lütfen bir sürü yorum var konu var oku demeyin olmuyor 2 gündür ugraşıyorum Tam anlamıyorum bilgisayardan yanlış birşeyde yapmak istemiyorum daha önce olmuştu ama kolay kurtuldum mozilla ve internet exp kullanıyorum 2 sindede değiştiriyorum ancak do seacher diye bir sayfa beni karşılıyor değişmiyor regeditten girip değeri 0 mı yapmadım 1 mi yapmadım ellemi yazmadım en son bir program indirdim combofix başladı taramaya birşeyler yaptı finished dedi kapattım anlamadım ne yaptığını ama hala sorun çözülmemiştir en sonda spy hunter diye bir şey indirdim birsürü dosya çıkarttı İngilizce anlamıyorumda korktum o kadar dosya pc dosyalarınıda bulmuşsa siler felan dedim bir sorun olur bir yardım edin önceden böyle bir virüs kolay atlatmıştım bu aynı anda hem mozillayı hem exp lorere ele geçirdi ne yapmalıyım nasıl kurtulabilirim açılış sayfasında do searches diye bir şey çıkıyor garip garip reklamlar
aramasayfam için hazırladığım video ile nasıl kaldıracağını bu sizin sayfa ile aynı metod uygulayabilirsiniz.
Herkeze teşekkürler o gereksiz giriş sayfasından kurtuldum yaklaşık 10 gün kadar sonra yemin ederim bıktırıcı birşey related searches abi nedir bu ya sagda solda mozillada explorerda herhengi bir forum yada sitede dolaşırken sag sol altta reklamlar çıkıyor related searches T reklemları bunlar ne ya nasıl kurtulucam biri gidiyor biri geliyor ne lanet birşey bunlar ya lütfen yardımcı olun baktımda bulamadım sorunumun adı related searches ya nasıl anlatsam son sistem bilgisayar aldım ama şu lanet şeylerden kurtulamıyorum ya abi virüstenmidir bilmiyorum explorer mesela birşey aratıyorum donanım haber diyelim googlede tıklıyorum sekme olarak açıyor bu virüstenmi kaynaklanıyor birde şu related searches hakkında yardımcı olursanız rica ediyorum yardımcı olun