Şimdi Ara

Ginseng de Hangi marka ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
12
Favori
132.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halsizlik ve zihin yorgunluğu gidermek için Korean Red Ginseng almayı düşünüyorum. Acaba hangi marka iyidir ?
    bu linktekinden kullanan var mı mesela ?

www.vimjo.com
    www.vimjo.com | 522: Connection timed out
    http://www.vimjo.com/urun/korean-red-ginseng-kirmizi-ginseng-200-tablet.aspx

Ginseng'in En İyi Markaları

Ginseng, yüzyıllardır Asya tıbbında kullanılan, sağlığa faydalarıyla bilinen bir bitkidir. Ancak piyasada çok sayıda ginseng markası bulunduğu için hangisinin en iyi olduğunu seçmek kafa karıştırıcı olabilir.

En İyi Ginseng Markasının Seçimi

En etkili ginseng markasını seçerken göz önünde bulundurulması gereken bazı önemli faktörler şunlardır:

• Ginseng Türü: Farklı ginseng türleri vardır; en yaygın olanları kırmızı ginseng ve beyaz ginsengdir. Kırmızı ginseng daha güçlü kabul edilir.
    • Ginsenozit İçeriği: Ginsenozitler, ginseng'in faydalı etkilerinden sorumlu olan aktif bileşiklerdir. Ürünün yüksek ginsenozit içeriğine sahip olduğundan emin ol.
    • Sertifikalar ve Testler: Ürünlerin güvenilir üçüncü taraf kuruluşlar tarafından test edilmiş ve sertifikalandırılmış olmasını tercih et.
    • Kullanıcı Yorumları: Diğer kullanıcıların deneyimleri, belirli bir markanın kalitesini değerlendirmenin iyi bir yoludur.

En İyi Ginseng Markaları

Yukarıdaki faktörleri göz önünde bulundurarak, piyasadaki en iyi ginseng markalarından bazıları şunlardır:

• Korea Ginseng Corporation (KGC): Güney Kore'nin önde gelen ginseng üreticilerinden biri olan KGC, yüksek kaliteli kırmızı ginseng ürünleriyle bilinir.
    • Il Hwa: Güney Kore'de 1968'den beri ginseng yetiştiren ve işleyen bir şirkettir. Kırmızı ginseng ekstreleri ve takviyeleri konusunda uzmanlaşmıştır.
    • Cheong Kwan Jang: 1899'da kurulan Cheong Kwan Jang, kırmızı ginseng ürünleriyle ünlü bir Koreli markadır.
    • Nature's Way: ABD merkezli bir şirket olan Nature's Way, çeşitli ginseng takviyeleri sunar ve ürünleri bağımsız olarak test edilmiştir.
    • GNC: Sağlık ve zindelik ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir perakendeci olan GNC, kendi markalı ginseng takviyelerinin yanı sıra diğer markaların ürünlerini de satmaktadır.

Sonuç

Hangi ginseng markasının sizin için en iyi olduğunu belirlemek kişisel tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Yukarıda belirtilen faktörleri göz önünde bulundurarak, güvenilir ve etkili bir ginseng ürünü seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• bu frmanın ürünlerine gözü kapalı güvenebilirsin tüm dünyada meşhurdur ve büyük alışveriş merkezlerinde mağazaları vardır oralara gidersen sana daha iyi yardım edebilirler
    ginseng içinse iyi araştır onun çeşitleri var amerikan ginsengi kore ginsengi diye
    İçtenliksiz, Sevgisiz, Pespaye, Paçoz isen, Evimize Gelme!
    Çilehanedir Burası, Hoşgörü Dergâhı Değil!
    Ahde Vefa Bilmez, Tövbe Tutmaz isen, Sakın Gelme!

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

bu frmanın ürünlerine gözü kapalı güvenebilirsin tüm dünyada meşhurdur ve büyük alışveriş merkezlerinde mağazaları vardır oralara gidersen sana daha iyi yardım edebilirler
    ginseng içinse iyi araştır onun çeşitleri var amerikan ginsengi kore ginsengi diye
    Arkadaşım şansını dene,Vimjo kötü bir firma değil ama şunu söyleyeyim piyasadaki Ginsenglerin yarıdan fazlası sahte ya da seyreltilmiş ürün.
    @eşruhum, arkadaşım insanları yanlış yönlendiriyorsun.O ürün adı ginseng diye geçse de ginseng değil.Ginsengimsi etki gösteren (sibirya ginsengi diye satılan ürün de öyledir) bir bitkidir.
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk

• quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Arkadaşım şansını dene,Vimjo kötü bir firma değil ama şunu söyleyeyim piyasadaki Ginsenglerin yarıdan fazlası sahte ya da seyreltilmiş ürün.
    @eşruhum, arkadaşım insanları yanlış yönlendiriyorsun.O ürün adı ginseng diye geçse de ginseng değil.Ginsengimsi etki gösteren (sibirya ginsengi diye satılan ürün de öyledir) bir bitkidir.

Alıntıları Göster
    Solgarı önerebilirim. GNC solgar pahalıdır ama en azındna için rahat olur.

Şu piyasada satılan tahta kutuda koreden gelen 200 tabletlik piyasa fiyatı 130 - 150 arasında satılan ürünü kullandım açıkcası öyle abartıldığı gibi faydasını göremedim. Ya bu ürün çok şişiriliyor yada solgar GNC gibi markalardan şaşmamak lazım.

Piyasada sahtesi çok ama ben orjinal ithalatçısından tahta kutuda aldım sadece hafızasal olarak biraz faydasını gördüm onun haricinde diğer etkileri abartılı..

He bide etkisini görmek için en az 3 hafta bir ay kullanmak gerekli ben 2 ay kullanıp 1 ay ara verdim.

Tablet olan kore hükümeti onaylı ginseng aldığıma pişmanım bi dahakine kullanırsam solgar kullanmayı düşünüyorum.

Solgar ürünlerini eczanelerde bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Solgarı önerebilirim. GNC solgar pahalıdır ama en azındna için rahat olur.

Şu piyasada satılan tahta kutuda koreden gelen 200 tabletlik piyasa fiyatı 130 - 150 arasında satılan ürünü kullandım açıkcası öyle abartıldığı gibi faydasını göremedim. Ya bu ürün çok şişiriliyor yada solgar GNC gibi markalardan şaşmamak lazım.

Piyasada sahtesi çok ama ben orjinal ithalatçısından tahta kutuda aldım sadece hafızasal olarak biraz faydasını gördüm onun haricinde diğer etkileri abartılı..

He bide etkisini görmek için en az 3 hafta bir ay kullanmak gerekli ben 2 ay kullanıp 1 ay ara verdim.

Tablet olan kore hükümeti onaylı ginseng aldığıma pişmanım bi dahakine kullanırsam solgar kullanmayı düşünüyorum.

Solgar ürünlerini eczanelerde bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    Solgar almaya karar verdim

vm2000, b12,omnium tavsiye ediliyor genelde.hangisini alayım bilemedim.

bi de güvenli bi site var mı solgar satan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 1 Temmuz 2011; 0:22:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: saviola83

Solgar almaya karar verdim

vm2000, b12,omnium tavsiye ediliyor genelde.hangisini alayım bilemedim.

bi de güvenli bi site var mı solgar satan ?

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drQuark -- 7 Ocak 2014; 13:55:50 >

Orijinalden alıntı: drQuark

linkteki ginsengi kullanabilirsin, solgar ya da diğerlerinden daha verimli olur.
    tecrübeyle sabit

not:
    vimjo dan ordan burdan almadım
    işim gereği yurtdışından fazlaca çeşit geliyor ginseng ürünleri, en iyileri bunlardı.
    isteyene de getirebilirim, dr

linkteki derken benim verdiğim link mi ?

Orijinalden alıntı: saviola83

quote:

linkteki ginsengi kullanabilirsin, solgar ya da diğerlerinden daha verimli olur.
    tecrübeyle sabit

not:
    vimjo dan ordan burdan almadım
    işim gereği yurtdışından fazlaca çeşit geliyor ginseng ürünleri, en iyileri bunlardı.
    isteyene de getirebilirim, dr

linkteki derken benim verdiğim link mi ?

Alıntıları Göster
    evet ilk mesajında vermiş olduğun linkteki ürün

• quote:

evet ilk mesajında vermiş olduğun linkteki ürün

Alıntıları Göster
    Merhaba

Biraz eski konu ancak ben de önerebileceğiniz iyi bir Ginseng markası arıyorum... Ginko biloba ve ginseng ikisi bir arada olanlar iyi midir, hangi marka iyidir?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler

Orijinalden alıntı: hknerdr

Merhaba

Biraz eski konu ancak ben de önerebileceğiniz iyi bir Ginseng markası arıyorum... Ginko biloba ve ginseng ikisi bir arada olanlar iyi midir, hangi marka iyidir?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Benim bildiğim ekstrakt olanları(pekmez gibi oluyor, acı bir tadı var) çok daha faydalı, mümkünse bunlardan edinin. Ben arkadaşım için bir ara epey getirmiştim, şimdilerde yine istedi ona bakarken bu başlığı gördüm. Türkiye'de genelde hep tablet olarak satılıyor, ekstrakt yok nedense..?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyada

Benim bildiğim ekstrakt olanları(pekmez gibi oluyor, acı bir tadı var) çok daha faydalı, mümkünse bunlardan edinin. Ben arkadaşım için bir ara epey getirmiştim, şimdilerde yine istedi ona bakarken bu başlığı gördüm. Türkiye'de genelde hep tablet olarak satılıyor, ekstrakt yok nedense..?

Alıntıları Göster
    arkadaslar lutfen internet uzerinden satılan içinde ne oldugu bilinmeyen urunleri almayın.Kore gingseng en iyi gingsengdir.Fakat kore gingsengi diye siberian gingsengi cin gingsengi satılmaktadır.Özellikle siberian gingsengi hipertansiyona neden olamktadır.Vucuttaki potasyum dengesini bozmaktadır.En iyisi fda yada saglık bakanlığı onaylı urunleri eczanelerden almaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: barsay35

arkadaslar lutfen internet uzerinden satılan içinde ne oldugu bilinmeyen urunleri almayın.Kore gingseng en iyi gingsengdir.Fakat kore gingsengi diye siberian gingsengi cin gingsengi satılmaktadır.Özellikle siberian gingsengi hipertansiyona neden olamktadır.Vucuttaki potasyum dengesini bozmaktadır.En iyisi fda yada saglık bakanlığı onaylı urunleri eczanelerden almaktır.

Alıntıları Göster
    Slm arkadaslar,

Ben;
    www.naturemade.com
    Vitamins, Minerals & Supplements | Nature Made®
    http://www.naturemade.com/Products/Herb-Supplements/Asian-Chinese-Red-Ginseng
    bunu kullanıyorum uzun zamandır ve cokta memnunum bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: SCORPION07

Slm arkadaslar,

Ben;
    www.naturemade.com
    Vitamins, Minerals & Supplements | Nature Made®
    http://www.naturemade.com/Products/Herb-Supplements/Asian-Chinese-Red-Ginseng
    bunu kullanıyorum uzun zamandır ve cokta memnunum bilginize.

Alıntıları Göster
    ben bu ürünü sipariş ettim. kullanan arkadaş var mı nasıl bir ürün

bana ucuz geldi. eğer reklam oluyor diyorsanız silelim linki. shiffa home markası nasıldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerxz

ben bu ürünü sipariş ettim. kullanan arkadaş var mı nasıl bir ürün

bana ucuz geldi. eğer reklam oluyor diyorsanız silelim linki. shiffa home markası nasıldır.

Alıntıları Göster
    20 tl ye satıyor arkadaş +5 tl de kargo olsa uygun fiyatı

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerxz

20 tl ye satıyor arkadaş +5 tl de kargo olsa uygun fiyatı

Alıntıları Göster
    baya olmuş topiğe yazılmayalı, 2 haftadır solgar kırımızı kore gingsengi kullanıyorum bi farklılık yok bakalım faydası olacakmı ayı doldurunca, sanırsam hayal kırıklığı olacak gibi gelio bana

Orijinalden alıntı: hypocrisy

baya olmuş topiğe yazılmayalı, 2 haftadır solgar kırımızı kore gingsengi kullanıyorum bi farklılık yok bakalım faydası olacakmı ayı doldurunca, sanırsam hayal kırıklığı olacak gibi gelio bana

Alıntıları Göster
    You Plus E-nergy diye bir ürün var. ABDİ İBRAHİM yeni çıkardı. Bende onu sipariş ettim. Yarın gelicek kullanınca sonucu yazarım

Orijinalden alıntı: Avatar

You Plus E-nergy diye bir ürün var. ABDİ İBRAHİM yeni çıkardı. Bende onu sipariş ettim. Yarın gelicek kullanınca sonucu yazarım

Alıntıları Göster
    bu ürün nelere iyi geliyor ..

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

Sonuç nedir acaba varmı bi farklılık ?

Orijinalden alıntı: yusufziya

??

quote:

??

Alıntıları Göster
    gerçek kore urunu ginsegn hangisi
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.