Şimdi Ara

GIGABYTE - GA-EP45-DS3R nasıldır???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar bu anakart nasıldır hem ddr2 hem ddr3 özelliği var. Arkadaşlara sordum. kimisi iyi diyor kimisi saçmalama diyor. Sizce nasıl bu kart ?

• GA-EP45-DS3R DDR2 ram destekli hocam DDR3 ram yok, ama gayet stabil ve kaliteli bir kart tavsiye ederim.

Kullanan arkadaşlar da var aynı zaman da henüz bir sorun duymadım ben...

LGA 775 sokette ddr3 önermem hiç bir getirisi yok zaten, ddr2+ddr3 Combo kartları da tavsiye etmem açıkçası.

GA-EP45-DS3R incelmesi:http://www.overclockersclub.com/reviews/gigabyte_ep45_ds3r/

Teknik özellikler:http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ep45-ds3r_10.html

• hmm. çok teşekkürler. alıorm bunu
  • ben bu kartı 7 ay önce aldım . dh video inceleme de görmüştüm

aldığım ilk günden beri q6600 ü sırasıyla 3 ghz - 3.2 ghz - 3.4 ghz kullandım stabilitesini hep korudu şuan ise @1700 fsb de kullanıyorum 2 aydır

almanı tavsiye ediyorum istersen biraz daha katıp ep45-ud3p alabilirsin

yada x48 ds5 var piyasada onu da alabilirsin
  • Hocam bu kartı satan yer bulamadım.İnternet sitesi olarak acaba varmı bir yerde?
  • hocam imkanın varsa X48 al derim.dün makine topladık bu anakartla performansı gayet güzel ama dediğim gibi imkanın varsa X48 al bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam gigatek nasıl bi yer biraz bilgi rica etsem.
  • Kardeş, gayet iyi bir firma İst'da olmamıza rağmen yeri geliyor bazı ürünleri, Gigatek, Nova gibi yerlerden çekiyoruz bir problem yaşamadık yani için rahat olsun büyük firmalar bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 19 Haziran 2009; 12:25:04 >
  • Tamam abi sağolasın.Peki P5Q Pro mu bu kart mı?
  • Arkadaşlar ayrıca bişey sorucam bu anakart icin ortalama ne kadarlık bi psu olması gerekir bende bu ankartı almayı düsünüyorumda PSU m 350 Watt bu anakartı alırsam kaldırmayacagını düsünüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.