Şimdi Ara

GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
7
Favori
46.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 001ali001

quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

quote:

Orijinalden alıntı: XWING

Benim maya m1 de gps sorunu cikinca
    Gittim discovery aldim.
    Mayayi da sifiri ile degistirdim. Kutusunda acilmamis duruyor.
    Isteyen olursa uygun fiyattan veririm(500)

Maya m1 daha saglam. Gecisleri filan daha hizli
    Ama bendekinde gps problemdi. Ses problemdi degistirdim
    Datastar cok ilgili. Hemn degistirdiler. Gecen haftadan rezerve etmistim 1 tane zira ellerinde yok deli gibi satiyorlar.

Discoverye 4.2 bu romla fazla gelmis kasiliyor menulerde giris cikislarda ama romla duzelir gibi. Ram ne yaparsann yap min500 ve uzerinde geziyor. Bu da kasilmaya neden oluyor.

Teknik destek onemli derseniz kesin maya derim zira telpada arkadaslar surunuyor. Ne acan var ve soran aradiginizda.

Ben Gps'i düzelttim,

Şuan 1 dk. altında bağlanıyor,

Sanırım program ile alakalı. Ben Navitel kurdum daha önceki Route66 idi.

Discovery'i inceledim Bu kadar hızlı değil evet, ekran bunda daha parlak ve ele daha güzel oturuyor.

bu cihazı tavsiye edermisiniz

Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon .

Alternatif bence yok, Ama ne yapacağınızda çok önemli,

Ben Gps kullanıyorum, Office Kullanıyorum, Gazete okuyorum, Mesajlaşıyorum, Fotograf çekiyorum.

Önceki sıkıntılarım yok, Ama en son oyunları vs oynamadım oyunda oynamam zaten, onlardaki performansı arkadaşlar söyleyebilir.

Samsung'un s3'e kadar olan modelleri ile falan karşılaştırılmaz bile.

Ekran kalitesi çok çok iyi. Hızı da iyi, hiç takılma yaşamadım.

Herkesin bahsettiği ve benim yaşadığım güzel olay ise Distribitörünün harika olması en önemlisi.

• 001ali001 kullanıcısına yanıt
    Kardeş tavsiye ederiz şahsen benim tavsiyem; Gsmart Maya M1 nedeni sağlam stabil en önemlisi nette arat her dilde videosu var her ülkede tek isim satışı var
    Datastar malına sahip çıkıyor rezil olmazsın:::

ama almadan neye ihtiyacın var amacın ne hangisi işini görür onu belirler sonra bütceni gözden geçir sonra servis müşteri halkla ilişkiler çarkına bakki ... çarkına okunmasın sonra kararını ver alırken reklamların gazına gelme boyasına aldanma şimdiden hayırlı olsun
  • çok teşekkürler kafama 1 yenisi daha eklendi hadi hayırlısı
  • Fiyatı özelliklerine göre iyi.
    Gİgabyte markası da oldukça kaliteli servsi de öyle.

ben de almyı planlıyorum.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9236

GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU
  • Arkadaslar Gigabyte G-smart Maya M1 kullanicilari olarak paylaşım, yardımlaşma ve dayanisma icinde olabilmek adina G-smart Maya M1 Fan sayfasina ne dersiniz .... bu konuda data stardan destek alabileceğiniz kanisindayim en azindan bu benim düşüncem sanirim sitede konuya vakif arkadas vardir. Maya M1 oyle küçümsenecek bir telefon degil arayüzün akici stabil isinmiyor resim desenize tatmin edici saglamlik desenize harika gibi dizayni hos en iyi tarafi distribütör ürüne sahip çıkıyor farkli uygulama kullanan arkadaşlar haydi paylassin derim

Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende aldım ckta memnunum herturlu isimi goruyorum fakat ses sorunu bendede var gibi ama bu herkesle ayni degil kimisi sesimin iyi oldugunu soyluyor kimisi az geldini demekki mekana gore degisiyor baskada hic bir sikintim yok bence 4-4luk bir telefon dunyanin parasini veripte rezil olanlarda var alana tavsiye ederim guncelleme olayina gelincede bende gncelledim hicbir sorun yasamadim birde resim cekince kameranin sag alt kismina iniyo resim hers telefonda oldugu gibi ama ordan cektigimiz resme bakamiyoruz illa galeriye donmek gerekiyo buda cok onemli birsey degil

Ama yekilisi olan datastara sordum yurtdısında boyle bir sorun yokmus sadece turkiyeye gelen telefonlarda bu sorun varmiş onuda gigabyte firmasina bildirmisler yakiinda dönus yapacaklar geriye servisindd ilgi ve alakası süperr

• Yeni cikan mayalar da J.B 4.2 var sanirim yakinda bunlarada güncelleme gelir

Kendi cihazıma ;
    *** virus programi,
    *** master clean ( bir nevi atik temizleyici )
    *** ofis dosya okuyucu
    *** bulut ( Ubuntu one )
    *** ayrica İnstagram
    *** Skype ve hangoust ( cam görüşmeler icin )
    *** oyunlar

Ve hepside takir takir calisiyor kasma ısınma donma yok bir kismi micro cd kartta yuklu, simdilik aklima gelen bunlar yani o marka oldugunu soyleyenden tek farki fiyati ve distribütöru cihazi Turkiye'mize getirenlerin kutlarim

• Video kalitesi kaç p ?
  • Bunlara bana göre güncelleme gelmez diger maya m1 4 çekirdekli bu 2 çekirdekli
  • Bunlarada gelir ama telefon hafizasindan yiyo orrasi ayri bir dert keske hafiza olayini biraz daha yukek tutsalarmîş iyi olurdu

• Arkadaşlar evet 1 ram yetersiz olabilir fakat olmaya bilirde... şöyleki evlerde kullandiginiz PC kac ram yahu kac çekirdek elinizde ki telefon ondan asagi kalmaz hatta cogunu fazlasi ile gecer...ama orada hard dick daha kapasiteli derseniz burada micro cd card 32 kapasiteli bu bizlere fazlasi ile yeter ayrica muzik film klip video oyunlari ve fotograflarinizi ofis turu yazilimlari kendinize ait bir BULUT ayarlayıp oraya yükleyin bu daha fazla ram yeri acar bunu mutlaka yapin derim kullanmadığınız uygulamalari kaldırım....

Ve mutlaka BİR VİRUS proramında kurun
    ve ayrica CLeAn MASTER turu bir temizlik aracınız olsun bu rami rahatlatırlar...
    Sanirim elimizdeki cihaz bayagi sağlam buna rakip olanlari 1 yil sonra göreceğiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 16 Temmuz 2013; 23:26:01 >
  • Aynen kardeş parasına görecok cok iyi bir telefon ama dediğim gibi hafıza olayıni biraz daha yüksek tutsalarmış iyi olurdu ama dedigin gibi hafıza kartına atarsan herseyi onuda haletmiss oluruz iyi günlerde kazaasız belasız kullanın telefon icin yeni özellikler kesfedefseniz burayada yazin bizlerde faydalanalım

• Kamera kalitesi nasıl ? Ve Video ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Kamera kalitesi nasıl ? Ve Video ?

Ben kendimce söyleyeyim video kalitesi iyi değil Fotograf kalitesi bence güzel hatta önceki sayfalarda telefonla çekilmiş fotograf örnekleri var. ( 2. sayfada konunun bakabilirsin. ) ilerlyene günlerde bi arkadaş bi çektiği videoyu paylaşabilir. Telefon 600 - 700 tl arası alınabilecek en güzel telefonlardan birisi bazı olumsuz yanları elbet oılacaktır ama tutupda S3 S4 ile kıyaslamamak lazım. kaldı ki gidin telefonların yetkili servislerine yüksek paraların verildiği telefonlarda orda serviste her ürün bozulabilir. Önemli olan benim fikrim tabi bu satın aldıktan sonra firmanın telefonun arkasında durmasıdır epten septen seyleri kullanıcı hatası dememesidir. 1 aydır kullanıyorum memnunum su an için.

Bi de telefona hafıza kartı almayı düşünüyorum şöyle ucuz nerden alabiliriz.

• kardeş daha önce yazmıştım size nihayetinde bu telefonun bu sizi kesmez
    '' KAMERA Birincil 8 MP, 3264 x 2448 piksel, otofokus, çift LED flaş
    Özellikler Eş zamanlı video ve görüntü kaydı, geo-tagging, yüz ve gülümseme tanıma
    Video Evet, VGA @ 30fps ''
    Ikincil Evet, 2 MP

beklerseniz bunu belki işinizi görür buda sierra

http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_sierra_s1-5516.php

:::::AHA KAMERASI BUDUR::: yalnız bu sierra :)
    ERA Birincil 13 MP, otofokus, LED flaş
    Özellikler Geo-tagging, dokunmatik odaklama, yüz tanıma
    Video Evet, 1080p @ 30fps
    Ikincil Evet, 2 MP, 720p
    ÖZELLIKLER OS Android işletim sistemi, v4.2 (Jelly Bean)
    Yonga Seti MTK MT6589T
    CPU Dört çekirdekli 1.5 GHz

• sedwal S kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf ve Video bence kötü Özellikle fotoğraf çekimlerinde çok fazla green var. Ancak Huawei nin emotion UI de kullandığı Camera.apk dosyası mayanın kendi yazılımından daha güzel çekim yapıyor. Özellikle video konusunda kesinlikle daha iyi
  • Kardes su iyi dedigin ovdugun telin çekimlerini koyda farki gorelim fazla atiyosun gibi Maya M1 in çekimleri sinifi icinde cok cok iyi konumda ha video icin yorum yok ama sende cek dedigin makinadan bir bakalim bizde

• . Merhaba..arkadaşlar takriben 1 aydır cep telefonu araştırıyorum, ilk android telefonumu alicam, fakat benim de butcem bu konuda kısıtlı..en son 2 telefon arasında kaldım..maya m1 ve discovery..ikisinin özellikleri nerdeyse aynı.bazı özelliklerde birbirlerine üstünlüklerini var, ama fiyat olarak discovery daha uygun ..kalite olarak kafAm çok karıştı, hergün beyin fırtınası yapmaktan bıktım,bana yardımcı olabilirsiniz bu konuda? general mobile disc sipariş ettim alalimbakalim.com dan ama adamlar işin civiigini çıkarttılar.18 temmuzda göndereceklerini sözde, ama yorgunluktan dolayı 22 temmuza attılar.iptal edicem siparisimi..ama biri bana yardımcı olsun lütfene

• Arkadasim mantikli olan oncelikle neye ihtiyaciniz var hangi amaçla kullanacaksiniz bunu belirleyin bana kalırsaa uygun saglam ve en önemlisi distribütörleri un sahip ciktigi maya derim bu konuda forumda yazisi olan '' edarguner '' arkadaşımızın yazısını okuyun hatta özelden yazin her iki telefonuda kullandı bilinçli ve mantikli bir arkadas size cevap yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 17 Temmuz 2013; 22:35:00 >
  • deziyk D kullanıcısına yanıt
    http://www.trdukkan.com/Products-21614-gigabyte-maya-m1-cift-hatli-bar-siyah-8mp-bluetooth-goruntulu-3g-wi-fi-45--dokunmatik-android-distributor.html

burdan aldım ben bimekste felan pahalı telefon burada uygun fiyata taksit çeşitleride var ben siteye güvenememiştim incelersen çoğu şeyin fiyatı ucuz Ankara olduğunu görünce gidip elden aldım. site ile bi alakam yoktur. zaten siteyide burda bi arkadaş paylaşmıştı ordan gördüm.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.