Şimdi Ara

Gittigidiyor kurnazlığı - dikkat edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bundan 3 ay önce yurtdışından Chuwi hi8 pro almıştım, lakin şimdi satmak istemiştir, gittigidiyora 1.90 tl ücret karşılığında 330 ve 500 arası satışa sundum (indirim felanda yapmıştım) lakin bugün ilanımın yasaklı ürün diye yayından kaldırdılar ama sitede onlarca hi8 ve hi 10 ürünlerin satışı mevcut, alttaki mesajları sırasıyla okuyun.
    ---------------------------------
    Bana gelen mesaj.
    Aşağıda detayları bulunan 1 adet ürününüz, yasaklı ürün kapsamında olması nedeniyle sonlandırılmıştır. Yasaklı ürün açıklamasını aşağıda görebilirsiniz:


    Yurt içinden veya yurt dışından mevzuata uygun olmayan bir şekilde temin edilen ürünlerin GittiGidiyor'da satışına izin verilmemektedir.

    GittiGidiyor Kullanıcı Sözleşmesi ve eklerinden Yasaklı ürünler listesini incelemenizi ve yeni satışlarınızda, bu kapsamdaki ürünleri listelememenizi rica ederiz.
    ---------------------------
    1. Bende tekrar bu mesajı attım.
    325610587 ilan kodlu satışa sunduğum ürün, yasaklı ürün diye yayından kaldırdınız, ilana 1.90 tl ücret vermiştim, lakin sitenizde onlarca chuwi tablet satışı mevcut, ne demek oluyor bu, yasak olan bir ürünün kategoride ismi ne işi var acaba.cevap verirmisiniz.

    2 gelen cevap:
    Merhaba,

    1 adet ürününüz, yasaklı ürün kapsamında olması nedeniyle sonlandırılmıştır. Ürünün Yurt içinden veya yurt dışından mevzuata uygun olmadığını kontrol edemeyiz fatura yada belge kontrol sürecimiz bulunmamaktadır. İlgili ürünleri yeniden listelememenizi rica ederim.

    GittiGidiyor Kullanıcı Sözleşmesi ve eklerinden Yasaklı ürünler listesini incelemenizi ve yeni satışlarınızda, bu kapsamdaki ürünleri listelememenizi rica ederiz.

    Dilerseniz, listeleme hakkı tanımlayabilirim, dilerseniz kaldırılan ürün için ödemiş olduğunuz listeleme bedelini tarafınıza iade edebilirim. Bilgi vermenizi rica ederim.

    GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.....
    -------------------------------------

    3. tekrar mesaj attım.
    Aynı ürünü listeleme hakkı istiyorum, sitenizde halen satışı var olan bir şeyi ben sattığımda neden kaldırıyorsunuz, bana bunun cevabını verin.

    4. gelen cevap....
    Merhaba,

    Her gün satışa çıkarılan binlerce ürünün mevzuatlara uygunluğunu tek tek kontrol etmemiz teknik olarak mümkün değildir. Kural ihlali yapan kullanıcıları ve site kurallarına aykırı olan ürünleri, her ürün sayfasında yer alan "Rapor Et" linkini kullanarak iletebilirsiniz. İlettiğiniz bilgiler GittiGidiyor yetkilileri tarafından detaylı bir şekilde incelenecektir.

    İyi günler dilerim.

    ------------------------------------------------------------
    Ben şunu anlıyorum arkadaşlar, ben fiyatı 350 e çektim ve diğer satıcılar benden tam 3 kat fiyat biçmiş aynı tablete, sırf diğer satıcılara yalakalık yapmak için bu tür satışları hemen bertaraf etme yolunu seçiyorlar, aynı tablet 666 tl, 1000 tl gibi fiyatlar girmişler gözlerime inanamadım, ne yaptıysam ilanı tekrar koyamadım. Bu bilgide sizlere gelsin. Umarım buna göre satış yaparsınız sitede, o kadar alışveriş yaptım bu tür şey ilk defa başıma geldi. Yazıktır be. Bu kadar para göz olmayın .







  • alem namussuz olmuş hocam. kimsenin Allah tan korkusu yok artık
  • Hocam sizde 1000 lira yazanları rapor edin o zaman belkide onlardan biri sizi şikayet etti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sahabından başkası yalan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmorhan

    Hocam sizde 1000 lira yazanları rapor edin o zaman belkide onlardan biri sizi şikayet etti

    1100 tllik hio 8 pro ürünü, biraz önce rapor ettim, bakalım ne olacak...
  • Hızlıca talbetimi 350 tlden telefondan tekrar satışa sundum, pcden girince 40 tlye yakın bir ücret kesiyor, telefondan girince 1.9 tl kesiyor, anlamadım ben bu işi. Tableti arkadaş hemen aldı :) inşallah satın alınan ilanı kaldırmazlar ortadan
  • Bakınız örnek tabloya

    Aliexpress fiyatları
    Gittigidiyor kurnazlığı - dikkat edin

    Gittigidiyor fiyatları
    Gittigidiyor kurnazlığı - dikkat edin

    Aman diyim bu tür tabletleri sakın buradan almayın, 50 tl 100 tl vergi verip aliexpresden alsanız dahi burdaki fiyatların yarıdan daha ucuza bile geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 24 Ocak 2018; 14:43:50 >




  • Hızlıca sattığım tabletin ücretini aldım lakin, 340 olan fiyat bana 306 tl olarak ödendi, üstüne ilanı açarken fark felan alacağınız gibi ne ekran nede uyarı geldi, ilanı açarken 1.90 tl ödedim, artı 34 tlde kesinti yaptı. desteğe mesaj attım ama sanırsam 34 tlyi vermeyecekler. aman diim ilanı açarken dikkatli olun. Bu 34 tl fark çok fazla değilmi, hadi 5 15 tl anlarımda 34 tl be abicim. nereye açacağız ilanları bilmiyorumki. Ali expresemi verelim ilanımızı anlamadımki...




  • Gittigidiyorda komisyon %10
    bazı kategorilerde de %15 (Açlık limitlerini zorluyorlar)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: STND

    Gittigidiyorda komisyon %10
    bazı kategorilerde de %15 (Açlık limitlerini zorluyorlar)

    Banada öyle mesaj geldi, oran çok fazla be, iyice kafayı yemişler bunlar, şimdi anlıyorum bir ürüne 3 kat fiyat biçen mağazaları, herkes birbirini düdükleme peşinde, ülkemizi bırakıp aliexpremi verelim paramızı anlamış değilim arkadaş. Bir Allahın kuluda şu ülkede düdükleme peşinde olmasın be.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.