Şimdi Ara

Gittigidiyor parfum orjinalmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba hocam sevgilime dogum gununde hediye olarak parfum almayı ddusunuyorum

simdi boynere gittim 100 ml parfume 300 lira diyorlar :D internette buldum orjinal demisler ama ben bunu sparis edince nasıl hediye paketi yapıocam pakletleyip yollayan site varmı birde hangisi iyidir bilen alan varmı

CALVIN KLEIN BEAUTY EDP 100 ML - KADIN

CALVIN KLEIN EUPHORIA EDP 100 ML KADIN PARFÜMÜ
    ---
    birde bunlar orjinalmi yoksa fason ürün mü malum 300 lira parfumu 100 e veriyolar supheliyim

• 300 tl değil 100 küsür google da aratsan göreceksin zaten
  • link yolla da bakalım
  • Orijinal fakat tarihi geçmiş olabilir. Mizu da falan o kadar ucuz olmasinin sebebi üretim tarihinin eski olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstadım google yazdım zaten sormak istedigim su boynerde 313 lira etiket varken gittigidiyorda yada mizuda 99.90 olması normalmi yani orjinalmı bi skıntısı varmı
  • Orjinal olmayabilir.
  • bilmiyorum orjinal yazanda olmus yorumlara ama neden ucuz yani alan yokmu hic koca forumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadEagle06

bilmiyorum orjinal yazanda olmus yorumlara ama neden ucuz yani alan yokmu hic koca forumda

Hocam yazdigimi okudun mu

• quote:

merhaba hocam sevgilime dogum gununde hediye olarak parfum almayı ddusunuyorum

simdi boynere gittim 100 ml parfume 300 lira diyorlar :D internette buldum orjinal demisler ama ben bunu sparis edince nasıl hediye paketi yapıocam pakletleyip yollayan site varmı birde hangisi iyidir bilen alan varmı

CALVIN KLEIN BEAUTY EDP 100 ML - KADIN

CALVIN KLEIN EUPHORIA EDP 100 ML KADIN PARFÜMÜ
    ---
    birde bunlar orjinalmi yoksa fason ürün mü malum 300 lira parfumu 100 e veriyolar supheliyim

Selam calvin klein eurhoria edp 100ml kadini ben dubai den kutusuyla orjinal getirdim 40$ fiyata elimde 20 adet var :)
  • zaten hediye olcak kız arkadasıma ama suphelerim var alsam sorun olurmu yani millet orjinal demiste hani tarihinin gecmesi sorunmu
  • quote:

zaten hediye olcak kız arkadasıma ama suphelerim var alsam sorun olurmu yani millet orjinal demiste hani tarihinin gecmesi sorunmu

Evet sorun kaliciligi çok azalir. Ama urun orijinaldir

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGreyOne

quote:

zaten hediye olcak kız arkadasıma ama suphelerim var alsam sorun olurmu yani millet orjinal demiste hani tarihinin gecmesi sorunmu

anladım peki kac yıllık olmalı yani kotu bi hediyemi :D

anladım peki sizin tavsiyeniz nedir yoksa kolyeye falanmı yoneliyim yaben de ucuz olunca hepsi iyi sanmıstımm mesela kac senelik olması lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheGreyOne

quote:

anladım peki kac yıllık olmalı yani kotu bi hediyemi :D

anladım peki sizin tavsiyeniz nedir yoksa kolyeye falanmı yoneliyim yaben de ucuz olunca hepsi iyi sanmıstımm mesela kac senelik olması lazım

Parfumun ortalama gideri 3-4 yildir mizydan falan alinanlar 5 yillik cikiyor genelde. Kaliciligini pek onemsemezse oradan alabilirsin. Ama kolyeye falanda yönelmek senin bilecegin is

• anladım hocam ya zaten netten alısverise yeni basladım anlamıyorum pek :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.