Şimdi Ara

Gigabyte GTX 1060 G1 kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar inventus'dan önümüzdeki ay bu ekran kartını almayı düşünüyorum fiyatı diğer muadillerine göre daha ucuz en azından inventus'da durum bu

kullananlar memnun mu? full yükte sıcaklık değerleri nasıl, c.w var mı?

• http://www.guru3d.com/articles-pages/gigabyte-geforce-gtx-1060-g1-gaming-review,1.html
    Burdaki incelemede msi ile arada çok az farkları var, fiyat olarak gigabyte daha ucuz, cw olayı tamamen şans, doğru düzgün 480 gelmezse bende 1060g1 yada mini almayı planlıyorum
  • White Fang kullanıcısına yanıt
    valla dostum o testi inceledim de msi gaming x modeli ile hiçbir fark yok ki bazı oyunlar da 1 fps oynamış ya da oynamamış açıkcası bu durumda da aralarında fark var demem yani, fiyatlarına bakınca da inventus 1240 tl'den satıyor gigabyte g1 modelini, msi gaming x modelini de 1324 tl'den satıyor arada 84 tl fark var, üstüne gigabyte'ın 3 yıl garanti desteği var. msi 2 yıl bu şartlarda kesinlikle msi tercih edilmemeli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 17 Ağustos 2016; 17:33:56 >
  • Ben kullanıyorum , full yükte 76 dereceyi geçmedi, cw ye gelince kartda inanmicaksin ama cw 0, fan sesi duyulmayacak kadar az, yalnız 1060 larin driverleri biraz sıkıntılı bilginiz olsun, kullacaksaniz, 368,81 ile kullanın en stabil bu yine, genel olarak tavsiye ediyorum, herzaman derim Gigabyte candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk defa gigabyte ürünü alacağım umarım memnun kalırım bu arada teknik servis kalitesi nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCaglaR

Ben kullanıyorum , full yükte 76 dereceyi geçmedi, cw ye gelince kartda inanmicaksin ama cw 0, fan sesi duyulmayacak kadar az, yalnız 1060 larin driverleri biraz sıkıntılı bilginiz olsun, kullacaksaniz, 368,81 ile kullanın en stabil bu yine, genel olarak tavsiye ediyorum, herzaman derim Gigabyte candır

Bir sıkıntı yasamadım ben hocam en güncel driverde kullanıyorum ne sıkıntısı varmış ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende g1 gaming kullanıyorum yazılımını yüklemeden önce biraz fan sesi alıyordum 75 derecede ama yazılımı yükledikten sonra fan sesi ve sıcaklık azaldı ilginç bir şekilde. Ayrıca cw sorunu yok kartımda.

Bu arada garantisi 3 yılmış buradaki gigabyte Türkiye nickli arkadaşa sordum öyle dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 18 Ağustos 2016; 12:48:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Periah kullanıcısına yanıt
    dostum belli bir dereceye kadar fan çalıştırmama özelliği var galiba bu benim için önemlide valla garantisinin 3 yıl olması çok iyi muadili msi 2 yıl destek sunuyor üstüne daha pahalı, asus strix modeli çok daha pahalı üstüne servis kalitesini dahili bileşenler bölümünü çok yakın takip edenler bilir. bir evga kalıyor onunda yeni ssc ve ftw modelleri haftaya stoklara girmeye başlayacakmış

açıkcası gigabyte veya evga tercihim olacak

witcher 3'de falan ultra 1080p ek ayarlar açık fps değerleri nedir?
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Dostum bosta fani donmuyor ayrica cok hafifyukte tek fan calistirma gibi ilginclikleride var.

Witcher aldigimdan beri bu kartla oynadigim oyun.

Tum ayarlar ultra sadece hairworks kapali 59 fps aliyorum 58 59 bu sekilde. Hairworksu acarsam 48 50 arasina dusuyor.

Bu arada gaming modda calistiriyorum. 3 midu vae silent gaming ve oc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 18 Ağustos 2016; 13:22:27 >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    oc mode'da çalıştırsan 60 fps üstü alırsın herhalde neyse yorumlar için teşekkürler
  • Valla hocam ben de vatandan aldım montajı yaptırmayı düşünüyorum ama kart geldiğinde kurcalanmış gibiydi Msi gtx 1060 eğer cw çıkarsa iade edip inventustan bu karttan ya da gene Msi almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSliyiz0935 -- 18 Ağustos 2016; 16:24:00 >
  • GSliyiz0935 G kullanıcısına yanıt
    msi almanı tavsiye etmem 3 yıl garantisi olması açısından evga,veya gigabyte gayet iyi tercih olur. msi ekran kartları ile alakalı açılan 10 konu varsa 7'si 8'si hep c.w ile alakalı
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.