Şimdi Ara

GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
10.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım bu sene Kıbrıs a gidecem.Girne amerikan üniversitesi hakkında iyi kötü birsürü şey duydum.Orda ookuyan arkadaşlar üniversiteyi bir anlatabilir mi
    Ben tam burslu bankacılık ve finans bölümüne gidicem ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: betl_1111

Sanırım bu sene Kıbrıs a gidecem.Girne amerikan üniversitesi hakkında iyi kötü birsürü şey duydum.Orda ookuyan arkadaşlar üniversiteyi bir anlatabilir mi
    Ben tam burslu bankacılık ve finans bölümüne gidicem ayrıca.

Girne amerikanda okuyorum.
    Çok büyük değil ama güzel okuldur. Kıbrıs pahalı diyenlere aldanma ama yurtlar çok pahalı eve çık derim ama güvenebileceğin insan bulmak zor. Ben direk evi seçtim 3. Yılım bitti. Başka sorun varsa sorarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde 2. yılım bitti aşırı pahalı bir yer degil kendini bilirsen, arkadasın dediği gibi okul yurtları pahalıdır. ama Kıbrıs üniversiteleriyle kıyaslanacak olursa biraz küçük kalır yüz ölçümü olarak ama adanın en iyi yeridir girne eğitim kaliteside iyidir. öyle yani üniversitenin Girnede olması 2-0 önde olması demek.
  • ben eve çıkabileceğimiz sanmıyorum.en azından bu ilk senem için.
    Annem soruşturdu bu hacıların hocaların öğrenciler için yurtları varmış oralar nasıl biliyor musun ? Biraz dindar birisiiym ama baskı yaparlar mı bilmiyorum
    Bir de benm tanıdığım birinin kuzeni için şöyle şeyler dedi. kız çok çalışıyomuş sürekli olarak ama üniversite yönetiminden belirli kişi sayısını geçirme zorunluluğu falan demiş.Çok zor durumda kalmış yaz derslerine kalmış paralar ödemiş.
    Ki benm ailemin öyle ahım şahım bi durumu yok gözüm korktu

• IImaliII kullanıcısına yanıt
    hımmm.. bir de yurtdışı olayı nedir biliyomusn tam burslu öğrencilerin yurt dışında okuma imkanı nasıl? sonuçta zaten ingilizce eğitim görücez girne de de belki sonraları gitmek isterim dışardaki kampüsleirne @IImaliII
  • quote:

ben eve çıkabileceğimiz sanmıyorum.en azından bu ilk senem için.
    Annem soruşturdu bu hacıların hocaların öğrenciler için yurtları varmış oralar nasıl biliyor musun ? Biraz dindar birisiiym ama baskı yaparlar mı bilmiyorum
    Bir de benm tanıdığım birinin kuzeni için şöyle şeyler dedi. kız çok çalışıyomuş sürekli olarak ama üniversite yönetiminden belirli kişi sayısını geçirme zorunluluğu falan demiş.Çok zor durumda kalmış yaz derslerine kalmış paralar ödemiş.
    Ki benm ailemin öyle ahım şahım bi durumu yok gözüm korktu

Boşvern hacıları hocaları onlar beyin yıkamaktan başka görev yapmıyorlar. Cemaat Erkek yurtlarını yöneten bir arkadaşım var gelirsen konuşturum seni kendi mecburiyetten katlanıyor pislik içinde. Böyle bir seçeneği düşünmeyin. 2. Olarak ben bizim okulda öyle bir şey duymadım ama bütün özel okullar için var bu hikaye inanmayın bunlara çalışan takır takır geçiyor. Ayrıca sonucunuza karşı çıkma hakkınız var öyle alınan puanı kabullenme siye bir şey yok. Bölüm neydi sizin hocam
    Bankacılık ve finansmış görmemişim.
    Bir kaç tanıdığım var konuştururum sizi bi ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greyblack -- 31 Temmuz 2013; 2:49:53 >

• quote:

hımmm.. bir de yurtdışı olayı nedir biliyomusn tam burslu öğrencilerin yurt dışında okuma imkanı nasıl? sonuçta zaten ingilizce eğitim görücez girne de de belki sonraları gitmek isterim dışardaki kampüsleirne @IImaliII

İngilterede kampüsü var bizim okulun ama dönemlik olarak okul parası hariç 15 bin tl yi gözden çıkarmalısın. Bankadada vize almak için o kadar paran olması lazım. Şuan ingiltere max 5 ay . Singapurda da 2 hafta eğitim görebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki... orda çalışma imkanı nasıl @kornburak
  • hmm teşkrler:) @kornburak
  • quote:

peki... orda çalışma imkanı nasıl @kornburak

Öğrenci vizesi verdikleri için çalışamazsınız yasal olarak.

• hımm @kornburak
  • quote:

tabiyki okulun singapur, ingiltere, amerika kampüslerine gidebilirsin okula extra para vermeden orda 1 yıl eğitim alabilirsin kendi masrafların yine sana kalıyor ama
  • IImaliII kullanıcısına yanıt
    hımm tmm :))
  • atflliergen A kullanıcısına yanıt
    kendimi okumaya odaklamış vaziyetteyim . zaten şu yaşıma kadar da eğlence faktörleriyle hiç ilgilenmedim. Bilemiyorum tuzaklar var ama herşey insanın kendisinde bitiyor. İnşAllah kendimi bozmam hayatın benm için çıkardığı zorluklar karşısında.
    Bu arada o tarif ettiğin arkadaşa selamını nasıl söyliyim bilemedim şimdi daha hiç gitmeden :D
    başı açık birisiyimdir. Ama kafa yapım hep Allah der. Ama asla sabit düz ve yobaz birisi değilim. Açıklaması zor bir şey benim için . Ama her zaman doğru yoldan ayrılmama ilkelerine bağlıyımdır.
    basacakları varsa görecekleri de var :D neyse dayanmaya çalışıcam bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: atflliergen

Bir de aklıma takıldı, biraz dindar birisiyim diyorsun ama okuyacağın bölüm finans ve bankacılık?

İnsan nereye giderse gitsin kendini bildikten sonra kimse ona ideolajik yada aldatma yoluna giremez. Alkol ucuz sayılır evimdede 10 milyon tane her markadan içkiye sahip olsamda hepsi özel günden başka zamanda içmemişimdir. Benim çevremde olan zilyon tane insan da bu şekildedir. Ama düzgün aile biçiminde büyümemiş alkol vb ürünler hep ona mükemmel olarak gelmiş insan değil kıbrısa dünyanın neresine giderse gitsin çıldırıp yolundan şaşar.
    Cevap yazsanızda cevap vermiycem size bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.

• Ben de iki yıl önce %50 burslu PDR'yi kazanmıştım GAÜ'de ama okul yurtlarının fiyatlarını hesap etmedim fiyatları duyunca gitmemeye karar verdim olan 2 yılıma oldu. Durumun çok çok iyi değilse işin zor. Ama ben dersime bakarım sağa sola takılmam diyorsan gidebilirsin.
  • Pumagu kullanıcısına yanıt
    ben tam burslu kazandım.yurt parası burslu olunca birazda ucuz oldu diğer düşük yüzdeyle kazananlara göre.İnşAllah doğru düzgün arkadaşlarda bulup iyi bir düzen kurarım kendime
  • İnşallah hiç sorun yaşamazsın çünkü şu iki yolda neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir :) hakkında hayırlısı olsun :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.