Şimdi Ara

Gitmiyor Dediğimiz Araçlar... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
8
Favori
25.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne zaman yolda kalmış araba görsem %90 Reno oluyor ... memur arabası iteklemeden gitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laichzeit

Scenic II 1,6 tam otomatik.

Benim araç gidiyor yeterki gaza bas
  • Diğerlerini pek bilmem de, vw hitler motor o konuda sıkıntılı. Ama tam anlamı ile gitmiyor diyemeyiz. Gitmiyor dediğimiz durumlar; araç 4 kişi en ufak rampada boğulması. Kalkışlarda bariz çekiş yetersizliği. Tabi birazda lpg'li kullandığımızdan dolayı böyle kanıya varıyoruz. Eğer benzinle kullanırsanız, bu dediklerim yarı yarıya olur. Çünkü benzinlide uçuyor araç ancak tam bir benzin canavarı o başka..
  • logan 1.2 75 bg emekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 132lik avensiste yokuşlarda sövdürüyor adama. bu motor auriste iş yapıyordur gerçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 29 Ağustos 2014; 7:03:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

1.3 multijet tüm araçlar.

kesinlikle 1.3 multijetler tam fiyasko
  • 1.3 multijet özellikle fiat
    Hyundai accent era
    Fiat doblo ( Bir dizel araç bu kadar mı gaz pedalını tınlamaz )
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    Dogrudur hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GktgyS

1.4 fire 77hp motorlu fiatlar

aynen bende palio var 1.4 77 hp araba gitmiyor geçen hadımköyden geliyorum 180 km/h geçemedim
  • ford fiesta 2005 model dizel. gerçekten gtimiyor :) dahası arkamda yokuş varsa geri geri giderken mutlaka stop ettiriyorum, bi türlü çözemedim, yarım debriyaj yapıyorum olmuyor, debriyajı tamamen kaldırıyorum yine olmuyor, bağırtıyorum arabayı, araba 68 hp 1,4 motor. bu sorunun çözümünü bilen varsa cevap versin, çok mağdurum :(
  • volswagen transporter t3 1.6 dizel
  • frknsysl F kullanıcısına yanıt
    Çok iyi gidiyor deme. Gitmiyor, eğri oturup doğru konuşalım. 4 bin devir üzerindeki motor sesi sizi aldatmış...
  • Nissan Qashqai 1.6 benzinli otomatik...Kendi düğünüme giderken fatihte yokuşta kaldı araba 4 kişiyle iyimi...
  • 1.6 90 ps lpgli focus çekişi çok iyi olmadığını duydum. Ayrıca mondeo gibi bir kasaya 1.6 motor koyunca büyük bir çekiş kaybı yaşıyor.
  • 1.2 opel corsa.
  • 0 - 100 Gaz ile 10.3 saniye, Honda civic 1.5 EG kasa 1994 model beyler. Aracın alındığı haldeki orjinalini görmek isteyenler PM atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPhonedo Deyipte Geçme -- 29 Ağustos 2014; 10:49:40 >

• Önemli olan gitmek değil durmak :)

Şu piyasada gördüğümüz 1.3 Multijet 1.5 DCI vs. vs. birçok araç 170-180 kmh hatta 200 basmaya bile çalışan varki simit kadar fren discleriyle veya arkada kampana

frenleriyle gitmeyi değil durmayı denesinler
  • Türkiye şartlarında, benzinin 5 tl olduğu geri kalmış bir ülkede, 100 beygir altı 1lt civarı arabalar kullanıyorsunuz, sonra çekmiyor diye buraya yazıyorsunuz.

Bende 2012 polo 1.4 85hp kullanıyorum, benim mantığıma göre bu arabada gitmiyor.
  • şirket aracım 1.3 multijet linea bu kadar kabız bir araba olamaz klimada açıksa yüklen yüklen gitsin diye benzinli kadar yaktırıyoruz
  • Kia Sportage 1.6 GDI
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.