Bildirim
GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
CİHAZI ROOT EDEN OLDU MU ?
FARKLI ROM DENEYEN ARKADAŞLAR BURADA PAYLAŞ BİLİR MI?
VE TABİKİ FOTODA KOYSALAR İYİ OLUR
'' Paylaşılmayan biLgi çöptür '' -
Bu forumu oldukça çok kullandım. Çokta işime yaradı. Şimdi ahde vefa zamanı.
Maya 1 aldım ve yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum. Iphone 4s ten sonra androide alışmakta zorlanmadım. Telefon oldukça başaralı. Dokunmatiği, foto kalitesi ses kalitesinde hiçbir sıkıntı yok.
Görünüşü oldukça kaliteli duruyor. Herkes HTC sanıyor. Gigabyte diyince o ne oluyorlar
Telefonun şu ana kadar ki tek eksi yanı, bir hat ile konusurken diğer hattın ulaşılmaz olmasıdır. Gerçi onuda operatörlerin gönderdiği sms ile halledebiliyorsunuz.
çift hatlı olsun, akıllı olsun biraz da iyi görünsün, fiyatıda pahalı olmasın diyorsanız. tek adres.
Umarım birilerine faydalı olur.. -
http://www.indmobiles.com/gigabyte-gsmart-maya-m1-v2-price-list-in-india bu daha gelmedi dimi türkiyeye alın size gmd ye rakip ekran çözünürlüğü düşük olması fps degerini nanemark ta 40 lardan 50fps lere çıkarmıs ben ce sorunsıuz ve salam bi cihazzsa ki gigabyte
gelmesini bekliyorum -
-
quote:
Orijinalden alıntı: wolferto
http://www.indmobiles.com/gigabyte-gsmart-maya-m1-v2-price-list-in-india bu daha gelmedi dimi türkiyeye alın size gmd ye rakip ekran çözünürlüğü düşük olması fps degerini nanemark ta 40 lardan 50fps lere çıkarmıs ben ce sorunsıuz ve salam bi cihazzsa ki gigabyte
gelmesini bekliyorum
Birde buna bak arkadaşa
yalnız duyumum ithalatçı datastar ( 2 ) telefon daha getiriyormuş içinde sizin bahsettiğiniz var mı bilemem ama zannımca bunlar sinba ve sierra bunlarda gigabyte gsmart telefonlar sierra 13 mp kamera özellikli 4 çekirdekli sanırım ekranı 5 hayırlısı telden data stara sor bence ürünleri kalite ve stabil yazılım uyumlu kasma yok ben Maya M1 kullanıyorum ve çok memnunum bilginize
Sierra video
http://www.youtube.com/watch?v=N8h6IVddXKQ
-
quote:
Orijinalden alıntı: dedeland
quote:
Orijinalden alıntı: wolferto
gelmesini bekliyorum
Birde buna bak arkadaşa
yalnız duyumum ithalatçı datastar ( 2 ) telefon daha getiriyormuş içinde sizin bahsettiğiniz var mı bilemem ama zannımca bunlar sinba ve sierra bunlarda gigabyte gsmart telefonlar sierra 13 mp kamera özellikli 4 çekirdekli sanırım ekranı 5 hayırlısı telden data stara sor bence ürünleri kalite ve stabil yazılım uyumlu kasma yok ben Maya M1 kullanıyorum ve çok memnunum bilginize
Sierra video
http://www.youtube.com/watch?v=N8h6IVddXKQ
ooooooo süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_sierra_s1-5516.php
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 6 Ağustos 2013; 18:24:09 >
-
selam arkadaşlar evet bugün gelen güncelleme ( J.B. 4.1.1 ) 90 adet güncelleme var sanırım
çogunuzun sıkıntısı olan;
**** çekilen resimlere artık direkt ulaşım sağlıyor yani galeriye bağlantı sorunu hallolmuş çektiğiniz resme anında ulaşım var hepimize hayırlı olsun :)
****navigasyon anında yol tarifi veriyor :)
daha neler var bakamadım
farklı gelişmeleri keşf edenler yazsınlar
saygılar -
-
oncekı surumle yenı surum arasındakı farklar nelerdır? Gm dıscovery stok sorunu var.Aklım bu telefona ıyıden ıyıye kaymakta kararsız kaldım : -
Arkadas bu konuda en iyi yorumu her iki telefonu da kullanan ve bu sayfada yorumu bulunan. edarguner arkadasimiz yapabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu tartışacaksanız ana konu açaydınız orta konuşaydınız ya.
Telefonda MTK 6577 dual core 1 ghz işlemci sgx 531 grafik birimi var.4.5 inç ekrana 1700 mah batarya az kalabilir.1 gb ramde mevcut.Kamerası iyi değil ama bu fiyatada iyi bir şey beklemek hata olur. -
Burada amacımız tartışma değil sadece bilgi paylaşı mı?
ayrıca her ne kadar cin malı diye tabir edilen ki şu an sanırım hemen hemen tüm telefonlar çinde üretiliyor bildiğim kadarı ile olayın farkı derseniz bahsettiğimiz telefon yani maya m1 donanım ve yazılım uyumu yeterli gibi tabii benim şahsi fikrim ;
*** stabil
*** akıcı
*** ısınma yok
*** donma kasma yok
*** en önemlisi bu ayarda telefonlara göre sağlam kasa ve şık tasarım var
en azından son güncellenmesi bazı hataları izale etmiştir...
ki ayrıca fotograf kalitesi sınıfına göre tartışmasızdır bunlar şahsi düşüncem tutupda 1500+ telefonla mukayese ederseniz tabii bazı farklar açık ve belirgindir
lakin kendi sınıfında ses getirecek bir cihaz gsmart MAYA M1 şu an bir üst versiyonu Türkiye'mize gelir mi bilemem ama ismi duyulmadığı için bakış açısını farklı kılmayalım şu anki kullandığım cihaz verilen parayı helal ettiriyor
fotograf kalitesi bence yeterli özellikle bu yazımı okuyunuz alıntıdır diğer ülke forumlarından çevirdir
''Orijinalden alıntı: dedeland
Aşagıda Gsmart Maya m1 kamera özellikleri incelemesi alıntıdır google ile çeviri yapılmıştır
'' Kamera
kamera gigabayt-mayaPiksel boyutu 1.4 mikron (3288 × 2472 pixels) ile Sony'nin 13.8 megapiksel 1/3.2 "Exmor R sensörü ile Gigabyte Gsmart Maya M1 e Kamera, modeli IMX-105. Aynı sensör Galaxy S II Samsung tarafından iPhone 4S modelinde Apple tarafından kullanılır. Objektif göreceli diyafram 1:2.4 ve Bitki faktörü 7.61 olarak 35mm film 28mm karşılık 3.68 mm, odak uzunluğu. Yani, biz çok kısa atış / geniş / lens (- 43.27 mm ve çapraz beton matris - 5.68 mm Crop-faktörü 35 mm çerçevenin çapraz arasındaki orandır) var.
Aşağıda doğru renk üretimi, görüntünün netliğini, renkli gürültü, bozulma ve görüntü sıkıştırma farklı kalite varlığı bakacağız.
Ilgili parametrelerin doğru ölçüm sağlamak için, aşağıdaki kuralları ve koşulları gerekli testi tabloları kullanarak bitti analiz eder. Bazıları yakalanan dosyalar sonuç objektif için yazılım işleme tabi tutulur.
Karar
Kameralar için en yaygın parametre megapiksel ölçülen sensör, bir çözüm bulunmamaktadır. Bu kalite önemli bir göstergesi olarak kabul, ama aslında değildir. Kameranın çözünürlüğü ilk lense bağlıdır. Matris genellikle küçük olduğu gibi fiziksel boyutu (çünkü ince akıllı peşinde) daha fazla renk gürültü (birim alan başına piksel çok sayıda nedeniyle) ve lens daha az çözünürlük yol açar. Size görsel bir değerlendirme için aşağıda görebilirsiniz ISO 12233 grafik, kullanarak, gerçek bir test edin nedeni budur.
********************************************************************************
Kameranın çözünürlüğü 1.970 lph olduğunu. Bu, lensin göreli açıklık ve projeksiyon alandaki konumu bağlıdır. Bizim durumda, resmin kenarlarını gözle görülür azalır.
İyi grafik görüntü çözünürlüğü test bileşiminde ince metin verir ve.
Aynı çerçeveye lens, okuyucu kamera GSmart Maya M1 kararı kendi görsel sonuç çıkarabilir.
Görüşümüze resim çerçevesinin merkezinde iyi bir çözünürlük için test tablonun sonuçlarını teyit olmasıdır. Üzerine daha yakından incelendiğinde gerçekten çerçevenin sonunda, bozulmasıdır. Bununla birlikte, ciddi azalma değildir.
Renk sapmaları
Renk sapmalarını aynı düzlemde tüm renkleri odaklanmak için lens yeteneğini etkileyebilir. Onların varlığı resim ve kaliteli bir lens sadece söz kötüleşir. Bu küçük ayrıntılar ışığında kenarına veya bulanıklık gibi zaman ışık arka plan olan yerlerde kolayca tespit edilebilir. Bizim durumumuzda, iki tür yerlerde mevcut.
Önce test kompozisyondur. Ince vardır.
İkinci parlak bir gökyüzüne karşı küçük dalları ve yaprakları vardır çerçevedir. Biraz daha belirgin vardır. Genel olarak önemli ölçüde personel kalitesini etkilemez.
Geometrik bozulma
Geometrik bozulma orijinal görüntünün görüntü biçimi bir geometrik uyumsuzluk olduğunu. Orijinal kare ise negatif, ve ortaya çıkan görüntü bir yastık şekline eğer şeklinde ve pozitif varil ile bir rakamdır. Büyüklüğü için test tablodan yargılamak için. Üzerinde belirgin bir geometrik bozulma tipi "varil." Yoktur Pratik olarak, ancak, resimlerde belirgindir.
Doğru renk oluşturma
Renk görüntüleme tam bir spektrum ışığında özel bir renk tablosu fotoğrafını çekerek belirler. Uzun test ve değerlendirme bizim formüle dayalı sonra.
Mavi iyi
Yeşil çok iyi
Kırmızı tatmin edici
Sarı çok iyi
Kırmızı çok iyi
Siyanojen tatmin edici
Beyaz mükemmel bir şekilde
Siyah çok iyi
Daha doygun dışında bazı renkli görüntü renk şeması. Doyma ve üç bileşen RGB sahiptir ve yaklaşık aynıdır. Bir istisna sadece "R" (kırmızı) doymuş, RGB değerlerini neyin, kırmızı renktir. Bu aslında bir canlı, ama gerçekçi renkler oluşturur.
Bizim değerlendirmemize 9.0/10 .
Renkli gürültü
Akıllı telefonlar kullanılan matrisler gibi küçük fiziksel boyutu kameralar için tipik dezavantajı. Bu alanda belirgin ilerlemelere rağmen, bazı üreticiler büyük kameralar seviyesine ulaşamaz. Şimdiye kadar, düşük gürültü çekim bir fotoğraf için tek yolu iyi bir aydınlatma altında kalır. Bir örnek olarak, aşağıda iyi ışık ve gece verilmedi bu tür ile test bileşiminin çerçevesini artar. Bu önemli bir fark görebilirsiniz.
Ayarlar
Burada kamera için kullanılabilir önemli ayarlar söz edeceğim.
Hassasiyet ISO 100 800 veya otomatik [ISO 100-800] olarak ayarlanır.
ayarı + / sağlar - 2 pozlama ve üç pozlama ölçüm modları / AE metre var - Otomatik Pozlama metre / - nokta, merkez ağırlıklı ve ortalama. Bu fotoğraf deneyimi varsa bir nokta kullanılması tavsiye edilir. Ders mevcuttur ve beyaz dengesi, efektler, görüntü modu ve aşağıdaki resimlerden görebilirsiniz diğerleri için ek seçenekler bir grup.
Naystroyki Kamera
kamera ayarları-1-gigabayt-mayakamera ayarları-2-gigabayt-mayakamera ayarları-3-gigabyte-mayakamera ayarları-4-gigabyte-mayakamera ayarları-5-gigabayt-maya
HDR (High Dynamic Range)
HDRI (yüksek dinamik aralık ile görüntü) insan gözü bu yakın olmak kameradan yeniden parlaklık aralığını artırmak için mücadelenin sonucudur. Bir normal, bir karanlık ve bir pozlanmış - Bu modda maruz kalma derecesine göre üç ardışık çekim yapmak için düğmesine basarak etkinse. Yani karanlık görüntülerle, olayları üzerinden geliştirilen ve abartılı - görüntünün koyu alanlar.
Sonuç iyi bir görüntü değil sadece. Belirli koşullar altında, şehirde ormanda ya da gece gibi tek bir kare çekim bu teknik ile uygun bir ortam ve kaliteli kamera bir başyapıt oluşturabilirsiniz. Bizim akıllı telefon olduğu gibi "HDR / 1 olmadan" görülen ve "HDR ile / 1" belirgin gelişmiş görüntü kalitesi.
Kesinlikle çok daha iyi gelişmiş karanlık alanlar (resmin merkezinde "büyüteç" in izleyebilirsiniz) görebilirsiniz. Fark aşağıda Llamas resimleri belirgindir.
Ama bu rejim bekleme olabilir? Ne yazık ki! Görüntü üç ayrı çekim oluşturulan olduğundan, bu dinamik sahneleri yakalamak izin vermez zaman gerektirir. Ayrıca sabit bir el istiyorum. Sol alt - Aksi takdirde, sonuç yerine beklenen sonucu sağ alt kısmında bulunan görüntü, elde edilir.
Model VGA çözünürlüğü ile yakalama ve video yeteneğine sahiptir. Örnek aşağıda görebilirsiniz, ve gerçek kalite dişli (Kalite) ile simgesine tıklayın ve en yüksek değer seçmelisiniz görmek için.
Sonuç:
arka gigabayt-mayaBu düşündüğümüz gibi bütçe sınıf varlığını rağmen, GSmart Maya M1 görev ile parmak ısırttı ortaya çıktı. SoC kullanımı nispeten düşük-uç 4.2 Jelly Bean işletim sistemi de düzgün çalışması için yeterli olmasına rağmen tasarım kaliteli görünüyor, vizyon, güzel ve verimlilik.
Ekran, IPS olan ses iyi, ama biz hoş bir yerde söz konusu olmasa da, kameranın sensörü Sony tarafından yapılan ve eski amiral gemisi üst şirket Apple ve Samsung vermiş olan, aynı gerçeği ile şaşırdık . Onun sayesinde, resimlerin ayrıntılarını iyi, bozulmaları hemen hemen görünmez, renk render doğru (bazı renklerde küçük sapmalar ile) ve renk gürültü düşüktür. Tabii ki, kötü ışık şeyleri değiştirmek ile, ama bu akıllı küçük kameralar tipik bir sorun var. '' DİKKAT EDERSENİZ CİHAZA BAHANE BULUNAMAMIŞTIR....
gerçi sizlerin mukayese ettiği cihazı merak ettim neyle yaşıyoruz söyleyin bilelim :)
-
kardeşım sagol soyle artıst yorum yapanlar yuzunden nefret ettım bişey yazmaya ve yıllardır yazmıyorum.teesekkur ederım acıklamaların ıcın @dedeland -
quote:
Burada amacımız tartışma değil sadece bilgi paylaşı mı?
Bu yüzden ilgili bölüme ana konusunu açın.S3 , S4 gibi telefonların ana konusu var herkes oradan bilgi paylaşımı yapar.Sizden biriside konu açsın oradan devam edin.quote:
gerçi sizlerin mukayese ettiği cihazı merak ettim neyle yaşıyoruz söyleyin bilelim :)
Benim kameraya kötü dememi kastediyorsanız karşılaştırmamı Htc , Sony , Samsung'un son çıkan amiral gemileriyle yaptım.Buna bakarak kötü dedim lakin bu fiyatada 1600 TL'lik telefonların kalitesinde kamera beklenemezdi ki yukarıda yazdıklarınızı pek anlamasamda onların kalitesine yakın bir kamera mevcut.
-
Burada
** amacimiz; seviyeli paylaşım
** felsefemiz ; paylaşılmayan bilgi coptur
Biz bir avuc bireyiz fazla kalabalik etmeden bir kenar da sessiz karaliyoruz ilgin icin sagol bilader
1.foto son güncelleme
2.foto yukledigim Linux lar
3.foto glovebox arayuzu (maya m1 de sorunsuz calisiyor tel hala stabil )
Ve tum yüklemeler play Google de mevcut arkadaslar az araştırın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar, Maya M1 i HTC DESİRE SV ile karşılaştırabilir misiniz ? HTC ile ilgili yorumlara baktığımda kullananlar ön kamerasının olmaması haricinde memnun gözüküyor. Sizin görüşleriniz nedir ? Selamlar. -
arkadaş işte sonuç kazanan maya M1
http://geekaphone.com/compare/Gigabyte-GSmart-Maya-M1-vs-HTC-Desire-SV
HTC Desire SV
HTC Desire SV vs Gigabyte GSmart Maya M1
Tartışmasına Katılın
GIGABYTE GSmart Maya M1
Geekaphone Kazanan
Karşılaştırma
HTC
DESIRE SV HTC Desire SV
Gigabyte GSmart Maya M1 GIGABYTE
GSMART MAYA M1
müzik 7,0 vs 10,0
Gigabyte GSmart Maya M1 Kazanan: GIGABYTE GSmart Maya M1
[ ayrıntılar ]
Kablo olmadan araç stereo müzik dinlemek
Nerede olursanız olun en sevdiğiniz radyo istasyonlarından müzik ve haber dinleyin
form faktörü 8,5 vs 8,4
Çok aramak için yakın [ ayrıntılar ]
işlem gücü 6,9 vs 6,9
Ortalama, daha az snapiness ve yanıt daha az güçlü işlemciler
depolama 6,0 vs 6,0
klavye ve tuş takımı 5,5 vs 5,5
web tarama - vs -
Bilgileri eksik [ ayrıntılar ]
ağ - vs -
Kablosuz işlemler için NFC Ne destek
pil - vs -
ekran - vs 7,8
fotoğraf ve video 7,8 vs -
sensörler - vs 8,9
tüm 6,8 vs 7,4
Gigabyte GSmart Maya M1
Geekaphone Kazanan
GIGABYTE GSmart Maya M1
ayrıca görünen fark nedenleri
HTC DESIRE
SV
Yarış ikincisi
HTC Desire SV
6,8
vs
Gigabyte GSmart Maya M1
7,4
GIGABYTE GSMART
Maya M1
Kazanan
HTC Desire SV satın almak için nedenleri
Adobe Flash desteği
Adobe Flash desteği
Internet üzerinde birçok oyun ve video Adobe Flash gerektirir
Bluetooth
Daha iyi bluetooth desteği
4,0
GIGABYTE GSmart Maya M1 satın almak için nedenleri
FM Verici
Bir FM vericisi içerir
Kablo olmadan araç stereo müzik dinlemek
Pusula
Entegre pusula
Haritalar ve navigasyon uygulamaları için büyük
-
Çok teşekkür ederim dedeland. Ayrıca Maya M1 in kasası da daha sağlam duruyor. Tekrar teşekkürler. Selamlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X