya sektör dışında, bu sektörde veya sektör dışında.. buradan açık açık söylüyorum, ve diyorumki.. hiçbir allahın kulu.. bakın burdan söylüyorum.. hangi kameraya? hiçbir allahın kulu.. bana.. bırakın hele yüzyüze, yüzyüze bırakın, o face to face diyorumya.. geçtim onu..
|