Şimdi Ara

Gigabyte G41MT-S2PT uyumlu 4gb ram öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim anakarta uygun tek slot 4gb ram önerebilirmisiniz kendi sitesine baktım sadece 1 tane destekliyor.Diğer yabancı forumlarda okudum anakartın desteklenen listesinde olmayan ramleri takıp çalıştırmış adamlar ne kadar doğru bilmiyorum,aynı anakarta sahip olan arkadaşlar yada bu konuda bilgi sahibi olanlar fikir verebilirmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar, resmi sistede listelenmese de birçok Ram anakartınızla sorunsuz çalışacaktır. Tavsiyem:
    1. Bütçeniz yok ise; Corsair 4 Gb Value
    2. Bütçeniz var ise; Corsair 4 Gb Vengeance

• quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Merhabalar, resmi sistede listelenmese de birçok Ram anakartınızla sorunsuz çalışacaktır. Tavsiyem:
    1. Bütçeniz yok ise; Corsair 4 Gb Value
    2. Bütçeniz var ise; Corsair 4 Gb Vengeance

Verdiğiniz ramler kesin çalışırmı ben şu rami aldım uymadıhttp://www.vatanbilgisayar.com/4gb-ddr3-1333mhz-cl9-pc-ram-8883.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yardimci olabilcek kimse yokmu baska bugun alicam ram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: durukk96

Verdiğiniz ramler kesin çalışırmı ben şu rami aldım uymadıhttp://www.vatanbilgisayar.com/4gb-ddr3-1333mhz-cl9-pc-ram-8883.html

Tom's Hardware'da Value bellekleri sorunsuz olarak kullanan biri var. Vengeance'ların da sorun çıkartacağını sanmam.
  • tamam alip deniycem tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede G41mt s2pt anakart var aldığın ramler sorunsuz çalıştımı veya başka bir ramle çalıştırabildinmi 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.