Şimdi Ara

Gigabyte GTX 460 1GB OC ## Kullanıcı İncelemesi (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.042
Cevap
5
Favori
265.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmazsanız bir şey soracaktim az evvel Mafia2 kurdum ve son aşamasındayim su an bana physx i kurayim mi diye soruyor şimdi gtx460 sahibi olarak bunu kurmam gerekli mi acaba? Bu program sanki bana ekran kartı desteklemeyenler için çıkarılmış sanal bir fizik yapılandırıcı gibi geldi de...
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter. bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: oldumu denmez oldu mu denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Arkadaşlar kusura bakmazsanız bir şey soracaktim az evvel Mafia2 kurdum ve son aşamasındayim su an bana physx i kurayim mi diye soruyor şimdi gtx460 sahibi olarak bunu kurmam gerekli mi acaba? Bu program sanki bana ekran kartı desteklemeyenler için çıkarılmış sanal bir fizik yapılandırıcı gibi geldi de...

arkadaşım physx kur bence çünkü en alt seviyede bile açsan oyun daha güzel oluyor.
    baktın bilgisayarı fazla kasıyo FPS düşüyo oyun içinde kapatırsın tekrar.
    Ben açarak oynadım ve bitirdim bence böyle daha güzel
    gerçi bende 460 SLI var

Orijinalden alıntı: chaos7

Arkadaşlar kusura bakmazsanız bir şey soracaktim az evvel Mafia2 kurdum ve son aşamasındayim su an bana physx i kurayim mi diye soruyor şimdi gtx460 sahibi olarak bunu kurmam gerekli mi acaba? Bu program sanki bana ekran kartı desteklemeyenler için çıkarılmış sanal bir fizik yapılandırıcı gibi geldi de...

Yok arkadaşım Physx Nvidia'nın yazılımı. Kurmazsan Physx'i GPU'ya yaptıramazsın. Ekran kartı desklemeyenler için bir program yok onlar CPU'ya yaptırmak zorundalar fizik işlemlerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 4 Ekim 2010; 16:30:27 >

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Nvidia kontrol panelde fizik işlemlerini cpu ya mı gpu ya mı yaptıracağını belirleyen bir yer var gerçi bun oradan gpu yu seçmiştim bu işlerden daha iyi anlıyor diye... phyisxi kurmadan boyle bir hareket anlamsız mıydı yani?

Az evvel kurmayı denedim yükleme ekranının ortasinda "metin" yaziyor hiçbir tepki de yok... İlla bir şeyler aksi gidecek ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaos7 -- 4 Ekim 2010; 17:54:55 >
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter. bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: oldumu denmez oldu mu denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • Çoktan kurmuşsun zaten.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzy45

Ya bende 460 aldım ve standart voltajı 1012v çıktı hadi onu geçtim 102 ekran sony plazmaya bağlı suan ve ekranın üzerinde her oyunda degil bazı oyunlarda dalgalanma yapıyo kesit alıyo sanki esela crysisda windows modda yapmıyo ama full ekranda yapıyo neden olabilir ve gunluk o.c sağlıklı bir şekilde kullanmam için değerlerim ne olmaı hangi bios u kullanmalıyım... Eğere cevaplandırırsanız çok teşekkur ederim

off kardeş şanssız çıkmışın gigabyte mı aldın ? eğer gigabyte ise F3 MOD biosunu dene . voltajı 1100 mv çekip 900/4400 bir dene olmadı 890/4300 dene oalcaktır diye tahmin ediyorum.

lcd tv ye bağladın bu arada vsync falan aç bide nvidia panelden lcd tv ayarlarını yap ki doğru düzgün görüntü alasın. çözünürlüğüde oyundan ayarla TV ye göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 4 Ekim 2010; 21:14:55 >

• quote:

Ya bende 460 aldım ve standart voltajı 1012v çıktı hadi onu geçtim 102 ekran sony plazmaya bağlı suan ve ekranın üzerinde her oyunda degil bazı oyunlarda dalgalanma yapıyo kesit alıyo sanki esela crysisda windows modda yapmıyo ama full ekranda yapıyo neden olabilir ve gunluk o.c sağlıklı bir şekilde kullanmam için değerlerim ne olmaı hangi bios u kullanmalıyım... Eğere cevaplandırırsanız çok teşekkur ederim

http://mikrokozmos.com/content/352-Harici-Ekran-%C3%87%C3%B6z%C3%BCn%C3%BCrl%C3%BCk-ve-Tazeleme-H%C4%B1z%C4%B1-Sorunlar%C4%B1-%28HDMI-veya-DVI-%29

TV'ye bağlayıpta çözünürlük ve tazeleme ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar bu konuya bakmanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

off kardeş şanssız çıkmışın gigabyte mı aldın ? eğer gigabyte ise F3 MOD biosunu dene . voltajı 1100 mv çekip 900/4400 bir dene olmadı 890/4300 dene oalcaktır diye tahmin ediyorum.

lcd tv ye bağladın bu arada vsync falan aç bide nvidia panelden lcd tv ayarlarını yap ki doğru düzgün görüntü alasın. çözünürlüğüde oyundan ayarla TV ye göre.

Evet gigabyte aldık iyi hoş ama bizimkisi takozmuş heralde baksana şuan 830/1660/2015 değerlerde stabil kulanabiliyorum 1012v'da(metro 2033 de baktım stabil sorunu yaşoormuyum diye şuan yok). bios atmayı bi turlu beceremedim f3 atmaya calıstım ama oldumu tam bilmiyorum nasıl bios atıcaz ? panelden ayarları yaptım ama genede dvm ediyo :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

quote:

http://mikrokozmos.com/content/352-Harici-Ekran-%C3%87%C3%B6z%C3%BCn%C3%BCrl%C3%BCk-ve-Tazeleme-H%C4%B1z%C4%B1-Sorunlar%C4%B1-%28HDMI-veya-DVI-%29

TV'ye bağlayıpta çözünürlük ve tazeleme ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar bu konuya bakmanızı öneririm.

İnceliyorum çok teşekkurler yardımın için

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Bıos atmayada burdan bakabilirsiniz, resimli anlatım

http://mikrokozmos.com/threads/684-Windows-%DCzerinden-Gigabyte-Marka-Ekran-Kartlar%FDna-Bios-Atma-VMod-OC?p=4165#post4165

• Neden bu forumda bilgi mevcut iken diğer forumlara link veriliyor? Ayıp bir davranış bence.

Sırf bu konuda bile BIOS'un nasıl atılabileceği defalarca söylendi.

"ARAMA" tuşunu kullanın lütfen.

quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Bıos atmayada burdan bakabilirsiniz, resimli anlatım

http://mikrokozmos.com/threads/684-Windows-%DCzerinden-Gigabyte-Marka-Ekran-Kartlar%FDna-Bios-Atma-VMod-OC?p=4165#post4165

Yaptım en sonunda bios atmayı çok teşekkur ederim Şimdi 3dmark vantage programını indireyim bende testlere başlayım bu program paralı felan değil diymi?

• email üzerindne trial register key alıyosun. ben öyle yaptım ama il*çlısı var nette heralde araştırmadım gerek yok zaten

3dmark vantage kurdum ama test i 1280x1024 çozunurlukte yapıyo ve oynatmıyo onu nasıl duzeltebilirm

normalde o çözünürlükte yapmazmı zaten ? hem niye açılmayor ki sende ?

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

3dmark vantage kurdum ama test i 1280x1024 çozunurlukte yapıyo ve oynatmıyo onu nasıl duzeltebilirm

normalde o çözünürlükte yapmazmı zaten ? hem niye açılmayor ki sende ?

Bilmiyorum ki options bolumunu elletmiyo. ilk defa boyle bi test yapıyorum normalde o çözünürlük mü onuda bilmiom ekranım 1920x1020 diye onu seçmek istedim

4 gb ram

530 GB HDD

520 W corsaır

sorum ise şu bu sisteme 460 alsam 520 W yeterli olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 7 Ekim 2010; 13:50:22 >

iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★
  • Jonnygurudan hatırladığım kadarıyla o psu 12v a 3 kanaldan 40a güç verebiliyoki çok iyi yani söyleyecek bişey yok
    Xigmatek Pantheon
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.