Şimdi Ara

GİTAR SEVERLERE...............

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• feciii hemde hepsi elektro
  • 3 hum lı güzelmiş. ama bazıları çok abartı ve kullanışsız. çalarken bileğiniz o kıvrımlara değdikçe iz yapar ve rahatsız eder insanı. bir çoğu ancak konserde hava için kullanılır.
  •  GİTAR SEVERLERE...............

üstteki esp bence daha güzel 2500$ınız varsa amerikadan alabilirsiniz
  • ESP şekil olayında aşmış durumda arkadaşlar...

İşte ESP nin kılıç şeklinde olan gitarı ;

• Ben de başlangıç içib bişey arıyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

ESP şekil olayında aşmış durumda arkadaşlar...

İşte ESP nin kılıç şeklinde olan gitarı ;

offff bu ne böyle gerçekten çok manyak bi tasarım olmuş esp tam sahne gitarları üretiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berkorn

Tek kelime ile "Muhteşem"..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .EvideNcE.

quote:

Tek kelime ile "Muhteşem"..

gitar sevmem ama muhteşemler hakkaten

•  GİTAR SEVERLERE...............

valla ben bu gitara bitiyorum jackson custom shop tan çıkma villanizer böyle gitara can kurban
  • Çalmay kalksanız kendinizi rahat hissedeceğinizi sanmıyorum tabii playback yapmıyorsasanız. görünüm hoş tabii ama eline aldığın gitar seni rahatsız etmemeli
  • fazla rahatsız olmaz gibi geliyor. sahnede taş çatlasın 9 şarkı. hadi olsun 10
  • quote:

valla ben bu gitara bitiyorum jackson custom shop tan çıkma villanizer böyle gitara can kurban

Buda çok iyiymiş be.

• quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

Çalmay kalksanız kendinizi rahat hissedeceğinizi sanmıyorum tabii playback yapmıyorsasanız. görünüm hoş tabii ama eline aldığın gitar seni rahatsız etmemeli

hocam o gitarı yapanlar pro gitar ustaları en az 2000$ bir fiyatı vardır bir gitar tasarlanırken yüzlerce kere deneniyor rahatlığı bu aletin bu paraya çalmada zorlanılacak bir gitar yapılmaz zaten v kasa gitarlar oturarak çalınması çok zor ama üstteki boruyu düşünüpde koymuşlardır yani ayakta kolun arka kısmına destek olur valla bence mükemmel bir tasarım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

Çalmay kalksanız kendinizi rahat hissedeceğinizi sanmıyorum tabii playback yapmıyorsasanız. görünüm hoş tabii ama eline aldığın gitar seni rahatsız etmemeli

hocam o gitarı yapanlar pro gitar ustaları en az 2000$ bir fiyatı vardır bir gitar tasarlanırken yüzlerce kere deneniyor rahatlığı bu aletin bu paraya çalmada zorlanılacak bir gitar yapılmaz zaten v kasa gitarlar oturarak çalınması çok zor ama üstteki boruyu düşünüpde koymuşlardır yani ayakta kolun arka kısmına destek olur valla bence mükemmel bir tasarım

hocam custom gitarların en ucuzu 9000-10000 dolar arası. şu customlardan 2000 e bulursan bende alayım rahatsız ama insan konserde katlanır havası için.

• dediğim fiyat zaten amerika fiyatları Türkiyedeki fiyatlar değil ebay de 2000$ jackson rr1 custom bulursun rahat tabi Türkiyede gitar fiyatı kadar + vergi biniyor o ayrı ama 9 10 bin dolara 1960 vintage gibsonlar var
  • 2000 dolara ancak epiphone les paul custom (bakma adı custom ya) alırsın türkiyede anca
  • Owww superler
  • hepsi çok güzel ama çok rahat olduklarını sanmıyorum.. şov için harika tasarımlar , evet ESP aşmış tasarım konusunda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.