Şimdi Ara

GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
7
Favori
46.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: os_lnx

Vay bee yılların konusu.

Sonunda benim telefonda buraya kadar dedi. Bi kaç yüz kes düşürdükten sonra sesi karşı tarafa ses gitmemeye başlamıştı. Biraz daha düşürdüm artık haporlerdeden ses gelmiyordu. Bi kaç yüz kez düşürdükten sonra son darbeyi geçen gün vurdum. Artık görüntü gelmiyor. Her türlü mobil bankacılık işlerimi hallediyordum. Hava durumu internete girme vs. kullanıyordum. Youtube a girmekte vazgeçilmezimdi ve müzik dinlemek. Biraz uğraştım açtım baktım temizledim. Görüntü şöyle bi geldi gitti. Ama yok buraya kadar. Ekran sapasağlam. Batarya da sağlam. Kamera sağlam. ihtiyacı olan olursa ilteşime geçebilir. Gerçi bu saatten sonra kimin ihtiyacı olur ? Ama bellide olmaz hani. Hatta aynısından bi daha alıp bu elimdekileri yedek parça olarak tutayım diyorum. İyi dayandı be. Onsuzluk zor olacak özleyeceğim onu.
    siz ne yaptınız telefonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende diyorum neden kimse çöp möp demiyor diyorum meğer konu 2013 de açılmış
    Bana da bu zamanın böyle telefonlara ihtiyacım var

• quote:

Orijinalden alıntı: zxxy

siz ne yaptınız telefonu

Alıntıları Göster
    Duruyor bozuk biçimde yaptırabilirsem fotoğraf makinesi olarak kullanacağım.

Yıllar sonra bir akılllı telefon aldım ondan aldığım keyfi vermiyor arkadaş. onunla youtuba girmek fotoğraf çekmek ne güzeldi.

Aldığım telefon Turkcell T70(ZTE a506) . Fotoğraf kalitesi ve görüntü kalitesi arasında okadar fark var ki inanamazsınız.

fotoğraf kalitesi hala günüzüzde ki 2500 TL lik telefonlara eşdeğer. Gece çekimleri kötüydü ama gündüz çekimleri o fiyatta bir telefon için olağan üstüydü.

Turkcell t70 de kötü değil. ihtiyaç karşılıyor. Ancak görüntüsü tatmin edici değil ve ekran çok fazla parlıyor ayna vazifesi görüyor. Birazcık ışık olduğunda kendimi görüyorum ekranda. Rahatsız edici. İnşallah tamir olur. hem youtube a girerim hem ftoğraf çekerim.

Biraz yakınlaştırıp inceleyebilirsiniz.

imkanım olursa çektiğim bir fotoğrafı buraya koymak istiyorum. GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 24 Temmuz 2019; 1:57:56 >

• bendede batarya ömrü bitti ve açılmıyor bataryasını nasıl temin edebilirim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Duruyor bozuk biçimde yaptırabilirsem fotoğraf makinesi olarak kullanacağım.

Yıllar sonra bir akılllı telefon aldım ondan aldığım keyfi vermiyor arkadaş. onunla youtuba girmek fotoğraf çekmek ne güzeldi.

Aldığım telefon Turkcell T70(ZTE a506) . Fotoğraf kalitesi ve görüntü kalitesi arasında okadar fark var ki inanamazsınız.

fotoğraf kalitesi hala günüzüzde ki 2500 TL lik telefonlara eşdeğer. Gece çekimleri kötüydü ama gündüz çekimleri o fiyatta bir telefon için olağan üstüydü.

Turkcell t70 de kötü değil. ihtiyaç karşılıyor. Ancak görüntüsü tatmin edici değil ve ekran çok fazla parlıyor ayna vazifesi görüyor. Birazcık ışık olduğunda kendimi görüyorum ekranda. Rahatsız edici. İnşallah tamir olur. hem youtube a girerim hem ftoğraf çekerim.

Biraz yakınlaştırıp inceleyebilirsiniz.

imkanım olursa çektiğim bir fotoğrafı buraya koymak istiyorum.

Alıntıları Göster
    bataryası uugun bildiğiniz telefon varmı

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.