Şimdi Ara

gıgabyte g41-combo aklıma takılanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba anakartım hem ddr 2 hemde ddr3 destekliyor bnde 2gb tek modül ddr3 ram takılı ddr2 slotları boş bende 2 tane 1gb ram var taksam aynı ayda çalışırlarmı çakışma olurmu şimdiden teşekürler cvplarının için

Orijinalden alıntı: emre_mod

arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba anakartım hem ddr 2 hemde ddr3 destekliyor bnde 2gb tek modül ddr3 ram takılı ddr2 slotları boş bende 2 tane 1gb ram var taksam aynı ayda çalışırlarmı çakışma olurmu şimdiden teşekürler cvplarının için

Arkadaşım 1-2 kelime , 1 - 2 harf daha uzun yazarak daha anlaşılır olmak bu kadar zormu? , sanki arkanızdan kovalayan varmış gibi yazmışsınız pek birşey anlayamadım.

Saygılar.

I5-2400 | Asus Maximus IV GENE-Z/GEN3 | Asus GTX 970| Asus Xonar DX |OCZ 700 Psu |HP 2511X 25'' monitör | 2 * 4096 Gskill | SilverStone Sugo Evo Black Kasa| Razer Magma 3G Mouse| Asus DVDRW | PS3 NTSC-U 60 | HITACHI 42'' 9500TA
  • calısmaz
  • benım yaza doğru komple yenilemeyi düşündüğüm eski pcde bu anakart var.ben taktım çalışmadı gene 2gb gördü.4x2gb ddr3 ram al keyfıne bak çok pahalı değil
    Bu hesabı iki kişi kullanmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

öle yapacagım zaten ben yeni aldım bu anakartı ama 2010 üretimimiymiş dogrumu acaba

o konuda bi bilgim yok malesef
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.