< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA (58. sayfa)

-
-
😁😄 teşekkür ederim.
175 TL ye yine bizim bu karttan aldım. Çok şükür çalışıyor. Daha da birşeyi kurcalamayacam.👍
Kısıtlı bütçem ile ortaya çıkan şeyden memnunum sessiz hızlı açılan ve takılmadan bir çok işi yapan bilgisayarım oldu çok şükür.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam sizin adınıza üzüldüğüm. O anakartın ederi 80₺ o rakamlara p45 serisi yani en üst anakartı alıp overclock ile şahaneler yaratabilirdiniz.
Yine de hayırlı olsun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
herkese merhabalar, geforce 8600 GT ekran kartı takılı GIGABYTEB P35C DS3R anakartlı sistemim var. Bunu bir ekran kartı ve ram takviyesi ile bir tık da olsa iyileştirmek istiyorum.
-ekran kartı için GeForce® GT 730 buldum. acaba daha iyi birşey kullanılabilir mi?
-ram konusunda ise ne önerirsiniz. 4 tane 8gb ddr desteklediği yazıyor ama haliyle eski bir anakart. ramlerde uyumsuzluk olabilir. Ram konusunda ne önerirsiniz?
-
GT 730 yerine 2. Elden HD 7770 veya HD 7790 bakınız, 250ye falan bulunur sanırım.
Zamanında P35 DS3L anakartımda kingston KVR800D2N6 2 GBlık Ramlerden 4 tane takmıştım, problem olmamıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bahsettiğiniz ram lere baktım bulmak kolay. Ama HD 7790 yi sıfır bulmak haliyle imkansız. Temiz 2. elini bulmaya çalışacağım
-
Ben 4+4 gb ddr 3 ram ıle sorunsuz kullanıyorum.
Tam olarak model kvr1333d3n9/4g
Bir kişi 1600 mhz G skill ramle denedim oldu yazmıştı ama onu ben denemedim bilmiyorum. Ama Kingston da sorun yok
Sorduğunuz iki soruları 5-6 ay kadar önce bende araştırdım. Bu konuda ki son 3 sayfada mesajlarıma bakarsanız size çok yardımcı olacaktır.
-
Merhaba Arkadaşlar
Desteklerinizle geçen sene 14 yıllık PC yi hayata döndürmüştüm.
Şimdi Microsoft Office kullanımı, rahat rahat 10-20 sekme ile internette gezinmek, hatta Fortnite , Batman, ori, Hades, vb oyunları rahat rahat oynuyorum 🙂
İnsanoğlu doymaz tâbi konfora çabuk alışır. Geçen Gigabayte RX470 ekran kartı ile Xenon 5460 işlemci ile darboğaz yaşadığını öğrendim.
İşlemciyi overclock yapmak istiyorum. Çarpan ayarını 370 yapınca 3.15 yerine 3.51 GHz hızında çalışıyor. Kısmen iş görüyor gibi ısı olarakta ılık çalışıyor. Bunu daha arttırmak istiyorum.
İşte bu noktada voltaj ile oynamak lazım mı? Ne yapmalıyım?
Windows 10
4+4 8GB DDR 3
Kasada önde arkada ve yanda 3 14 cm çapında fan var yani eski bir kasaya göre havalandırması güzel diye düşünüyorum.
500 watt gün kaynağı
Alttaki link işlemci fanim.akakce.com
Dark Freezer X92BL Mavi DKCCX92BL CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-dark-freezer-x92bl-mavi-dkccx92bl-cpu-sogutucu-fiyati,100976500.html?ref=514&gclid=CjwKCAiAouD_BRBIEiwALhJH6MA3XeEOX_e_SyQSkjJkLJ41g4LcNIITlnsKehn0nUro64st2qLbwhoCKN8QAvD_BwE
Biosta hangi değerleri değiştirmeliyim? Çok hâkim değilim kademe kademe işlemci ekran kartı darboğazını çözmek için işlemciyi 4 GHz üstüne çıkarmayı istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 8 Ocak 2021; 22:52:56 >
-
İşlemci revision c0.
E0 olanların overclock potansiyeli daha yüksek.
Ben @3.8 ghz civarında stabilite yakalamıştım.
Tabii bende kule fan var.
X92 dark soğutucu x90’ın ışıklı hali.
Soğutma performansı çok kötü.
Overclock için iş görmez.
Ben Deep Cool Gammaxx 400 kullanıyorum.
Gerçi şu an o sistemdeki anakartı işlemci RAM vs sattım.
Bulursam overclock değerlerimi bios fotolarını atarım buraya müsait olduğumda.
Anakartlar farklı ama yine de yardımcı olur.
——
Ddr4’e geçtim 3600mhz.
F/p olan b450m s2h kullanıyorum ucuz bir kart ama gayet güzel vrm soğutmaları falan çok güzel bir kart.
Yeni sisteme geçtiğim için arşivimden yardımcı oluyorum. Geç dönüş yapabiliyorum bu yüzden.
Eski fotoları bulmak zaman alıyor.
İyi forumlar... -
Çok teşekkür ederim ilginize 🙂
Tamam bekliyorum müsait zamanınızda fotoğrafları.
Seneye şu pandemi biterse ve ben bir iş bulursam 👩💻 bende bir PC toplamayı düşünüyorum.
O zamana kadar ,mevcut PC ile devam tahminen 1- 1.5 yılı bulur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X