Şimdi Ara

Git o kadar çalış sonra gel 18 net yap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Limit ve türev için apotemi bile çözdüm ama gel sen 18 net yap. Anlamadığım şey şu : Apotemi'de çözdüğüm soruların daha kolaylarını denemede nasıl çözemiyorum ? Tavsiyesi olan var mı ?

Not: Çözdüğüm deneme 345 - 1

Hedef 50 Net (Hiç umut yok.)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam aynı dertten muzdaribiz. Eğer adam gibi bir temelin yoksa bunları yaşaman normal, o deli gibi derece yapanlar lisenin başından beri derslerini takip eden kişiler.Artık soru tarzlarını defalarca göre göre beyin alışıyor.Benim nacizane fikrim bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

Hocam aynı dertten muzdaribiz. Eğer adam gibi bir temelin yoksa bunları yaşaman normal, o deli gibi derece yapanlar lisenin başından beri derslerini takip eden kişiler.Artık soru tarzlarını defalarca göre göre beyin alışıyor.Benim nacizane fikrim bu.

Hocam temelim olmasa apotemiyi çözemem ki. Apotemi'yi çok rahat çözüyordum. Orta seviye bir kaynak gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cityofstars

Sadece integral mi calistin? Ve hangi deneme?

1. deneme integral ve olasılık hariç çalıştım

• Ben de çözebiliyorum apotemi, problemler kitabının çoğunu bitirmiştim ama sınavda 4 tane problem yapabildim. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum.
    Benim demek istediğim şey, adam mesela 3 yıl boyunca çalışıyor ve artık otomatiğe bağlıyor. Sen 3-4 ay çalışıyorsun, birçok konu olduğu için oturması çok zor oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

Ben de çözebiliyorum apotemi, problemler kitabının çoğunu bitirmiştim ama sınavda 4 tane problem yapabildim. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum.
    Benim demek istediğim şey, adam mesela 3 yıl boyunca çalışıyor ve artık otomatiğe bağlıyor. Sen 3-4 ay çalışıyorsun, birçok konu olduğu için oturması çok zor oluyor.

Ee hocam mezuna kaldık diyorsun yani.

• 50/18 mi hocam niye öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

50/18 mi hocam niye öyle

Geometri 0,75 net zaten hocam onu sayma. Anlamıyorum ki. Ygs'de de aynıydı. En fazla 30 nete çıkmıştım. Sınava girdim 13.5 net yaptım. Allah belamı vermiş galiba.

• quote:

Ilk kez mi deneme cozuyorsunuz

Üçüncü kez. Hiç çalışmadan deltanın bi denemesini çözmüştüm. 50/26 idi. Esen çözmüştüm. 50/22 idi. Bunlar hiç çalışmadan. Apotemi, 345 sb, sonuç çözdüm. 345 deneme 50/18. Niye böyle oluyor bilmiyorum ki kafayı yedim.

• Hocam cözemediginiz soruların cevabını öğrendinizmi? Merak ettim neden böyle. Evdeki denemelerinizdr kaçtı ygs? Umarım daha iyisi olur

• quote:

Hocam cözemediginiz soruların cevabını öğrendinizmi? Merak ettim neden böyle. Evdeki denemelerinizdr kaçtı ygs? Umarım daha iyisi olur

Evde 26-30 arasında değişiyordu YGS zamanı. İlk netim 13'tü başlarken. Sınavda da 13 yaptım.

• Birincisi üçdörtbeş özgün apotemi zor bir kaynaktır. Ayrı şeyler ikisi. Ösym özgün soru soruyor her sene piyasaya yeni soru katıyorlar. Ygs öncesi apotemi, özdebir, karekök gibi zor denemelerde 15-20 net yapabiliyordum. Ama eski ygslerde +35 idim hep. Üçdörtbeş denemesinden de 38 yapmıştım. 2017 ygsde de 37.5 yaptım. Sorular özgün ama kolaydı bence. gidip full apotemi çözen arkadaşlarım 30'u geçemedi. Sınavda 80 soru çıkacak, bunlardan maksimum 20 tanesi zor olur gerisi kolay ve normaldir. Ama özgünlüğü zor yapıyor işte

Edit: sizin gibi bir arkadaşım var, çok iyidir süper netler yapar ama benim 'özgün' dediğim sınavlarda ve haliyle ygsde çuvalladı. Bunun nedeni de konuyu öğrenmişsiniz ancak mantığını kavramamışsınızdır. Farklı sorularda takılıyorsunuz, bildiğiniz kısımdan gelmesi gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 13 Mayıs 2017; 16:30:53 >
  • quote:

18/50 dir o.

Cok sasirdim benim denemelerim ve sinavim ve calismalarim da ayni sekilde, cok sukur diyeyim, hep paraleldi. Calismiyosam kotu calisiyorsam iyi oluyor. Insallah nerede hata yaptiginizi bulur duzeltebilirsiniz.

Hocam bunun sonu hiç hayır değil valla. Tutunacak dalım kalmadı. Ne yaparım bilmiyorum. Emek verince olmuyor ya o iğrenç bir şey.

• Ben zaten mezunum
  • Hocam yanlışlarınıza baktığınıza, çözümüne yani. Neyi yanlış yaptığınızı görüyorsunuz? Örneğin limitte soru kaçtıysa neden kaçmış işlem hatası,konuda bilmediğini birşey vbvb?

• quote:

Hocam yanlışlarınıza baktığınıza, çözümüne yani. Neyi yanlış yaptığınızı görüyorsunuz? Örneğin limitte soru kaçtıysa neden kaçmış işlem hatası,konuda bilmediğini birşey vbvb?

Çözümü takip ettiğimde gayet iyi anlıyorum. Bildiğimi hissediyorum yani. Ama kendim çözmeye gelince yapamıyorum.

• Hocam durumumuz çok benziyor. Bende denemelerde 30 neti geçemiyorum. Benimde geometri rezalet, şansıma çıkarsa bildiğim bir şeyler birkaç tane yapıyorum. Napacağız biz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Hazretleri

Hocam durumumuz çok benziyor. Bende denemelerde 30 neti geçemiyorum. Benimde geometri rezalet, şansıma çıkarsa bildiğim bir şeyler birkaç tane yapıyorum. Napacağız biz ?

Hocam o kadar kitabı eksiksiz çözmeme rağmen durum aynı. Madem öyle yapacak bir şey yok. Hayattan bezdim ben artık, yeter.

• Konuyu kavramadıktan sonra istediğiniz kadar kitap çözün size hiçbir faydası olmaz .

Soru tipi diyorsunuz matematik ezber dersi değildir yaratıcı düşünmeyi öğrenin

• Hocam ikişer buçuk yap gecer kafana takma çok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.