Şimdi Ara

Gittigidiyor kartlarımızı databaseinde kopyalıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ürün iade işleminde eger ürünü iade edersek parayı çektigi k.kartı hesabına yatırıyor..fakat bu işlemde sizden tekrar kart no veya hesap no istemiyor..bu k.kartı bilgilerini kendi içinde sakladıgı anlamına mı gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 20 Şubat 2007; 21:14:38 >

• Benim de aklıma bu soru çok takıldı.. O günden sonra yeni kredi kartı çıkarttım ve sanal kartı ile alışveriş yapıyom..
  • takılmasına gerek yok zaten kart bilgilerini sizden istedigi sayfanın gönderdigi sayfa xml uzantılı bir veri tabanı, yani bir klasör içinde xml dosyaya yazıyor tüm bilgileri bilginiz olsun.

sanal pos sisteminde %90 sistem böyledir xml e yazılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sjsero

takılmasına gerek yok zaten kart bilgilerini sizden istedigi sayfanın gönderdigi sayfa xml uzantılı bir veri tabanı, yani bir klasör içinde xml dosyaya yazıyor tüm bilgileri bilginiz olsun.

sonuç?

güvenli mi değil mi?yada belli bir süre sonra bu bilgiler siliniyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

Orjinalden alıntı: sjsero

takılmasına gerek yok zaten kart bilgilerini sizden istedigi sayfanın gönderdigi sayfa xml uzantılı bir veri tabanı, yani bir klasör içinde xml dosyaya yazıyor tüm bilgileri bilginiz olsun.

sonuç?

güvenli mi değil mi?yada belli bir süre sonra bu bilgiler siliniyor mu?

günveli olup olmadıgına ben karar veremicem adamlar o db ye girip görüyormu v.s bir bilgim yok. ama öle bir xml dosyası var.

ekseriyette bir süre sonra silinip silinmedigi hakkında bilgimde yok.

• ok eyw..

siliniyor umudu taşımaktan başka çaremiz yok anlaşılan
  • gg olsun hemalhemsat yada hepsiburada gibi siteler güvenlidir sorun çıkmaz.. ben çok sık kullanıyorum.. bu güne kadar ne duydum ne gördüm.. güvenmediniz...sanal kart kullanın sıfır risk alırsınız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu nedenden dolayıdırki internet alışverişlerinde kesinlikle sanal kart kullanıyorum içim dışım heryerim rahat
  • istediği yere kaydetsin içinde para yokken bi şey yapamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

istediği yere kaydetsin içinde para yokken bi şey yapamaz

k.kartının ne anlama geldigi biliyormusun?

darker

bende kartımızdan para çekecekler demiyorum..ama k.kartı bilgilerini verdikten sonra bilgileri silmeyip saklıyorlar..daha sonra başımıza iş açabilir bu..
  • Silindiğini sanmıyorum zira gittigidiyor gibi büyük bir site hergün database kaydı alıyordur.
  • evet birgün bir bakmışız çok büyük vurgun yapmışlar

yok ya zannetmem kayıt vardır ama böyle para çalma işine girişemezler zaten tonla para kazanıyorlar

ama sanal kart güvenli bu konuda alışverşinizi yaptıktan sonra internet bankacılığından limitini hemen sıfıra çekebiliyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.