Şimdi Ara

GIRGIR DERGİSİNDEN PEYGAMBERİMİZE HAKARET (YAYINCI KURULUŞTAN KAPATMA KARARI) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
4
Favori
33.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
201 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Müslüman ülke değil bu ülke, halkı müslüman karıştırmayalım. dediğinizde haklısınız, herkes birbirinin inancına saygı duymalı.
  • Gırgır dergisinin yayından kaldırılma kararı alınmış(yayıncı şirket tarafından). Sanırım Hebdo gibi olmasından çekindiler. Uykusuzluk açıklaması ayrı bir saçma oldu zaten hiç yapmasalardı daha iyiydi.



    ------------------------------------------------------------------------------------------



    Bu karikatürün çizilmesi bence gerçekten saçma. Bazıları "karkatürde bazı konuların eleştirilmesi gayet doğaldır" falan diyor. Yalnız burada ne bir konu var, ne eleştiri var. Tek yapmak istenen seviyesizce bir espri. Komik bile değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar dinlere inanarak kendilerini rahatlatıyor. Bunu engellemeye çalışmak ya da hakaret içerikli mesajlarla insanları caydırmaya çalışmak ahmaklıktan başka birşey değil.
  • Gırgır Yahudilerin hışmına uğradı resmen Cami duvarına işediler bu sefer.
  • Senelerin GIRGIR dergisi sanmıyorum bilhassa olsun sehven olmuştur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sirkadyen


    quote:

    Orijinalden alıntı: Exnuc


    quote:

    Orijinalden alıntı: shegenli chingen

    git dergiyi bas ozaman bilader

    Zaten bunu bekliyorsunuz değil mi! Devlet gerekeni yapar merak etmeyin siz. Burada da konu açarsınız "özgürlük" diye.

    Kusura bakmayın bu memlekette İslam'ı hazmedemiyor olsanız da bu din kıyamete kadar var olacak.

    Hiçbir din sonsuza kadar var olmaz. Nasıl Eski Mısır, Eski Yunan, Eski Sümer dinleri mitolojilere karışmışsa semavi dinler de birgün sadece birer mitoloji olarak anılacaklar.

    İki çizgi çizildi diye de peygamberlerin şerefi haysiyeti yok olmuyor, hakarete uğramıyorlar. Gidin Amerikan yapımlarına bir bakın İsa'yı ne hallere sokuyorlar dikkate alan yok millet gülüp geçiyor Aşın kendinizi biraz artık bu sığ zihniyetle biryere gidemezsiniz.

    Neye göre gelecek hakkında kesin bilgi veriyorsunuz? Gaybdan haber mı alıyorsunuz, yoksa müneccim felan mısınız? Daha bu dinin meydan okumasına bile cevap verilmemiş hem de uç harfine bile (elif lam mim) hadi teknolojiyide kullanıp su uç harfe karşı arapca üç harf getirin ondan sonra diğer dinlerle karsilastirin.Kuran in Hala devam eden mucizesi ortadadır hem okunuşunda hemde yazilisinda birçok vicdansız insan Kitabin bu yönünü saklıyor. Arapçayı kullanıp sadece soylenisine karşılık bir söz dahi kimse getirememistir hemde o kadar düşmanı varken. Onun yerine mallarını ve canlarını riske atıp kılıçla çarpışmayı seçmişlerdir çünkü Kur'an a benzer birşey getirmek ulasilamayacak bir şeydir.

    İşte size bir mucize,önce meydan okumayı cevaplayin ondan sonra yorum yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kraaz

    Karikatur hoş değil tamam, Musa da müslümanların peygamberi ona da tamam.

    Kahrolsun İsrail, Yahudilere ölüm diye bağıranlar kim ? Musa peygamber de yahudi olduğuna göre, bu yahudilere ölüm diye bağıranlar kimdir ?

    Mavi Marmara olayı sırasında kimsenin umurunda değildi Musa peygamber, bu karikatür o günlerde çıksa idi alkışlayacaktınız.

    O yüzden insan ister istemez şimdi düşünüyor, her şey tamam oldu da Musa peygamber mi dert kaldı ?

    Siz ne ayaksınız ya ?


    Islerine nasil gelirse oyle davraniyorlar iste. Israil bilmem nesi, yahudi bilmem nesi diye millete hakaret edince sorun yok ama baskasi bir sey deyince olay cikartiyorlar.

    Aslinda bu eylemi kimin yaptigina bagli olarak degisiyor. Simdi burada "iste bunlar boyle" diyenler misvak ve benzerleri baskalarina bu cizimden daha beterlerini yaparken ses cikarmiyorlardi hatta destekleyip sagda solda paylasiyorlardi. O yuzden burada yazilanlar samimi gelmiyor.

    Bu cizim yuzunden derginin kapanmasi ise "bize kimse bir sey yapamaz" dusuncesinin eseri. Gercekten ozgurluklere, inanclara, fikirlere saygili olsalar kendi zihniyetinin yaptiklari misvak gibileri coktan kapatirlardi.




  • Dergiyi kapattılar. Konu kilit üyeler ban.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bloodTime


    quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye


    quote:

    Orijinalden alıntı: bloodTime


    quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye


    quote:

    Orijinalden alıntı: bloodTime


    quote:

    Orijinalden alıntı: srknpower


    quote:

    Orijinalden alıntı: yeB tadeS


    quote:

    Orijinalden alıntı: MonsterKill88

    Misvak dergisi kapatılsın.

    Sebep ne ? Dine kitaba küfür mü etmiş gırgır gibi ?

    Kitaba küfretmek ile ayni sey bir ateisti asagilamak



    Ikisi de dini görüş, ikisi de asagilanamaz ikisine de hakaret edilemez

    Saçmaladın sanki ..tabiki hicbir insanı asağılamamak lazım o ayrı bi konu ...ateizm dinleri reddeder ama alternatif bir din anlayışı yoktur.sadece reddeder yeni bir din ortaya koymaz...yani dini asagılamak ile ateizmi asagılamak bir olamaz tabi eger bunu soylemek istediysen...bi arabaya taş atmak ile olmayan arabaya taş atmak gibi bi sey bence.

    Ikisi de ayni sey. Bir dine inanmak da kisinin inanci inanmamak da kisinin inanci. O yuzden her inancini asagilamak aynidir, onun inandigi bir din degil demek olmaz yani. Herkesin inancina saygi duymak gerekir. Ister islama inanir, ister spagetti canavarina inanir ister her seyin yalan olduguna inanir. Bu tamamen kisinin tercihidir.

    Her dinin her inancın her ideoljiin belli kalipları vardır bunun dısına cıkılsıgında ona saygısızlık edersin.ateizm nedir ne gibi sınırları vardır .bana biri 'senin atan insan degil maymun' dedigi zaman hakaret gibi görürüm. peki ben bi ateiste senin senin atan maymun degildi insandı dedigimde veya şu bilim yanlıstır dedigimde hakaret falan mı olur...bir ideolojiyi kurmus liderin hak etmedigi karikaturu cizmek hakaret degil midir veya bir dini lideri..peki ben darvinin karikaturunu cizersem aynı oranda hakaretmi olur..

    Olaya din uzerinden bakinca oyle gozukuyor. Oysa onunda bir inanc oldugunu kabul edince ayni saygiyi hakketigini gormek zor degil. Senin hakaret gibi gordugun seylerle ornek verirsek her seyin yalan oldugunu dusunen birine senin dedigin yanlis, soyle boyle demen de onlar icin hakaret olur. Sirf senin dusundugun gibi bir seye inanmiyor diye daha az saygiyi hak etmesi gibi bir durum soz konusu olamaz.

    Hocam burda mesele hakaret ,saygı duymamak baska bi sey...bir dine argo dil ile yaklaşılınca ona hakaret etmis olursun ama ateizme ornegin aptalca bir görüş denildiginde kimse tpki gostermez tartışır gecistirir cunku dayanakları belli degil.bilimi ele alır veya hicbirseyi ele almaz direk reddeder .ben ateizmin savundugu bilmi sacma bulur baska bir bilim uretirim ama islam islamdir sinirlarin disina cikildignda bu direkt hakaret olarak algilanir.



    Ornegin Budizme ,islama ,hristiyanliga veya kemalizme ,komunist bir ulkede komunizme hakaret veya ateizme hakaret aynı oranda mı tepki alır bi düsün bakalım



    Kitapla veya dinle ateizmi bir tutmak mumkun degil



    ateizmin savundugu bilmi sacma bulur baska bir bilim mi uretirsin? Bilim nedir önce onu bir araştır. islamdir sinirlarin disina cikildignda bu direkt hakaret olarak mı algılanır? Peki o zaman ortadoğuda olanlar neden oluyor, birbirini kesenler neden kesiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Karikatür son derece ahlaksızca ve saygısızca. "uykusuzluk" bahanesinin altına sığınmasan kapatılmasını doğru bir adim olarak görüyorum. Lakin bu karikatür neden ahlaksızca ise alınan bu karar eksik, yanlı ve eksiktir. Bu ülkede "misvak" adı altında son derece ahlaksızca ve kepaze çizimler de gördük. Misvak da kapanmadigi sürece toplumuzdaki bu iki yüzlülük ve samimiyetsizlik hala devam eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başta belirttiğim gibi zaten büyük ihtimal kapatacaklardı bari bu tarz bir sebebin arkasına sığınalım diye yapılmış bir atraksiyon.
  • Kapatılmış zaten dergi ama sorun burda bitmiyor.



    Ne zaman birbirimize saygı duyarak yaşamayı öğreneceğiz ? Bırakın yok abdde isayı yerden yere vuruyorlarmış da şöyle de böyle de.Yahu bu ülkenin vatandaşlarını zaten yıllardır bunları malzeme ederek birbirlerine kırdırtmadılar mı ? Sen solcusun sen sağcısın sen dindarsın sen osun sen busun..Niye kimse birbirinin inancına saygı duymuyor.Bırakın inanan istediğine inansın ve karşıdaki insanın bu değerlerine saygı gösterin.Şunu öğrenelim artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gırgır Dergisi'nin Hz.Musa'ya alenen küfretmesi kabul edilemez, lanetliyoruz!

    Kutsalların üzerinden elinizi ve o menfur dilinizi çekin!
  • kapatılmış
  • Exnuc kullanıcısına yanıt
    http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/girgir-dergisi-kapatildi-1684643/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen yalanlara inanıyorsun diye,yalanlara saygı göstermek zorunda değiliz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disenchantment -- 17 Şubat 2017; 15:54:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crashday


    quote:

    Orijinalden alıntı: bloodTime


    quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye


    quote:

    Orijinalden alıntı: bloodTime


    quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye


    quote:

    Orijinalden alıntı: bloodTime


    quote:

    Orijinalden alıntı: srknpower


    quote:

    Orijinalden alıntı: yeB tadeS


    quote:

    Orijinalden alıntı: MonsterKill88

    Misvak dergisi kapatılsın.

    Sebep ne ? Dine kitaba küfür mü etmiş gırgır gibi ?

    Kitaba küfretmek ile ayni sey bir ateisti asagilamak



    Ikisi de dini görüş, ikisi de asagilanamaz ikisine de hakaret edilemez

    Saçmaladın sanki ..tabiki hicbir insanı asağılamamak lazım o ayrı bi konu ...ateizm dinleri reddeder ama alternatif bir din anlayışı yoktur.sadece reddeder yeni bir din ortaya koymaz...yani dini asagılamak ile ateizmi asagılamak bir olamaz tabi eger bunu soylemek istediysen...bi arabaya taş atmak ile olmayan arabaya taş atmak gibi bi sey bence.

    Ikisi de ayni sey. Bir dine inanmak da kisinin inanci inanmamak da kisinin inanci. O yuzden her inancini asagilamak aynidir, onun inandigi bir din degil demek olmaz yani. Herkesin inancina saygi duymak gerekir. Ister islama inanir, ister spagetti canavarina inanir ister her seyin yalan olduguna inanir. Bu tamamen kisinin tercihidir.

    Her dinin her inancın her ideoljiin belli kalipları vardır bunun dısına cıkılsıgında ona saygısızlık edersin.ateizm nedir ne gibi sınırları vardır .bana biri 'senin atan insan degil maymun' dedigi zaman hakaret gibi görürüm. peki ben bi ateiste senin senin atan maymun degildi insandı dedigimde veya şu bilim yanlıstır dedigimde hakaret falan mı olur...bir ideolojiyi kurmus liderin hak etmedigi karikaturu cizmek hakaret degil midir veya bir dini lideri..peki ben darvinin karikaturunu cizersem aynı oranda hakaretmi olur..

    Olaya din uzerinden bakinca oyle gozukuyor. Oysa onunda bir inanc oldugunu kabul edince ayni saygiyi hakketigini gormek zor degil. Senin hakaret gibi gordugun seylerle ornek verirsek her seyin yalan oldugunu dusunen birine senin dedigin yanlis, soyle boyle demen de onlar icin hakaret olur. Sirf senin dusundugun gibi bir seye inanmiyor diye daha az saygiyi hak etmesi gibi bir durum soz konusu olamaz.

    Hocam burda mesele hakaret ,saygı duymamak baska bi sey...bir dine argo dil ile yaklaşılınca ona hakaret etmis olursun ama ateizme ornegin aptalca bir görüş denildiginde kimse tpki gostermez tartışır gecistirir cunku dayanakları belli degil.bilimi ele alır veya hicbirseyi ele almaz direk reddeder .ben ateizmin savundugu bilmi sacma bulur baska bir bilim uretirim ama islam islamdir sinirlarin disina cikildignda bu direkt hakaret olarak algilanir.



    Ornegin Budizme ,islama ,hristiyanliga veya kemalizme ,komunist bir ulkede komunizme hakaret veya ateizme hakaret aynı oranda mı tepki alır bi düsün bakalım



    Kitapla veya dinle ateizmi bir tutmak mumkun degil



    ateizmin savundugu bilmi sacma bulur baska bir bilim mi uretirsin? Bilim nedir önce onu bir araştır. islamdir sinirlarin disina cikildignda bu direkt hakaret olarak mı algılanır? Peki o zaman ortadoğuda olanlar neden oluyor, birbirini kesenler neden kesiyor?

    savaslar kotu insanlar yuzunden olur.ortadogudaki savasta kotu insanlar yuzundendir...muslumanim diyenin de sapigi var hristiyanim diyeninde ateistim diyeninde...kore hangi dine mensubtu da bolundu ?



    Bir kitap savas kotudur diyorsa kotudur...diger bir kitp ise çatışma gereklidir der ve savaşı korukler .



    islam baris dinidir...belkide dunyada savasi onceleyenler tum gucuyle islama saldiriyor .tabi sen kendi dunyanda farkli dusunceler icindesindir bilemem...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodTime -- 17 Şubat 2017; 14:57:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ateistlere istediğiniz gibi giydirebilirsiniz, ama onlar sizin hakkınızda iki kelime yazarsa kafalarını kesmeli,dergi ve gazetelerini kapatmalı onları susturmalısınız.
    Cenab-ı hakkın buyruğu üzerine gazete kapatıldı 2 güne de çalışanları hedef gösterilip evleri taşlanır, belki TUran Dursun gibi evinin önünde kurşunlanır eğer merhamet ederlerse. Etmezlerse madımaktaki gibi evlerinde yakabilirler ve yaptıkları cihat için sevap point alırlar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.