Şimdi Ara

Gillette Mach3 Turbo 4'Lü Yedek Bıçak 14.90TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
4.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahçelievler Carrefour u gezerken Gillette Mach3 Turbo 4'lü setin fiyatı 14.90TL olarak yazıyor ve uygun olduğunu düşnüyorum. Ama ürün resimdeki gibi anladığım kadarıyla içeriğinde 3 adet Gillette Mach3 Turbo Yedek Tıraş Bıçağı ve 1 adet Gillette Fusion Proglide Power Yedek Tıraş Bıçağı var. Merak ettiğim, Fusion Proglide Power kartuşu mach3 turbonun makinasına uyarmı.

http://www.carrefour.com.tr/faces/b2c_senal_product.xhtml?smsCode=96542

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viperc -- 25 Eylül 2013; 16:35:25 >

• viperc V kullanıcısına yanıt
    Uyar.Özel zaten deneme amaçlı MACH 3 uyumlu...
  • sahbazpower- kullanıcısına yanıt
    iki ürünü hiç kullandınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

iki ürünü hiç kullandınız mı?

Blue3 kullandim/kullaniyorum gayet memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue 3 kullan-at kullandım bir dönem, mach'le kıyaslanmaz, plastik zaten.
    Ama bu değişenleri bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mach 3 ile blue 3 kesinlikle kıyaslanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viperc

Bahçelievler Carrefour u gezerken Gillette Mach3 Turbo 4'lü setin fiyatı 14.90TL olarak yazıyor ve uygun olduğunu düşnüyorum. Ama ürün resimdeki gibi anladığım kadarıyla içeriğinde 3 adet Gillette Mach3 Turbo Yedek Tıraş Bıçağı ve 1 adet Gillette Fusion Proglide Power Yedek Tıraş Bıçağı var. Merak ettiğim, Fusion Proglide Power kartuşu mach3 turbonun makinasına uyarmı.

http://www.carrefour.com.tr/faces/b2c_senal_product.xhtml?smsCode=96542

Aynı ürünü marketten 18 TL ye aldım nerden tanıdın dersen sol alt köşede arapça yazılar vardı ve içinden çıkan hediye ürünün başlığı aynı makineye uyar.Gillette Fusion Proglide Power un ise en iyi tarafı bıçağın üst taraf arkada tek bıçaklı favoriyi düze kesmek için tasarlanmış bir bıçağı var Ben 18 TL ye uygun aldıgımı düşünürken 14.90 bu fiyatta hiç düşünme alabildiğin kadar al yaşın genç askerdede kullanırsın :) şaka şaka iyi fiyat

• proglide bıçağını beğenmedim. mach 3 turbo yanında gereksiz kalmış.

fiyat ise süper. 8li mach 3 turboyu 28e bulduğumda stok yapmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inishmore

mach 3 ile blue 3 kesinlikle kıyaslanmaz.

+1
    Gilette in titreşimli olan traş bıçağınıda kullandım diğer markalarınkinide kullandım.mach3 kalitesini vermedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahbazpower- kullanıcısına yanıt
    Mach proglide falan hikaye blue3 deneyin memnun kalirsinjz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo ücreti vermemenin kolay yolu yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

http://www.hepsiburada.com/liste/gillette-blue3-tiras-makinesi-yedek-tiras-bicagi-6li/productDetails.aspx?productId=sggil25474&categoryId=26012164&SKU=SGGIL25474&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dsggil25474%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dGillette%26fh_refview%3dsearch

Bu daha sicak gibi 5 tane alirsaniz kargo bedava +http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sggillette&categoryId=26012156#11|37914|SGGILLETTE canta hediye

hocam ikisini kıyaslamamak lazım. blue 3 bi alt sınıf diyebikliriz. denemek için kullandım mach3 serisi ile kıyaslanmaz

+1

kesinlikle kıyaslamak yanlış olur blue3 ü mach3 ile. sakalları sert ve yüzü hassas olanlar ve hatta hergün traş olanlar iyi bilir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigolayt -- 26 Eylül 2013; 11:59:33 >

• Uğraşmayın...

4 adet sipariş geçtim. 1 dakika sonra aradılar elimizde kalmadı diye
  • Blue3 ten uzak durun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_mentor

Blue3 ten uzak durun derim.

Hiç kullanmadığın öyle belli oluyor ki blue3 efsanedir,kullanan bir daha başka bir şey kullanamaz.
  • valla ben askerdeyken her gün blue 3 le traş oluyordum.. fena değildi ama ne zamanki progilede aldım o zaman aradaki farkı anladım mach3 de blue3 e göre iyi bana göre.. haa bu arada kişiden kişiye değişir herkesin sakal yapısı farklı sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exelente

quote:

Orijinalden alıntı: the_mentor

Blue3 ten uzak durun derim.

Hiç kullanmadığın öyle belli oluyor ki blue3 efsanedir,kullanan bir daha başka bir şey kullanamaz.

Kullanmasam neden yorum yapayım. Kullandım yüzümü mahvetti. Neresi efsaneymiş bilmiyorum.
  • blue3 makine +7bıçak kilerde 8.9tl bitmediyse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.