olmuyor beyler yardım edin ya siz nasıl öğrendiniz
Bunun bir formülü var o da çalışmak.Eger her gün düzenli çalışırsan 1 hafta sonra bile bu işi çözebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Basit akorlar arasında geçmeye çalış önce Am-Em-G-D-Dm-C bunları kombine ederek çalış.Sonra bareli akorları kat yavaş yavaş bunların içine(tabi önce basmayı öğrenmelisin) F-Bm veya diğer akorların bareli halleri gibi.Çalışırsan çok kolay olduğunu görürsün zaten.Ayrıca bir de basit parçalar çal belirli bir ritm içinde geçmeye çalış akorlar arasında.
Sadece çalışmak :) akor geçişlerini yaptıktan sonra çalabileceğin şarkıları aklına getir , hırs kazanırsın
Arkadaşlar parmaklarımı tam basamıyorum ritim atmada falan sorun yok ama geçişlerde çook sorun var mesela E-Dm arasında geçerken ortalık mahvoluyor
bende ilk başlarda senin gibiydim , yapamıyorum lan diye çıldırıyordum ama çalışa çalışa oldu , bıkmadan yavaş yavaş çalış olur merak etme sana önerim akorları ikişerli gruplara ayırıp her bir grubu ayrı ayrı çalış , yavaştan başlayacaksın tabi , zamanla hızlanırsın merak etme sonra bi bakmışsın D den G ye rahatlıkla geçiyorsun(beni en çok zorlayanlardan biri buydu)
Çözülemeyecek şey değil bende arkadaşın dediği gibi gruplara ayırmıştım Am-C-G-Dm olarak 4lü yaptım sonradan diğerleriyle değiştirdim :)