Şimdi Ara

Ginseng de Hangi marka ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
12
Favori
130.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Balen ve Shiffa Home yerli firmalar ürünleri dışarıdan getiriyorlar bildiğim kadarıyla ama bana göre yetersiz kalıyor,Likya ise orginal kore kırmızı ginseng getiren onlarca firmadan sadece biri mesela KRG firmasıda orjinalmiş duyduğum kadarıyla fakat kullanmadım.Ben ürünlerinin orjinal olduğunu bildiğimden ismini vermiştim fakat geçen yıla göre fiyatlar 2 katına çıktı pahalı oldu yani.
    Merkezi semtlerdeki büyük aktarlara orjinal tahta kutu kırmızı kore ginsengi varmı diye sorun kereste renginde küp biçiminde tahta kutu dışı lelatinli ve oturur biçimde birbirine bakan iki adet insana benzeyen figürü olan pul biçiminde renkli etiketli ürünler genelde orjinal çıkıyor.Bir ara bursa menşeili kahverengi renkli tahta kutulu ürün gelmişti o pek kaliteli değil yinede denemek istiyorum derseniz 100 tl den fazla vermeyin sakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkateo -- 27 Haziran 2013; 14:45:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkateo

Balen ve Shiffa Home yerli firmalar ürünleri dışarıdan getiriyorlar bildiğim kadarıyla ama bana göre yetersiz kalıyor,Likya ise orginal kore kırmızı ginseng getiren onlarca firmadan sadece biri mesela KRG firmasıda orjinalmiş duyduğum kadarıyla fakat kullanmadım.Ben ürünlerinin orjinal olduğunu bildiğimden ismini vermiştim fakat geçen yıla göre fiyatlar 2 katına çıktı pahalı oldu yani.
    Merkezi semtlerdeki büyük aktarlara orjinal tahta kutu kırmızı kore ginsengi varmı diye sorun kereste renginde küp biçiminde tahta kutu dışı lelatinli ve oturur biçimde birbirine bakan iki adet insana benzeyen figürü olan pul biçiminde renkli etiketli ürünler genelde orjinal çıkıyor.Bir ara bursa menşeili kahverengi renkli tahta kutulu ürün gelmişti o pek kaliteli değil yinede denemek istiyorum derseniz 100 tl den fazla vermeyin sakın.

turkiyede ginseng yetismediginden disaridan getiriyor olmasinlar. elbette koreden sibiryadan ya da amerikadan gelecek. ayrica balen v5 denedim gayette etkili hem dogal hem de guvenilir turk firmasidir.
    eger orijinal ve cok daha etkili istiyorsaniz ihlwa sitesinden alin alabiliyorsaniz en iyi ginseng onlardadir. ya da iherb uzeriden siparis verin onlarda da orjinal urunleri satarlar. yoksa her aktardan gidip tahta diye satin almayin cok fazla taklit urun var. isvec surubunda da aynisini yapiyorlar cam siseye koyup sahet etiket ile satiyorlar. tanidiginiz guvendiginiz bildiginiz aktarlardan alin ya da internet uzerinden bu sitelerden alisveris yapin.

• ben de geçen gün şuradan sipariş verdim bakalım şansımıza nasıl çıkacak. hoş orjinal olmasa da nasıl anlayacağımız meçhul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ameb

ben de geçen gün şuradan sipariş verdim bakalım şansımıza nasıl çıkacak. hoş orjinal olmasa da nasıl anlayacağımız meçhul.

bu saticinin gitti gidiyorda hic islemi yok.
  • gg deki durumunu bilmiyorum. ben ginsengi araştırırken sahibinden.com sitesinde verilen ilanı gördüm ve get olduğu için de sipariş vereyim dedim.
  • quote:

ben de geçen gün şuradan sipariş verdim bakalım şansımıza nasıl çıkacak. hoş orjinal olmasa da nasıl anlayacağımız meçhul.

Gelen ürünün son kullanma tarihine dikkat etmelisin ilanda 13 Ağustos 2012 görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkateo

quote:

Gelen ürünün son kullanma tarihine dikkat etmelisin ilanda 13 Ağustos 2012 görünüyor.

ürün sahibine "hocam bu ürünü alacağım ama ürünün orijinalliği ve son kullanma tarihi hakkında bilgi verebilir misiniz yani 100% orjinal midir? faturalı mıdır. ve son kullanma tarihi nedir." diye mesaj attım verdiği cevap "Ürün faturalı ve orjinaldir. Son kullanma tarihine en az 1 sene vardır." dedi.
    bakalım artık ürün gelsin bi.

• Geçen hafta likya sağlık'dan aldım. 1 Haftadır kullanıyorum ama bir etkisini hala göremedim.
    Gerçi satıcı hemen etkisini göremezsin 1 ay falan kullanman gerekir dedi.
    İnsan o kadar para verince biraz da olsa hemen etkisini görmek istiyor. :)
  • ürün dün elime geçti kore red ginseng yazıyor ama haplar krem rengi ve üzerinde koyu renkli noktalar var. ürünün son kullanma tarihi şişenin üzerindeki kağıtta nov.18.2015 yılı yazıyor. sabah akşam yemekten sonra 2 adet alarak kullanacağım. bakalım ne zaman etkisini gösterecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuroz

Geçen hafta likya sağlık'dan aldım. 1 Haftadır kullanıyorum ama bir etkisini hala göremedim.
    Gerçi satıcı hemen etkisini göremezsin 1 ay falan kullanman gerekir dedi.
    İnsan o kadar para verince biraz da olsa hemen etkisini görmek istiyor. :)

Eğer bir adet alıyorsan farkedememiş olabilirsin,sabahları 2 adet birden bol suyla almalısınız.
    Bu arada almak isteyen arkadaşlar iyice araştırsınlar bu gün internette arama yaptığımda gördüm piyasada ürün galiba bollaşmış olacakki ginseng kampanyaları artmaya başlamış dolayısıyla şişen fiyatlar %30 - %40 civarı inmiş görünüyor.
  • barami B kullanıcısına yanıt
    aarkadaslar iddia ediyorum gin-chia üstüne tanımmam
  • Ginsengli Bobo Tamamen Bitkisel Bir Üründür.

Üreticisi Sepe Natural Güvencesindedir.

Geri İadeli Bir Ürün Olduğu Gibi,

Kesin ve Net Bir Etki Sunabilmektedir.

% 100 Müşteri Memnuniyeti Sağlamaktadır..

www.ginsengli-bobo.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatatamara

Ginseng Kullanmaya Başladıktan 18 Gün Sonra

Merhaba Arkadaşlar ,

Kullanmaya başlayalı 18 gün oldu. 7 gün öncesine gördüğüm etkilerin bazılarını 3 misli artmış bir şekilde yaşıyorum diyebilirim.

Tabiki Böyle birşey yaşadığımız zaman sazan gibi hemen sevinmemeli ve bunun genel sağlığımız için iyi bir şey olup olmadığını araştırmamız gerek..

Ben de öyle yapıyorum. Fırsat buldukça forumları tweetleri okuyor bu konudaki güncel bilgilere ulaşmaya çalışıyorum.

Üründen gayet memnunum.Şuana kadar yaramaz herhangi bir durum yok...

Sayfayı takip eden arkadaşların hatırlayacağı gibi ,ben (yetişkinler için tavsiye edilen dozaj olan) günde 1+1 toplam 2 adet kullanıyorum.

Aç karna koca bir bardak su ile içmeye özen gösteriyorum.

Genel enerji düzeyimde 3 kat bir artış var çok şükür. Yürüme isteği, Konuşma isteği, Kalabalık içerisinde pozitif görünme konularında ...

Stresli, yorucu bir dönem geçiriyorum bu aralar. Stres yönetimi konusunda da bana yardımcı olmuştur. Bu kabiliyetimde de 2 kat bir artış var diyebilirim.

Motivasyon konusunda 2 kat etkisini yaşıyorum...

Özel hayatımda yine 3 kat etki göstermeye başladı ki bu beni ürkütüyor :)

Uyku konusunda da faydasını görüyorum ancak az. Günde ortalama 5-6 saat (genelde 02:00/08:00 aralarında ) uyurum,

Maalesef sigara kullandığımız sürece uyku konusunda ve duyu organlarımızın kabiliyetleri konusunda tam manasıyla verim almamız da mümkün değil.

Kaynaklarda belirtilen,genellikle etkisini 1 ay, 1,5 ay sonra göstermeye başlamasıdır. Bu biraz erken göstermeye başladı.

O nedenle ilerleyen günlerde belki kullanım sıklığını düşürebilir 16 saatte 1 veya 18 saatte bir yapabilirim.

İlerleyen günlerde kendisinden, beni spora başlatmasını ve sigarayı bırakmam konusunda bana motivasyon sağlamasını da bekleyeceğim o ayrı :)

Kullandığım ürünün ambalaj fotoğrafını ekledim. Görsel, reklam olmasın diye üzerini karaladım.

İnternetten araştırıp Bağcılar Yüzyıl Mahallesindeki bir Aktar'dan almıştım. Aktar 60 demişti pazarlık yaparak 52,5 a almıştım.

Siz de aktarda pazarlık yapmaya çekinmeyin , unutmayın ki adettendir :)

Hepinize selamlar, kalın sağlıcakla ...

Not:Ara ara burada kendi deneyimimi paylaşıyorum. Sizlerden bir ricam var.Lütfen siz de bu konuda katkıda bulunun. Araştırıp edindiğiniz bilgiler, sağdan soldan duyduklarınız, ürünler, fiyatlar vs . Kaynaklar bize ginsengin çok faydalı bir nimet olduğunu gösteriyor. Günümüzde bunun gibi bir çok güzel nimet maalesef ehil olmayan, artniyetli ellerde geziniyor ve ticari hırslarla piyasaya sürülüyor. O nedenle tecrübelerimizi paylaşmamız önemli. Bu konuda lütfen duyarlılık gösterelim ve deneyimlerimizi paylaşmakta üşengeçlik göstermeyelim ...
     Ginseng de Hangi marka ?

tatamara hocam,

balen marka ginsengi hala kullanıyor musunuz? etkilerinde bir değişiklik oldu mu?
    internette bu tür şeyleri satan güvenli satıcılar var mı?

• Merhaba Arkadaşlar.
    Uzun zamandır konuya yazmıyorum.
    Foruma katılım artmış, bu sevindirici.
    Merak eden arkadaşlar lutfedip önceden yazılmış yazılara bakarlarsa bazı sorularının cevaplarının orada olduğunu görecekler , dolayısıyla zaman kaybetmemiş/kaybettirmemiş olacaklar :)

Son 2 ay içerisinde bir çok markanın ismi zikredilmeye başladı forumda. Bu bize rekabetin arttığını ve forumun amacına uygun bir şekilde devam ettiğini gösteriyor. Sonuçta en iyisi hangi marka mukayeselerini en çağdaş, en temiz yapabileceğimiz mecralardan biri forumlar. Piyasadaki en hesaplı ürünü bile alıp denemek için başlayabilirsiniz yeter ki belirli konulara dikkat edin. Bu arada geçenlerde bir aktarda sıvı ginseng gördüm. Küçücük bir cam şişenin içinde kapağını açıp fondip yapıyorsun. Tanesine 2,5 tl demişti zannedersem. Bilgim olmadığı için , ürünü de gözüm pek tutmadığı için almadım...

Gelelim benim ginseng kullanım serüvenime.
    Ramazan Ayı başladığından beri kullanmıyorum arkadaşlar.
    2 ay kullanıp ara vermeyi düşünüyordum ama Oruç başlayınca bir hafta erken ginseng diyetine başlamış oldum. Ben toplam 52 gün kadar kullanmış oldum. Ramazan başlayalı 10 gün oldu. Ve hala etkisini hissediyorum diyebilirim. Bir arkadaşım kendisinde uykusuzluk yaptığını söylemiş, bende böyle bir sorun olmadı. Ancak stres kaynaklı biraz kilo kaybım var. Ginseng bu kilo kaybını tetiklemiş olabilir. Buna dikkat etmek gerekiyor.

Bir de ginsengle alakalı çekincesi olanlar şunu lütfen bilsinler.
    Bugün en faydalı besin maddesi nedir. Bal değil mi. Onu da dikkatsiz kullanırsan faydasını göremezsin. Çok yersen rahatsız eder, sıcak bir içeceğin (süt,çay) içine atarsan faydasını göremezsin, tok yersen şöyle olur, aç yersen şöyle olur, üzerine tarçın dökersen böyle olur vs.

Fındık; mükemmel bir nimet. Ama biraz çok yersen motoru bozarsın. Yani herşeyin bir usulü ölçüsü kıvamı var. Biz de bu forumda bunu anlamak, birazcık da kişiye göre değişen bu usulü kavramak ve deneyimlerimizi birbirimizle paylaşıp bu vahşi "takviye piyasasından" kazık yememek için bulunuyoruz :)

ozay ;
    sorularından birine cevap verdim. İnternet konusunda ise şunları söyleyebilirim. Elbette internette de güvenilir yerler firmalar kişiler vardır. Ülkemiz iyi insanlarla dolu. Ama ben sana aktarlardan, istanbulda yaşıyorsan kapalıçarşıdan filan almanı, esnafla ürün üzerine muhabbet etmeni, bilgi almanı ve pazarlık yaparak reel bir alışveriş yaşamanı tavsiye ederim :)

Kalın sağlıcakla arkadaşlar... Hepinize Hayırlı Ramazanlar...

• Ben forever living ürünü kullandım çok etkili ama çok da pahallı. Balen marka balık yağı ve propolis nasıl peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volvoxcnt

Ben forever living ürünü kullandım çok etkili ama çok da pahallı. Balen marka balık yağı ve propolis nasıl peki?

ne etkisini gördün ??

neye etkili.

• quote:

Orijinalden alıntı: firsttrue

Herkese merhaba,

Ben tatatamara'nın referansıyla Balen marka kırmızı kore ginseng kullanmaya başladım yaklaşık 10 gün önce. Ben tatatamara kadar teknik detay veremeyeceğim ama en azından şunu söyleyebilirim ki sabahları daha dinç kalkıyorum. Bunun dışında ki gelişmeler için biraz daha beklemek gerek sanırım. Bu arada ben tanıdık aktardan aynı ürünü etiketi 60 TL iken 50 TL'ye aldım. Aktar buna alışınca bana çok gelirsin deyip 50 TL fiyat verdi. Ben de tatatamara gibi 1 + 1 alıyorum günde.

yusufziya arkadaşım benim mesaj sayım sana yeterli gelir mi bilemem ama buradan görüp ona göre aldım ürünü. Endişen varsa özelden de yazabilirsin.

hala kullanıyomusun ? memnunmusun ve bide nerden alıyosun ?

• Kardeş
    solgar öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tae_do

Kardeş
    solgar öneririm

kullandınmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.