Şimdi Ara

GİGABYTE GA-880GA-UD3H bios update hk. bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese mrb kullanmakta olduğum GA-880GA-UD3H rev: 2.2 anakartım var ve bu revizyona ait en güncel olan F8I beta sürümüne apdate ettim fakat biraz sorunlu geldi bana beta olduğundan belkide, hiç denemedim ama deneyenler ya da bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum sorum şu kullandığım anakartın (rev:2.2) üst revizyonları olan rev: 3.0 ve rev:3.1 i mevcut bu revizyonlara ait güncel bioslar ile apdate yapabilir miyim? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Öncelikle neden Bios Update yaptınız? Şunu belirtmek isterimki, sorunsuz çalışan bir Bios'u Update etmek tamamen yanlış bir uygulamadır.

Diğer sorunuza gelecek olursak, sizin güncelleme yapabileceğiniz Bios Romları Revizyon 2.2 sürümleri içindir.

Revizyon 3.0 yada 3.1 Bios Romları ile Uptade yapmanız sonucunda, sıkıntı yaşayacaksınız. Hiç bir şekil de bunu yapmayın.

Sadece yapmanız gereken işlem, eski Bios Sürümüne dönmeniz olacaktır.

sonuç olarak üst revizyonların bios sürümleri stabil olmaz diyorsunuz değil mi ?
  • o dönemde çıkan anakartlar şuanki am3+ işlemcileri destekliyormu bilmiyorum ama bu anakarta (ve o dönem birçok anakartta) am3+ desteği gelmemesi benim canımı hala sıkıyor. bu f8i beta biosunla bi am3+ desteği geldi yazdılar sonra tüm anakartlara gelen benzer am3+ destekli beta biosları kaldırdılar. bi am3+ işlemci alıp bu biosla denemeyi çok istiyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.