Bildirim
Gintama - Ana Konu- (48. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Bu animeye yeni başladım 16. bölüme geldim ama dayanamayıp bıraktım. Yorumlar muhteşem bu seriyi gördükten sonra başka hiçbirşeye gülemez oldum yazanlar var ama ama ilk 16 bölüm öyle aman aman bir etki bıakmadı bende.
Bu seri ne zaman açılıyor gerçek bölümler kaçtan sonra başlıyor izleyenler yazarlarsa sevinirim._____________________________ I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes. -
quote:
Orijinalden alıntı: Periah
Bu animeye yeni başladım 16. bölüme geldim ama dayanamayıp bıraktım. Yorumlar muhteşem bu seriyi gördükten sonra başka hiçbirşeye gülemez oldum yazanlar var ama ama ilk 16 bölüm öyle aman aman bir etki bıakmadı bende.
Bu seri ne zaman açılıyor gerçek bölümler kaçtan sonra başlıyor izleyenler yazarlarsa sevinirim.
Sabretmen lazım biraz
Zaten ilk 2 bölüm bile filler çok yavaş açılıp sonra tempoyu hep yüksek tutan bi seri,hiç bir seride böyle kendine özgü karakter bulamazsınız komedi kısmında üstüne yoktur aynı şekilde parodi konusunda da
Benim ilk animemdi 266 bölüm izleyip bişey anlamamıştım 150 kadar seri izledikten sonra tekrar başlamıştım ve göndermeleri anlayınca çok hoşuma gitmişti katılıyorum başları çok sıkıcı ama size tam şu bölümde açılıyor falan demekte yanlış olur çooooook uzun bi seri
Türünü en iyi şekilde yansıtır komedi olmasına rağmen dramın falanda dibine vurur_____________________________ -
Bir serinin ilk iki bölümünün filler olması nasıl bir mantıkdır anlamış değilim zaten : ) Benim merak ettiğim konu 100 120. bölümde falan açılıyorsa seri biliyim o sıkıntıyı yaşamayayım One piece o çileyi bir kez çektim çünkü.
Ara sıra tablette izleyeceğim bir iki bölüm şimdilik zura katsura dandik çizimler , tenis kıyafeti ile sağı solu gözleyen adam tenis kıyafeti giymesi göndermeymiş. Ördek köpek yarışı idare edeceğiz : )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 20 Mart 2017; 18:40:37 >_____________________________ I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes. -
quote:
Orijinalden alıntı: Periah
Bir serinin ilk iki bölümünün filler olması nasıl bir mantıkdır anlamış değilim zaten : ) Benim merak ettiğim konu 100 120. bölümde falan açılıyorsa seri biliyim o sıkıntıyı yaşamayayım One piece o çileyi bir kez çektim çünkü.
Ara sıra tablette izleyeceğim bir iki bölüm şimdilik zura katsura dandik çizimler , tenis kıyafeti ile sağı solu gözleyen adam tenis kıyafeti giymesi göndermeymiş. Ördek köpek yarışı idare edeceğiz : )
20den sonra yavaş yavaş açılıyor anime. ana konu 100e doğru başlıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
-
Animesinin devamı gelmeyecek diye biliyorum
2017 zaten 2015'in devamı niteliğinde olarak 12 bölümdü
He umarım yanılırızda yeni bölümler gelmeye devam eder
Bu serinin yerini kapatacak bi yapım yok_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ao Sol
Animesinin devamı gelmeyecek diye biliyorum
2017 zaten 2015'in devamı niteliğinde olarak 12 bölümdü
He umarım yanılırızda yeni bölümler gelmeye devam eder
Bu serinin yerini kapatacak bi yapım yok
gintamadan aldığım zevki hiçbir anime vermedi ya
kalite anlamında snk yanına yaklaşabiliyor bi tek o da gintama gibi uzun soluklu değil_____________________________ -
Gintama, eğlendiren ve bazen iğrençlikleri(burun kurdalama ve 2015 yapımının ilk bölümleri gibi)olsa da, insanı kendine bağlayan çok güzel bir anime serisi. 
Bazı anime serileri vardır Live Actionu anime serisi kadar etkili ve başarılıdır. Mesela, GTO, Gokusen gibi(benim aklıma ilk gelenler bunlar ama sizler de farklı örnekler verebilirsiniz).
Gintama nın live actionun fragmanını izledim,animeye aşık olanlar için Live Actionu yeterli olmayabilir/görmeyebilirler.
Konu,karakterler vs animeye bağlantılı olursa/animeden sapmazsa,anime serisi kadar başarılı olacağını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 10 Haziran 2017; 19:14:50 >_____________________________ -
Kimse mangayı okumuyor mu yahu? neredeyse sonuna geldik ama 2018'in ilk aylarına kadar sürecek gibi manga. bir yere kadar ciddi gidiyor sonra ciddiyetin içine komediyi yapıştırıyor goril. bu aralar yine ciddi. bir de gülerek okuduğumuz, izlediğimz her arc'ın bir anlamı var. sona doğru geldikçe anlaşılıyor. Goril hikayenin sonunu önceden yazmış ve karakterleri ona göre hikayeye yedirmiş doğal olarak, en azından bana öyle geldi. boş karakter yok yani hikayede. aklınıza gelecek en son adamın bile bir anlamı var:) _____________________________ -
Yeni seri 2017 Gintama Porori-hen adıyla raflardaki yerini aldı hatta 5. bölüm çıktı bu hafta.
Hala izlemeyenlere duyurulur
Mangada olan ama, anime'nin son dönemdeki ciddiyetinin sürekliliğini bozmamak adına animeye aktarılmamış saf komedi içerikli mini ARC lardan oluşan bir sezon bilginize. Yani animenin kaldığı yerden devam etmiyor, SHOGUN ARC'ından öncesine falan ait
_____________________________ -
-
-
Gintamanın son 2 sezonu nasıl full komedi mi yoksa karısık mı? shinsengumi arctan sonra bırakmıstım _____________________________ -
karışık. _____________________________ -
Gintamanin bir suru serisi var sanirim izleme sirasini soyler misiniz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Izleme sirasi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gintama 2006 sonra Gintama 2015quote:
Orijinalden alıntı: Uzumaki D Kurosaki.
Izleme sirasi?_____________________________ -
2017 de var dı sanki bi de my anime listte baya gintama vardı gintama. Fln
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

Hızlı