Şimdi Ara

Gitti 7 Gb Moralim Bozuldu :( :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shellerle olmuyor diye pazardan +1 krowaz mage robe buldum , +5 e kadar bastim , server degistirdim önden +8 4 item yaktim +6 ya gecmedi kafamdan asagi kaynar sular döküldü , o sinirle +7 shard + trina aldim bastim o da yandi ... tüm param gitti :( , oyundan sogudum

• quote:

Orijinalden alıntı: Oida

shellerle olmuyor diye pazardan +1 krowaz mage robe buldum , +5 e kadar bastim , server degistirdim önden +8 4 item yaktim +6 ya gecmedi kafamdan asagi kaynar sular döküldü , o sinirle +7 shard + trina aldim bastim o da yandi ... tüm param gitti :( , oyundan sogudum

Geçmiş olsun
  • geçmiş olsun. Bu anvil çok sakat bir şey. Pek bulaşmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriticalStrike

quote:

Orijinalden alıntı: Oida

shellerle olmuyor diye pazardan +1 krowaz mage robe buldum , +5 e kadar bastim , server degistirdim önden +8 4 item yaktim +6 ya gecmedi kafamdan asagi kaynar sular döküldü , o sinirle +7 shard + trina aldim bastim o da yandi ... tüm param gitti :( , oyundan sogudum

Geçmiş olsun

sagol , bu upgrade adami oyundan sogutuyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

geçmiş olsun. Bu anvil çok sakat bir şey. Pek bulaşmamak lazım.

malesef bulasmicam artik yetti bu kadar :(
  • o değilde 750m koyacağım wp1'i 75m koydum. bu item yakmaktan daha çok soğutuyor
  • anvile fazla bulasmayın dün 3gb mi yedi şerefsiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

o değilde 750m koyacağım wp1'i 75m koydum. bu item yakmaktan daha çok soğutuyor

Sana 'geçmiş olsun' da denmez ki arkadaş
  • Anvil tamamen kumar
  • İşi bileceksin

dv

cle

shell

ii

crmnsn

• beninmde 5gb gitti şimdi..
  • @HolyRevival
    Crimson Dw ve Cleaver'i arka arkaya basmışsın sanırım büyük şans.
  • benimde 2 gün önce 10 gb gemlere ve anvile gitti
  • Oyunu bırakırken 17 gb gem aldım. Sizce ne çıktı ? =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingkillaTR

Oyunu bırakırken 17 gb gem aldım. Sizce ne çıktı ? =)

bilmem bi ss koy
  • Amaçlarımıza ulaşmak için elbette bazen risk alabiliyoruz. Sonucunun kötü olması iyi olmamış tabi. Umarım kaybettiğinin daha fazlasını kazanırsın.
  • İşi bilcen usta sadece 4 tane +8 item yakmıssın .. + trina yoktu herhalde 'youtube'den uprage videolarını izle adam +9 cleaver yapmak için 1-2 tane +8 chitin set fln yakıyo...
  • @Oida
    Gecmis olsun. Acele etmeseydin keske. Hem Krowas oyle tek parcadan olmaz aldinmi en az 2 parca alcaksinki ise yarasin. Her neyse en azindan denemedim demezsin :D Ticarete atil ve mumkunse Anvil, Gem, Kutu isine girme.

@TaMaM MaRiQuAnTe
    Sanada gecmis olsun. Dalginlik iste oluyor bazen. Her merchant kurdugumda fiyatlari birkez daha gozden geciririm. Sanirim insan bazen aceleden yanlis yapabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omur_08

İşi bilcen usta sadece 4 tane +8 item yakmıssın .. + trina yoktu herhalde 'youtube'den uprage videolarını izle adam +9 cleaver yapmak için 1-2 tane +8 chitin set fln yakıyo...

Yanlışınız var. Zaten 2 parça çitin+8 bir tane cleaver+9'un fiyatını geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloaky -- 14 Temmuz 2010; 9:54:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloaky

quote:

Orijinalden alıntı: omur_08

İşi bilcen usta sadece 4 tane +8 item yakmıssın .. + trina yoktu herhalde 'youtube'den uprage videolarını izle adam +9 cleaver yapmak için 1-2 tane +8 chitin set fln yakıyo...

Yanlışınız var. Zaten 2 parça çitin+8 bir tane cleaver+9'un fiyatını geçiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.