Şimdi Ara

GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
7
Favori
46.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen bende Tr.dukkan dan aldım ve 2.nci gun elime geçti (siparis saatim saat ;19.00 civariydi erken saat olsa sanirim 1 gunde gelirdi )
    ve ayrica alıpda 1/1 degisim yapan arkadaşlardan satanlar var cihazlari sifir onlarda burada satis belirttiler ama cihazlarında sorun yok distribütörleri garantili cihazlar olarak biliyorum onlardan uygun assetlarda alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedeland

Kardes su iyi dedigin ovdugun telin çekimlerini koyda farki gorelim fazla atiyosun gibi Maya M1 in çekimleri sinifi icinde cok cok iyi konumda ha video icin yorum yok ama sende cek dedigin makinadan bir bakalim bizde

Heralde anlama problemin var. Huaweinin apk sini mayada kullanirsaniz daha guzel cekim yaptigini soyluyorum. Ayrica cekilen fotograflara tam ekran degil birebir boyutta bakarsaniz bahsettigim gren ve noise problemini gorebilirsiniz.

• Bir) su mübarek gunde agrasiflesmeden edebinle oku manayi izale etmeden nasıl yazılabilir acaba..
    İki) sizden acik bir dille uyguladığımız (APK li ) telinden bir kac ornek resim istedik sadece farki görmek...icin
    Uc) yani ben daha once resim yükledim sizde resmi yükleyin gorelim
    Dort) sanirim anladin bilader.

• Cevap icin teşekkürler.benim icin önemli olan hizli olması ., internette sikinti yasamam ve faydali uygulamalrda (gps vs) sikinti yasamamam,.discovery 4 çekirdek olması beni cezbetti sanırım...balla eavea reklamındaki fasulye gibiyim hep ikilem birde fiyatı uygun discoveryninn bana maksimum kampanyasi ile n11.com dan 510 tl ye geliyor.maya m1 in en düşük fiyatı 610 tl falan tabi tek çekim...şu var ki maya m1 diyene çok discovery diyende bu yüzden celiskilerdeyim..
  • Burada onemli olan tabiki sizin ihtiyaciniz yalniz sunu goz onune bulundurun;
    Servis ve distribütör tüketicisine ne kadar deger veriyor es kaza bir sorun yaşadığımızda size alinan tavir ve verilen deger onemli ben tüketiciyim ve bire bir yaşadığım ve forum sayfamızda yaşananlar meydanda iste bu sebeplerle data star tavrinin diger firmalara ornek olmasi
    Her neye karar verirseniz hayirli olsun

• büyük ihtimalle hafta sonu alacağım bu telefonu..
  • Bunlar telefonda arayüz ve uygulmlar ayrica ayarlar ve gsm
     GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU

• :)
     GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 19 Temmuz 2013; 11:32:33 >

• ;)
     GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU

• Uygulamaların ve arayüz farkli beklentisi olan yaza bilir bende karistirarak öğreniyorum

Mesela googlede sesli komutla arama yapiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 19 Temmuz 2013; 11:34:11 >

• Datastar Artık Kvk ile anlaşmış servis olarak
  • sedwal S kullanıcısına yanıt
    data star'ın tavrı tüketiciyi kazanan tarz arz ediyordu... inşallah K.V.K aynı tutumu devam ettirir... piyasada yeni yeni tutulmaya başlayan gigabyte maya M1 için önemli bir sınav daha doğrusu distrübutör için önemli anlaşma yapılırken tüketici düşünülmüştür umarım yoksa diger usanç veren markalara döner
  • nasıpse haftaya alıcam gm dıscovery tedarıkı sıkıntılı buda ıyı bı alternatıf ve daha cok guven verıyoer
  • Evet o kesinlikle önemli bir kriter.sikayet var.com da telpanin aldığı şikayetin haddi hesabı yok..datastar in bir tane gorebildimm..ama aşağıda arkadaşımız yazmış kvk ile anlaşmış die . Kvk nin da geçmişi çok parlak değil..veya ilerde datstarinda bozulmayacginin garantisi yok.netice de butun herkez bu yola muster memnuniyeti elde tutma politikası ile yola çıkıyor.ama yeterl7 müşteri portföyüne ulaştığında af edersin sic maya başlıyorlar...
  • huaweinin camerasını tavsiye eden arkadaş.teşekkürler hakkaten daha iyi çekiyor.huawei camera apk googlede aratın.2 mb lık bişey.hemde çektiğiniz fotoğraf için galeriye dönmenize gerek yok.
  • Maalesef yazdıklarımız konusu haklilik arz ediyor...ticaretin / pazarin kap kac zihniyetinde olmasi koskoca firmalarin sirketlerin holdinglerin tüketiciyi aptal yerine koyması... yasanin yaptırım gücünün olmamasi '' rekabet kurulunun '' tamamen duygusal yaklasimi...patronların cebini doldurma telaşı...tüketicinin bilgisiz ve bilinçsiz olmasi... cin'in 4.5 inci sinif telefonlarinin makyajlanarak markaymis gibi millete tutturulmasinda boyali renkli reklamlarin etkisi kadar sozde sanal teknoloji yazarlari ki geneli satışlardan nemalanan tekno simsarlarin ülkenin dövizinin ne kadar disari kaçtıginin farkinda degil yada cebinin derdinde...
    Yukarida yazdigim sebepler uzar gider keske bu yazdiklarimi o sozde elit kesim tarafindan okunarak empati yapabilseker...

Yillar önceydi 1992 sonlarina dogru aksaray ender mağzasindan İtalyan patentli hali yikayan bir süpürge almıştım memnun olarak uzun yillar kullandim 2002 de tamire verdim servis arkadaşımdi bir yil kadar sonra arkadaşıma uğradığımda o servisi biraktigini söyledi iste gerekçesi" kardesim dedi adamlar servis olarak bize yillik yuksek cirolu yedek parça alarak bunu millete satmanızi soyledi bende servisi biraktim dedi " kisaca olay bu sizlere özetledim .....
    Servislerin genelinin millete bakisi bu elimizde ki telefon saglam stabil ve kullanışli bizi en az 4 veya 5 sene götürür kanısındayım ...
    Daha öncede yazdım data star in bende biraktigi ilk intibaa oolumluydu yalniz servis icin yorum yapamayacağım servisin AR-GE si sanirim o cevaplar burayi...kesin okunuyordur :)
    Ayrica yakında Linux yazilim deneyeceğim telefonda paylaşım yaparım.

• MAYA 1 almaktan son anda vazgectim cünkü 1700 amper batarya ile birgün yetmez cift hatlı bir cihazda yetersiz
    ayrıca sizin yazıları okudum giden ve gelen seslerde şikayet zil sesinde çatlama gibi şikayetleri okuyunca bende phlips w832 sipariş ettim bakalım ne olcak youtube baktım 512 ram olmasına rağmen performası cok iyi!
  • Sizin gibi düşünmüyorum. Telefonu sürekli elinizde kurcalarsanız Tüm akıllı telefonlarda batarya konusunda aynı yakınmaları duyacaksınız. Ses olayı tamamen ayarlamayla çözülebiliyor ben yaptım kesinlikle sorunsuz. Eğer cihaza Fbook twitter ve bir email tanımladığınızda 512 mb ram kesinlikle yetmeyecektir. Bende Sizin yaptığınız gibi forumlar ve youtube inceleyerek Samsung Galaxw w almıştım ama sonunda pişman oldum. Maya m1 1 aydan fazladır kullanıyorum sadece kamera performansı güzel değil ama bazı kullanıcılar çok beğeniyor anlamadım onun haricinde hiç bir sıkıntım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur

Sizin gibi düşünmüyorum. Telefonu sürekli elinizde kurcalarsanız Tüm akıllı telefonlarda batarya konusunda aynı yakınmaları duyacaksınız. Ses olayı tamamen ayarlamayla çözülebiliyor ben yaptım kesinlikle sorunsuz. Eğer cihaza Fbook twitter ve bir email tanımladığınızda 512 mb ram kesinlikle yetmeyecektir. Bende Sizin yaptığınız gibi forumlar ve youtube inceleyerek Samsung Galaxw w almıştım ama sonunda pişman oldum. Maya m1 1 aydan fazladır kullanıyorum sadece kamera performansı güzel değil ama bazı kullanıcılar çok beğeniyor anlamadım onun haricinde hiç bir sıkıntım yok

Eski bir Maya1 yeni discovery sahibiyim

Oncelikle Maya cift cekirdek olmasina ragmen daha hizli,kamera performansi fotografta parasini hak ediyor ama video da kotu.Gmd biraz daha estetik ama Maya daha saglam gozukuyor.Isletim sistemi daha stabil ve calisilmis.GMD de biraz aceleye getirilmis o yuzden asiri ingilizce menu var.Sarji GMD nin daha iyi, ama Mayada da iyu bir bekleme suresi vardi hic sikayet etmemistim.
    GMD maya ya gore daha hizli sarj olmakta.GMD nin kulakligi daha iyi ama Mayanin ses kalitesi ondan iyi ne kadar kutu iceriginde rezalet otesi bir kulaklik ciksada.

Bana gore Maya verilen parayi hak ediyor.Bu fiyat araliginda 2 telefon var GMD ve Maya ikisinide alan pisman olmaz kanisindayim.

Umarim yorumlarim alacak olanlara bir referans olabilir

• Aşagıda Gsmart Maya m1 kamera özellikleri incelemesi alıntıdır google ile çeviri yapılmıştır

'' Kamera
    kamera gigabayt-mayaPiksel boyutu 1.4 mikron (3288 × 2472 pixels) ile Sony'nin 13.8 megapiksel 1/3.2 "Exmor R sensörü ile Gigabyte Gsmart Maya M1 e Kamera, modeli IMX-105. Aynı sensör Galaxy S II Samsung tarafından iPhone 4S modelinde Apple tarafından kullanılır. Objektif göreceli diyafram 1:2.4 ve Bitki faktörü 7.61 olarak 35mm film 28mm karşılık 3.68 mm, odak uzunluğu. Yani, biz çok kısa atış / geniş / lens (- 43.27 mm ve çapraz beton matris - 5.68 mm Crop-faktörü 35 mm çerçevenin çapraz arasındaki orandır) var.

Aşağıda doğru renk üretimi, görüntünün netliğini, renkli gürültü, bozulma ve görüntü sıkıştırma farklı kalite varlığı bakacağız.

Ilgili parametrelerin doğru ölçüm sağlamak için, aşağıdaki kuralları ve koşulları gerekli testi tabloları kullanarak bitti analiz eder. Bazıları yakalanan dosyalar sonuç objektif için yazılım işleme tabi tutulur.

Karar
    Kameralar için en yaygın parametre megapiksel ölçülen sensör, bir çözüm bulunmamaktadır. Bu kalite önemli bir göstergesi olarak kabul, ama aslında değildir. Kameranın çözünürlüğü ilk lense bağlıdır. Matris genellikle küçük olduğu gibi fiziksel boyutu (çünkü ince akıllı peşinde) daha fazla renk gürültü (birim alan başına piksel çok sayıda nedeniyle) ve lens daha az çözünürlük yol açar. Size görsel bir değerlendirme için aşağıda görebilirsiniz ISO 12233 grafik, kullanarak, gerçek bir test edin nedeni budur.

********************************************************************************
    Kameranın çözünürlüğü 1.970 lph olduğunu. Bu, lensin göreli açıklık ve projeksiyon alandaki konumu bağlıdır. Bizim durumda, resmin kenarlarını gözle görülür azalır.

İyi grafik görüntü çözünürlüğü test bileşiminde ince metin verir ve.

Aynı çerçeveye lens, okuyucu kamera GSmart Maya M1 kararı kendi görsel sonuç çıkarabilir.

Görüşümüze resim çerçevesinin merkezinde iyi bir çözünürlük için test tablonun sonuçlarını teyit olmasıdır. Üzerine daha yakından incelendiğinde gerçekten çerçevenin sonunda, bozulmasıdır. Bununla birlikte, ciddi azalma değildir.

Renk sapmaları
    Renk sapmalarını aynı düzlemde tüm renkleri odaklanmak için lens yeteneğini etkileyebilir. Onların varlığı resim ve kaliteli bir lens sadece söz kötüleşir. Bu küçük ayrıntılar ışığında kenarına veya bulanıklık gibi zaman ışık arka plan olan yerlerde kolayca tespit edilebilir. Bizim durumumuzda, iki tür yerlerde mevcut.

Önce test kompozisyondur. Ince vardır.

İkinci parlak bir gökyüzüne karşı küçük dalları ve yaprakları vardır çerçevedir. Biraz daha belirgin vardır. Genel olarak önemli ölçüde personel kalitesini etkilemez.

Geometrik bozulma
    Geometrik bozulma orijinal görüntünün görüntü biçimi bir geometrik uyumsuzluk olduğunu. Orijinal kare ise negatif, ve ortaya çıkan görüntü bir yastık şekline eğer şeklinde ve pozitif varil ile bir rakamdır. Büyüklüğü için test tablodan yargılamak için. Üzerinde belirgin bir geometrik bozulma tipi "varil." Yoktur Pratik olarak, ancak, resimlerde belirgindir.

*****************************************************************************
    Doğru renk oluşturma
    Renk görüntüleme tam bir spektrum ışığında özel bir renk tablosu fotoğrafını çekerek belirler. Uzun test ve değerlendirme bizim formüle dayalı sonra.

Mavi iyi
    Yeşil çok iyi
    Kırmızı tatmin edici
    Sarı çok iyi
    Kırmızı çok iyi
    Siyanojen tatmin edici
    Beyaz mükemmel bir şekilde
    Siyah çok iyi
    Daha doygun dışında bazı renkli görüntü renk şeması. Doyma ve üç bileşen RGB sahiptir ve yaklaşık aynıdır. Bir istisna sadece "R" (kırmızı) doymuş, RGB değerlerini neyin, kırmızı renktir. Bu aslında bir canlı, ama gerçekçi renkler oluşturur.

Bizim değerlendirmemize 9.0/10 .

Renkli gürültü
    Akıllı telefonlar kullanılan matrisler gibi küçük fiziksel boyutu kameralar için tipik dezavantajı. Bu alanda belirgin ilerlemelere rağmen, bazı üreticiler büyük kameralar seviyesine ulaşamaz. Şimdiye kadar, düşük gürültü çekim bir fotoğraf için tek yolu iyi bir aydınlatma altında kalır. Bir örnek olarak, aşağıda iyi ışık ve gece verilmedi bu tür ile test bileşiminin çerçevesini artar. Bu önemli bir fark görebilirsiniz.

Ayarlar
    Burada kamera için kullanılabilir önemli ayarlar söz edeceğim.
    Hassasiyet ISO 100 800 veya otomatik [ISO 100-800] olarak ayarlanır.
    ayarı + / sağlar - 2 pozlama ve üç pozlama ölçüm modları / AE metre var - Otomatik Pozlama metre / - nokta, merkez ağırlıklı ve ortalama. Bu fotoğraf deneyimi varsa bir nokta kullanılması tavsiye edilir. Ders mevcuttur ve beyaz dengesi, efektler, görüntü modu ve aşağıdaki resimlerden görebilirsiniz diğerleri için ek seçenekler bir grup.

Naystroyki Kamera
    kamera ayarları-1-gigabayt-mayakamera ayarları-2-gigabayt-mayakamera ayarları-3-gigabyte-mayakamera ayarları-4-gigabyte-mayakamera ayarları-5-gigabayt-maya
    HDR (High Dynamic Range)
    HDRI (yüksek dinamik aralık ile görüntü) insan gözü bu yakın olmak kameradan yeniden parlaklık aralığını artırmak için mücadelenin sonucudur. Bir normal, bir karanlık ve bir pozlanmış - Bu modda maruz kalma derecesine göre üç ardışık çekim yapmak için düğmesine basarak etkinse. Yani karanlık görüntülerle, olayları üzerinden geliştirilen ve abartılı - görüntünün koyu alanlar.

Sonuç iyi bir görüntü değil sadece. Belirli koşullar altında, şehirde ormanda ya da gece gibi tek bir kare çekim bu teknik ile uygun bir ortam ve kaliteli kamera bir başyapıt oluşturabilirsiniz. Bizim akıllı telefon olduğu gibi "HDR / 1 olmadan" görülen ve "HDR ile / 1" belirgin gelişmiş görüntü kalitesi.

Kesinlikle çok daha iyi gelişmiş karanlık alanlar (resmin merkezinde "büyüteç" in izleyebilirsiniz) görebilirsiniz. Fark aşağıda Llamas resimleri belirgindir.

Ama bu rejim bekleme olabilir? Ne yazık ki! Görüntü üç ayrı çekim oluşturulan olduğundan, bu dinamik sahneleri yakalamak izin vermez zaman gerektirir. Ayrıca sabit bir el istiyorum. Sol alt - Aksi takdirde, sonuç yerine beklenen sonucu sağ alt kısmında bulunan görüntü, elde edilir.

Model VGA çözünürlüğü ile yakalama ve video yeteneğine sahiptir. Örnek aşağıda görebilirsiniz, ve gerçek kalite dişli (Kalite) ile simgesine tıklayın ve en yüksek değer seçmelisiniz görmek için.

Sonuç:
    arka gigabayt-mayaBu düşündüğümüz gibi bütçe sınıf varlığını rağmen, GSmart Maya M1 görev ile parmak ısırttı ortaya çıktı. SoC kullanımı nispeten düşük-uç 4.2 Jelly Bean işletim sistemi de düzgün çalışması için yeterli olmasına rağmen tasarım kaliteli görünüyor, vizyon, güzel ve verimlilik.

Ekran, IPS olan ses iyi, ama biz hoş bir yerde söz konusu olmasa da, kameranın sensörü Sony tarafından yapılan ve eski amiral gemisi üst şirket Apple ve Samsung vermiş olan, aynı gerçeği ile şaşırdık . Onun sayesinde, resimlerin ayrıntılarını iyi, bozulmaları hemen hemen görünmez, renk render doğru (bazı renklerde küçük sapmalar ile) ve renk gürültü düşüktür. Tabii ki, kötü ışık şeyleri değiştirmek ile, ama bu akıllı küçük kameralar tipik bir sorun var.

yukarıda ki yazı ALINTIDIR

BİR ARKADAŞ İSTEMİŞTİ ÖZEL AYZMIŞ ONA İTAFEN FOTO :)
     GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.