3 hum lı güzelmiş. ama bazıları çok abartı ve kullanışsız. çalarken bileğiniz o kıvrımlara değdikçe iz yapar ve rahatsız eder insanı. bir çoğu ancak konserde hava için kullanılır.
üstteki esp bence daha güzel 2500$ınız varsa amerikadan alabilirsiniz
ESP şekil olayında aşmış durumda arkadaşlar...
İşte ESP nin kılıç şeklinde olan gitarı ;
Ben de başlangıç içib bişey arıyordum
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
ESP şekil olayında aşmış durumda arkadaşlar...
İşte ESP nin kılıç şeklinde olan gitarı ;
offff bu ne böyle gerçekten çok manyak bi tasarım olmuş esp tam sahne gitarları üretiyor
Tek kelime ile "Muhteşem"..
quote:
Orjinalden alıntı: .EvideNcE.
quote:
Orjinalden alıntı: Berkorn
Tek kelime ile "Muhteşem"..
gitar sevmem ama muhteşemler hakkaten
valla ben bu gitara bitiyorum jackson custom shop tan çıkma villanizer böyle gitara can kurban
Çalmay kalksanız kendinizi rahat hissedeceğinizi sanmıyorum tabii playback yapmıyorsasanız. görünüm hoş tabii ama eline aldığın gitar seni rahatsız etmemeli
fazla rahatsız olmaz gibi geliyor. sahnede taş çatlasın 9 şarkı. hadi olsun 10
quote:
valla ben bu gitara bitiyorum jackson custom shop tan çıkma villanizer böyle gitara can kurban
Buda çok iyiymiş be.
quote:
Orjinalden alıntı: VIKING
Çalmay kalksanız kendinizi rahat hissedeceğinizi sanmıyorum tabii playback yapmıyorsasanız. görünüm hoş tabii ama eline aldığın gitar seni rahatsız etmemeli
hocam o gitarı yapanlar pro gitar ustaları en az 2000$ bir fiyatı vardır bir gitar tasarlanırken yüzlerce kere deneniyor rahatlığı bu aletin bu paraya çalmada zorlanılacak bir gitar yapılmaz zaten v kasa gitarlar oturarak çalınması çok zor ama üstteki boruyu düşünüpde koymuşlardır yani ayakta kolun arka kısmına destek olur valla bence mükemmel bir tasarım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: VIKING
hocam o gitarı yapanlar pro gitar ustaları en az 2000$ bir fiyatı vardır bir gitar tasarlanırken yüzlerce kere deneniyor rahatlığı bu aletin bu paraya çalmada zorlanılacak bir gitar yapılmaz zaten v kasa gitarlar oturarak çalınması çok zor ama üstteki boruyu düşünüpde koymuşlardır yani ayakta kolun arka kısmına destek olur valla bence mükemmel bir tasarım
hocam custom gitarların en ucuzu 9000-10000 dolar arası. şu customlardan 2000 e bulursan bende alayım rahatsız ama insan konserde katlanır havası için.
dediğim fiyat zaten amerika fiyatları Türkiyedeki fiyatlar değil ebay de 2000$ jackson rr1 custom bulursun rahat tabi Türkiyede gitar fiyatı kadar + vergi biniyor o ayrı ama 9 10 bin dolara 1960 vintage gibsonlar var
2000 dolara ancak epiphone les paul custom (bakma adı custom ya) alırsın türkiyede anca
Owww superler
hepsi çok güzel ama çok rahat olduklarını sanmıyorum.. şov için harika tasarımlar , evet ESP aşmış tasarım konusunda