Şimdi Ara

GIGABYTE GA-X38-DQ6 KULLANANLAR BAŞLIĞI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
8.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o dediğiniz arctic colin frezeyi kullanmadığım için fikir belirtemiyorum ben zalman 9700 nt kulllanıyorum ve memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 4 Aralık 2007; 19:36:22 >
  • ZEROTHERM BTF80 soğutucuyu gigabyte x-38 e takmakta biraz zorlandım tutunan civataları tam sıkamadım nedeni anakartın altındaki bakır plakayı sökmek istemediğim için sizce ileride sorun çıkarmı sıcaklık 36/37 derece gözüküyor işlemcim Intel CPU E6750 2.66 GHz 1333MHz 4MB Core2Duo

soğutucu fanı tam olarak sıkı sıkıya civataları sıkmak gerekirmi

ben elimden geldiği kadar sıktım fakat anakarta zarar gelir diye zorlamadım

fikirlerinizi bekliyorum

teşekkürler.
  • işlemci yük altında 36-37 derece ise normal, endişelenmene gerek yok...
  • ZEROTHERM BTF80 soğutucuyu ne şekilde yerleştirmek gerekiyor sizce en iyi yerleşim nasıl olur sağdaki şekilmi soldaki sekilmi

kusura bakmayın paint le ancak bu kadar çiziliyor

• işlemci yük altında değil bilgisayarı ilk açtığımda bu sıcaklıklar gözüküyor sıcaklık derecelerine bios tan bakıyorum doğrudur
    diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: zxx

ZEROTHERM BTF80 soğutucuyu gigabyte x-38 e takmakta biraz zorlandım tutunan civataları tam sıkamadım nedeni anakartın altındaki bakır plakayı sökmek istemediğim için sizce ileride sorun çıkarmı sıcaklık 36/37 derece gözüküyor işlemcim Intel CPU E6750 2.66 GHz 1333MHz 4MB Core2Duo

soğutucu fanı tam olarak sıkı sıkıya civataları sıkmak gerekirmi

ben elimden geldiği kadar sıktım fakat anakarta zarar gelir diye zorlamadım

fikirlerinizi bekliyorum

teşekkürler.

Ben 3.66ghz Stock fan ile masaüstünde en fazla 34derece, genelde 25derece felan.Yükte en fazla 55derece
    Ama dediğim gibi 3.66GHz ve stock fan. Bu durumda ya btf80 dandik bi soğutucu ya da yanlış takmışsın :)
  • fanı yanlış taktığımı zannetmiyorum
    üstelik btf80 kötü denecek kadar soğutmayan bir fan değil

zannedersem bios sun ölçtüğü değerlerde bir sorun var yanlış ölçüyor

windows üzerinden ölçebileceğimiz bir program varmı bildiğiniz
  • Bu anakartta sata dikleri RAID 0 olarak kullandığımız zaman NCQ aktif oluyor mu? yoksa raid 0 yapmadan AHCI modda kurunca mı aktif oluyor? yoksa biostan raid secip sonra ahci mod driveri ile windows kurulunca da aktif oluyor mu? bilen deneyen var mı?
  • yok mu bilen?
  • merhaba arkadaşlar bende bu anakartı almayı düşünüyorum, daha dorusu eşimdeki pc yi satıp yeni bir pc almayı düşünüyorum. Yanınada iki adet kingston hyperx 1200 mhz 1gb ram almayı düşünüyordum fakat burdaki yazılanları görünce kafam karıştı. Bu ramleri 1200 mhz de çalıştıramıyormuyuz
  • Arkadaşlar yabancı siteyi gezerken bir şey buldum ve sanırım bize yol gösterecek.
    Zalmanın çıkarttığı ZM-CS1 7000 seileri için 775 uyum klipsi 9700led ile kullanılabiliyor ve x38-dq6 ve p35-dq6'ya oturuyor. İşte fotoğraf.

GIGABYTE GA-X38-DQ6 KULLANANLAR BAŞLIĞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 13 Aralık 2007; 23:12:10 >

• Guzel bir klips ancak tepe yuksekligini biraz arttiriyor gibi fanin. Dar kasalarda sorun yasanabilir...
  • Birde o parçaları nereden bulunacak gibi bir soru var?
  • Google'da Türkçe sayfalarda "ZM-CS1" diye aratırsan karşına satan firmalar çıkacak.
  • Bende x38 siparişi yeni verdim. Fakat CPU fanı olarak hala kararsızım mumkun olduğunca sessiz ve performanslı bir fan bakıyorum hala şu yukardaki gibi bir çözümle Zalman CNPS9700NT CPU BAKIR ALÜMİNYUM SOĞUTUCU mu alsam acaba??? Tavsiyelerinizi bekliyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29105
  • sin siparişi nerden verdin?
    vatandaki cardfinansa mükemmel indirim (248$ +kdv) malesef bu gün son bulmus
    almak için bayramı bekliyordum
  • Arkadaşlar bu anakartta RS32 Girişi varmı benim için vazgeçilmez birşey sürekli kullanıyorum eğer yoksa bişeye yaramaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre1983

sin siparişi nerden verdin?
    vatandaki cardfinansa mükemmel indirim (248$ +kdv) malesef bu gün son bulmus
    almak için bayramı bekliyordum

Vatandan verdim dün card finans ile yüzde 20 indirimden yararlandım yani

•  GIGABYTE GA-X38-DQ6 KULLANANLAR BAŞLIĞI

Arkadaşlar anlatamadıysam resimde görünen Rs32 girişi bu anakartta varmı yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 15 Aralık 2007; 16:43:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sanyo

Bu anakartta sata dikleri RAID 0 olarak kullandığımız zaman NCQ aktif oluyor mu? yoksa raid 0 yapmadan AHCI modda kurunca mı aktif oluyor? yoksa biostan raid secip sonra ahci mod driveri ile windows kurulunca da aktif oluyor mu? bilen deneyen var mı?

AHCI modda aktif oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: matruck

merhaba arkadaşlar bende bu anakartı almayı düşünüyorum, daha dorusu eşimdeki pc yi satıp yeni bir pc almayı düşünüyorum. Yanınada iki adet kingston hyperx 1200 mhz 1gb ram almayı düşünüyordum fakat burdaki yazılanları görünce kafam karıştı. Bu ramleri 1200 mhz de çalıştıramıyormuyuz

Kafan karışmasın 1200 MHz çalışıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa600

Arkadaşlar anlatamadıysam resimde görünen Rs32 girişi bu anakartta varmı yoksa

Mustafa kardeş var hatta LPT bile var.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.