Şimdi Ara

Gitarda Akorlarda Geçiş Yapamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olmuyor beyler yardım edin ya siz nasıl öğrendiniz

• Bunun bir formülü var o da çalışmak.Eger her gün düzenli çalışırsan 1 hafta sonra bile bu işi çözebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basit akorlar arasında geçmeye çalış önce Am-Em-G-D-Dm-C bunları kombine ederek çalış.Sonra bareli akorları kat yavaş yavaş bunların içine(tabi önce basmayı öğrenmelisin) F-Bm veya diğer akorların bareli halleri gibi.Çalışırsan çok kolay olduğunu görürsün zaten.Ayrıca bir de basit parçalar çal belirli bir ritm içinde geçmeye çalış akorlar arasında.
  • Sadece çalışmak :) akor geçişlerini yaptıktan sonra çalabileceğin şarkıları aklına getir , hırs kazanırsın
  • Arkadaşlar parmaklarımı tam basamıyorum ritim atmada falan sorun yok ama geçişlerde çook sorun var mesela E-Dm arasında geçerken ortalık mahvoluyor
  • bende ilk başlarda senin gibiydim , yapamıyorum lan diye çıldırıyordum ama çalışa çalışa oldu , bıkmadan yavaş yavaş çalış olur merak etme sana önerim akorları ikişerli gruplara ayırıp her bir grubu ayrı ayrı çalış , yavaştan başlayacaksın tabi , zamanla hızlanırsın merak etme sonra bi bakmışsın D den G ye rahatlıkla geçiyorsun(beni en çok zorlayanlardan biri buydu)
  • Çözülemeyecek şey değil bende arkadaşın dediği gibi gruplara ayırmıştım Am-C-G-Dm olarak 4lü yaptım sonradan diğerleriyle değiştirdim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.