Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR KAZANANLAR KULÜBÜ AÇILDI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
865
Cevap
61
Favori
197.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 544 ve 475 olarak gozukuyor bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epoolture

http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/dynamic-e16-manyetik-eliptik-kondisyon-bisikleti-201219726?sc_extrf=Donanimhaber&sc_extrf=Donanimhaber

http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/ultima-trainer-manyetik-eliptik-kondisyon-bisikleti-246881090?sc_extrf=Donanimhaber

2 ürün kazananlarda ne kadara gözüküyor acaba rica etsem birisi bakabilir mi?

25 lira indiriyor iki üründe de

475-544 oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• soyken kullanıcısına yanıt
    yrlmz1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Telefon alacağım 1000 tl üzeri. Fiyatta yardımcı olabilecek var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_citax

Telefon alacağım 1000 tl üzeri. Fiyatta yardımcı olabilecek var mı

Aynen bende alacağım 1000 TL üzeri yardımcı olabilecek arkadaş varsa PM bekliyorum saygılar
  • Kazananlar kulübü hesabı olmayanlar için yardımcı olurum
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Kardeş bir ürün ucuz olsa bile n11 ve gitti gidiyordan. Almam Senin hiç aklin yatiyormu bu iki sitede bütün saticilar yüzde 99 -100 puan olsun bi iş var bu işte deyip geçiyorum only hepsi burada Aliexprees

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Orijinalden alıntı: export20

quote:

Orijinalden alıntı: ressamsefer

Merhaba cep telefonları için indirim bekliyorum ve Teknosa indirimi tekrar olacak mı bilginiz var mı teşekkürler

teknosa indirimi çöp dü bence indirimsiz fiyat üzerinden %8 yapıyordu

çöp dü ne demek?

Geri dönüşümden önceki hali
  • telefon almak için kupon nereden yükleniyor bilen var mı acaba bulamadım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanboyer

telefon almak için kupon nereden yükleniyor bilen var mı acaba bulamadım ben

Şu anda öyle bir şey yok.Geçen ay vardı. Ana sayfada reklama tıklayıp kuponu seçiyorduk.Bu ay ben görmedim.Gören var mı?
  • Gittigidiyor pişmanlıktır. En basit kulaklığı hijyen kurallarına sokuyor. Ulan kafa üstü kulaklık neyin hijyeni kel adamım ben. N11 sağolsun bakınız üst üste 3 tane kulaklık aldım PS4 için beğenmedim bişey demeden iade aldılar. Şuan 3. kulaklıktayım ve memnunum. N11 tamamen müşteri yandaşıdır. Gittigidiyor yok jijyen kuralları neticesi almayız filan dansöz gibi ... Gereksiz ... N11 e diyorum bak eminmisin hijyeni öne sürüp almazlarsa iade diye .. Biz sizin yanınızdayız bize bildirin gerekeni yaparız diyorlar. N11 benim yegane sitemdir zaten artık :) Son 1 aydır hiç yüzümü kara çıkarmadılar.
  • Herkes bu gitti gidiyoru kötülüyorda bi ben mi sorun yaşamadım şimdiye kadar birçok alışveriş yaptım sadece 1 kere sıkıntı oldu. Onun dışında destek kısmıda çok ilgili. Neyse nazar değdirmiyim :)

• kredi kartımı her ne kadar gg büyük bir sitede olsa niye kaydettireyim? hele ki sadece %10 için?
  • Ggnin kartlari ve hesabi banladigi cok oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

Herkes bu gitti gidiyoru kötülüyorda bi ben mi sorun yaşamadım şimdiye kadar birçok alışveriş yaptım sadece 1 kere sıkıntı oldu. Onun dışında destek kısmıda çok ilgili. Neyse nazar değdirmiyim :)

hocam mrb. benimde şuan bir sıkıntım oldu. Aldığım bir ürün sorunlu çıktı, ücreti satıcıya aktarılmıştı. ürünü bugün satıcıya kargo yaptım, ancak gg sayfasından iade işlemini nasıl başlatacağım bilemiyorum, ilgili menüyü bir türlü bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
  • can33tokat C kullanıcısına yanıt
    Satıcıyla konuştun mu hocam iade ederken?

Cevabın evetse, arayacaksın ya da yazacaksın gittigidiyor'a bu satıcıya cayma hakkı kapsamında iade ettim iade açarmısınız diyeceksin. Onlar iade açacak satıcının verecekleri hesaba aldığı ücreti yatırmalarını bekleyecekler.

14 günü geçmedi ve satıcıyla anlaşmaya vardın değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Cevabın evetse, arayacaksın ya da yazacaksın gittigidiyor'a bu satıcıya cayma hakkı kapsamında iade ettim iade açarmısınız diyeceksin. Onlar iade açacak satıcının verecekleri hesaba aldığı ücreti yatırmalarını bekleyecekler.

satıcı ile anlaştım ve ürünü bugün kargoya verdim. sorun aramak yada yazamak hocam, aradığımda vip destek kodu istiyor, yazabilecek menüyüde 2 gündür arıyorum bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

quote:

Orijinalden alıntı: soyken

satıcı ile anlaştım ve ürünü bugün kargoya verdim. sorun aramak yada yazamak hocam, aradığımda vip destek kodu istiyor, yazabilecek menüyüde 2 gündür arıyorum bulamadım.

http://yardim.gittigidiyor.com/musteri-hizmetleri/aliciyim/saticiyla-iletisim-kurmak

• soyken kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.