Şimdi Ara

GİMSA'da Çiğ köfte 4,90 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
6
Favori
26.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sebze meyvesi ucuz ama kaliteli değil. Ayrıca sebze meyveyi seçtirmezler, pazarcı usulü çürük çarık doldururlar. Manav reyonlarında bırakılıp giden bir sürü sebze meyve poşeti görürsünüz zaten. Bir de her sebze meyve gurubunun ayrı sırası vardır. Mesela patlıcan için sıraya girersin. Patlıcanı aldın bir de kabak için ayrıca sıraya girersin. Böyle olunca normal zamanlarda 1 saatten önce manav reyonundan çıkamazsın. Yani kısacası sebze meyveden uzak durmak lazım. Biraz daha fazla verip seçtiren marketlerden veya imkan varsa pazardan almak daha mantıklı.

Şerbetli tatlılardan uzak durmak lazım. O fiyatlara şeker kullanarak yaptıklarını hiç sanmıyorum. Yaş pastaları ucuzdur, tazedir ama lezzeti o paraya göredir. Şahsen ben almam.

Gimsa markalı ürünleri yine ucuzdur ama yine pek kaliteli değildir. Yine almayı tercih etmiyorum.

Kırmızı et, beyaz et ve balık reyonları nispeten uygun fiyatlı. Kırmızı etlerinde her hangi bir soruna rastlamadım şimdiye kadar.

Bilindik markaların ürünleri genelde diğer marketlere göre daha ucuz oluyor. Bu tip ürünleri alıyorum. Onun dışında pek bir şey almıyorum.

• sayısal çıksın istanbul'a açayım yahuu :D

Orijinalden alıntı: AjanHaKaN

gimsa da balığı temizliyorlar mı?

hamsi istavrit gibi küçük balıklar hariç temizliyorlar,

Büyük balıkları temizliyorlar, hamsi, istavrit direk poşete giriyor tabii. Çok fazla balık çeşidi gelmiyor zaten..
  • Sebze meyvenin kaliteli olmadığına katılmıyorum,daha doğrusu fiyat performans oranının yüksek olduğunu düşünüyorum, tamam seçme olmuyor, kalabalık saatlerde giderseniz inanılmaz sıralar ve herkesi tersleyen tartı görevlileri ile karşılaşıyorsunuz ama sirkülasyondan dolayı sebze meyveler taze oluyor çoğu zaman. Özellikle sebze meyve de inanılmaz fiyatlarla karşılaşabiliyorsunuz, hatırladığım iki tane örnek vereyim, ev yapımı şalgam suyu hazırlamaya karar verdik, şalgam suyu yapımında kullanılan mor havuç her yerde 2,5-3 TL arasındayken 69 Kuruşa aldık, dün başka marketlerde yarım kilosu 6-7 TL'den satılan asma yaprağının kilosu 1,5 TL idi.. Saat 21 gibi giderek kalabalığa da kendimizce çözüm ürettik...

Orijinalden alıntı: deromemo

quote:

Büyük balıkları temizliyorlar, hamsi, istavrit direk poşete giriyor tabii. Çok fazla balık çeşidi gelmiyor zaten..

quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

quote:

hamsi istavrit gibi küçük balıklar hariç temizliyorlar,

Teşekkürler

• Gecen gun aldım 3 gun midem kotu gezdim anlayın artık berbat cigkofte uzak durum derim.

Orijinalden alıntı: IORI

Öncelikle konunun ana başlığı için yapılacak yorum; Çiğ köfte tek tür geliyor ve ÇOK ACI 2-3 tane alıyorum anca acısından zor tüketiyorum.

Yaş Pasta kremaları vasat ancak 2-3 gün bekleyince tadı biraz güzel oluyor Kg: 10 TL ve bayat pasta bulmanız mümkün değil, tüm pasta ve ekmek reyonu için geçerli. Kendi üretip satıyor

Ev alışverişini Elvankent, iş alışverisini Batıkent Gimsa'dan yaparım. 12 Kişilik için 5 günlük yiyecek alışverişi nadiren 240 TL çıtasına yaklaşır, yemek listesini de çalışanlar kendi belirler, menüde neler olabileceğini siz düşünün....

Batıkent Fast Food ustaları Sincan ustalarına göre daha iyi pide vs yapıyor.

Kıymalı 3,5
    Kaşarlı 3,95
    Kuşbaşılı 3,95
    Karışık 3,95
    Büyük Pizza 5
    Tüm kızarmış tavuk 9
    Kumpir 5 (hiç tavsiye etmem, tamamen uydurmasyon)
    Tavuk döner 2,5
    Et döner 5 TL olarak fiyatlar gayet uygun uzar gider.
    Kuşbaşılı pidesi Harbi kuşbaşılıdır ve süper olur. İmkanı olan yakın olan gider, Çankaya'daki adam zaten oralara uğramadığı için gelip yeme şansıda yoktur

iyi güzel fiyatlarda 3.5 tl lik kıymalıdan ne beklediğinle alakalı bana göre 3.5 a kıymalı yiyemezsiniz... Soyadır %70 i e adı kıymalı diyede alınmaz ki şöyle bakmak lazım birazda olaya...Et mi daha pahalı kaşar mı ? ki kaşarlı kıymalıdan daha pahalı ? :)

• Çiğ köfte 5,90 olmuş bilgilerinize,konuyu açan arkadaş bilgilendirmeli idi sanıyorum.
    Toptan üretimle senin bireysel üretiminin aynı fiyata yaklaşması bile mucizedir zaten hocam.

Orijinalden alıntı: asi26

merhaba;
    ben eskişehirden gimsayı eski kız arkadaşım sayesinde tanıdım ilk önce temkinliydim ama fiyatları ve kaliteyi görünce fikrim değişti inanın çok seviyorum genelde sincan gimsaya gidiyorum tren istasyonunada yakın olduğundan dolayı gerçekten çok ucuz şeyler var sütaş ayranı hiç bir fastfood'da 50kuruştan alamazsınız 7-8 tl ile rahat karnınızı tıkabasa doyurabilirsiniz ben hayatımda ilk toblerone ve sagrayı gimsa sayesinde yedim keşke eskişehirede açılsa her gittiğimde de mutlaka giderim Gimsaya. HARİKA bi market ki gönüllü çalışmayı bile düşündüm o derece :) (maksat halka uygun fiyatlar sunabilmek) göz göre göre halkımızın kazıklanmasını kaldıramıyorum :S

Iyi reklamlar kardes

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel cig kofte 5.90 ve oldukca guzel....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konudan da anlaşılacağı üzere fiyat ve fırsatlar tartışılırken oraya gidenler fakir, pis vs. diye sınıflandırma yapmak kadar saçmalığa daha önce hiç şahit olmadım. Çayyolu Migros çocukluğumun yeridir. Allah var ya başka yerden su bile almazdım. Fakat yaş ilerlediğinde aile geçindirdiğinizde 2-3 TL'lerin bile sizi mutlu edebildiğine şahit oluyorsunuz. Aylık alışverişlerimi GİMSA'dan yapan biri olarak sadece şunu söyleyebilirim ki sonuna kadar memnunum. Ama tavsiyem imkanınız oldukça haftasonları gitmekten kaçının.

Ha şimdi benim ağzım kokuyordur, leş gibi ter kokuyorumdur, ne bileyim ayakkabım yırtıktır sanmayın. Buraya yorum yapan sözde zengin dostlarımızın çoğunun Bağlıca denen yerden haberi olduğunu sanmıyorum. Bağlıca Çayyolu'na 3-4 dakika mesafede mesafede bulunan inanılmaz hızla gelişen bir yerdir ve kalitesi ortadadır. Son yapılan Süvari Mahallesi'nde bulunan Türk Telekom'un karşısındaki (henüz inşaatı bitmedi) Gimsa Bağlıca'ya 3-4 dakika mesafededir. Yıllardır Çayyolu'nda yaşamış ve hali hazırda Bağlıca'da yaşayan biri olarak yeni Gimsa'nın açılışını dört gözle bekliyorum. Size tavsiyem tabi ki de mutlu olduğunuz yerde kalın. 5 TL'lik bir mala 10 TL vermeyi elitlik, zenginlik olarak görün. Sözde "fakir" gördüklerinizin de sizi "enayi" gibi görmesini istemiyorsanız; kimseyi de tercihleri için kategorize etme cüretinde bulunmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuxbhu -- 10 Eylül 2014; 15:01:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tuxbhu

Konudan da anlaşılacağı üzere fiyat ve fırsatlar tartışılırken oraya gidenler fakir, pis vs. diye sınıflandırma yapmak kadar saçmalığa daha önce hiç şahit olmadım. Çayyolu Migros çocukluğumun yeridir. Allah var ya başka yerden su bile almazdım. Fakat yaş ilerlediğinde aile geçindirdiğinizde 2-3 TL'lerin bile sizi mutlu edebildiğine şahit oluyorsunuz. Aylık alışverişlerimi GİMSA'dan yapan biri olarak sadece şunu söyleyebilirim ki sonuna kadar memnunum. Ama tavsiyem imkanınız oldukça haftasonları gitmekten kaçının.

Ha şimdi benim ağzım kokuyordur, leş gibi ter kokuyorumdur, ne bileyim ayakkabım yırtıktır sanmayın. Buraya yorum yapan sözde zengin dostlarımızın çoğunun Bağlıca denen yerden haberi olduğunu sanmıyorum. Bağlıca Çayyolu'na 3-4 dakika mesafede mesafede bulunan inanılmaz hızla gelişen bir yerdir ve kalitesi ortadadır. Son yapılan Süvari Mahallesi'nde bulunan Türk Telekom'un karşısındaki (henüz inşaatı bitmedi) Gimsa Bağlıca'ya 3-4 dakika mesafededir. Yıllardır Çayyolu'nda yaşamış ve hali hazırda Bağlıca'da yaşayan biri olarak yeni Gimsa'nın açılışını dört gözle bekliyorum. Size tavsiyem tabi ki de mutlu olduğunuz yerde kalın. 5 TL'lik bir mala 10 TL vermeyi elitlik, zenginlik olarak görün. Sözde "fakir" gördüklerinizin de sizi "enayi" gibi görmesini istemiyorsanız; kimseyi de tercihleri için kategorize etme cüretinde bulunmayın.

• 12. caddede yıllarca yaşadık. Gerek Elvankent gerekse Sincan Gimsa'dan yıllarca alışveriş yaptık. Gerçekten fiyatları diğer marketlere göre çok çok uygun. Şimdi Ankara dışındayız ama insan o ucuzluğu özlüyor. Tekrar Ankara'ya geldiğimde Sincan merkezdeki Gimsa'ya gittiğimde yeni Gimsa'nın yapıldığını gördüm. Fiyatları zaten çok uygundu, bir de üzerine fast-food bölümü açılmış. Gerçekten yemekleri çok uygun ve lezzetli. 10 liraya 2 kişi çok rahat doyuyorsunuz. Pamuk şeker 60 kuruştu sanırım. Dondurma külahı 1 lira. İnanın çok komik rakamlara güzel hizmet satın alıyorsunuz. Orta boy pizzası oldukça doyurucu. Pidesi yanında salatası ikram veriliyor gayet doyurucu ve lezzetli. Ayrıca oyun bölümünde 50 kuruşa jeton alıp airhockey oynayabiliyorsunuz. Hizmetleri gayet güzel. Asansörlerde elemanları, kasada poşetleme elemanı, uygun fiyatı, eve servis hizmeti gerçekten takdire şayan. Geçenlerde Ankara'ya geldiğimde bir spor ayakkabı aldım 19 liraya. Pazarda aynı ayakkabı 50 liradan aşağı değil. Kalitesini bilemem pazar mallarının ancak ürün gayet sağlam ve dayanıklı. Ayrıca marketin Sincan'da olması varoş marketi olduğunu göstermez. Gerçekten verilen hizmetin kalitesi yüksek. Cüzdanının hesabını bilen tüm kesime hitap ediyor.

• Yıllardır Batıkent Gimsa'dan alışveriş yapıyorum. Haftasonu yerine haftaiçi akşam 8'den sonra pek kalabalık olmuyor.
    Gimsa'dan ürün alırken fiyatına bakmıyorum çünkü şimdiye kadar buradan aldığım bir ürünü daha ucuza satan bir yer bulamadım. Migros'ta ne indirime girmiş, ürün kalmamış stresine girmektense buradan alışveriş yapmayı tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.