Şimdi Ara

asus maximus II formula alacağım. son sorular!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. yuksek sevıye bır p45 anakart almayı dusunuyorum.

asus maxiumus II formla yı gozume kestırdım,

sorularım şunlar:

bu anakarta sunbeam contact core freezer takılır mı sorunsuz?

ıkıncı sorum: 2*2gb dominator 1066 ram i direkt olarak 1066 tanır mı?

benım 500 w extreme power supply ım var. bu power elımdekı q9550 eo ı 3.9 ghz e cıkardıgımda yeter mı?

• Eğer elinizde hali hazırda zaten q9550 var ise neden olmasın en iyi p45 anakart. işlemci soğutucu takılır mı bilemeyeceğim ben stok fan ile kullanıyorum. Rahat 3.5 ghz yapıyor. Ama işlemci soğutucusunu engelleyecek olan ana kart soğutucuları çok güzel yerleştirilmiş engelleyeceğini sanmıyorum. Ana kartın parçaları çok güzel yerleştirilmiş. Ram tanımasa da biostan ayarı basit halledebilirsiniz sorun değil ama direk tanıması lazım. 1200 lik ramleri bile direk tanıyor. Tam sistem bileşenlerinizi belirtseniz psununzun yeterli olup olmayacağını söyleyebilirim. Ama güce aç bir de ekran kartı var ise malesef o psu yetersiz kalabilir.

Not: İmzanızı görmemişim. Yani 400 lira gibi bir parayı neden veriyorsunuz ki ana kartınız iş görüyor sonuçta. Psu konusunda emin olmamakla birlikte sisteminizin rahat çalışabilmesi için yeterli gelmeyecektir. (o.c sonrası, artı soğutucu) o.c yapmayacaksanız yeterli görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi join -- 7 Eylül 2009; 19:42:33 >
    Asus Strix x470, AMD Ryzen 2700x, Corsair DDR4 3200 mhz,Aidata256 gb WD 500 gb c.b., 2x wd 2TB c.g., wd 1 tb c.b., HIGH POWER ABSOLUTE 750 watt, Thermaltake View 31 TG RGB, MSİ Optix MPG27CQ, MSİ RTX 2070,

• selamlar tekrar,

ben işlemciye oc yapayım derken pc yi bozdum biraz. ya anakart ya da ramlerde sorun oluştu. anakartı ve ramlerı servıse verdım.

vermısken bır arastırma yaptım. bır kac gun once maximus istiyordum ama işmdi fikrim değişti. büyük ihtimal p5q deluxe p45 alacağım.

anakart evet işlemciyi çalıştırıyordu ama q9550 ile oc imkanı resmen

o yüzden kartı yenileyip oc yapıp, en az 1.5 yıl kullanırım sıstemı.

güç kaynağı yater gibi geliyor bana deluxe le ya?

Hele ki ilk seçtiğin anakart resmen para tuzağı.

Asus alırsan P5Q-PRO'nun üstüne çıkma.

Gigabyte alırsan UD3R ya da UD3P alman yeterli

Yazık yani 300 liradan fazla verilmez bir anakarta üzülüyorum gerçekten de, söylediğim kartlarla gereken o.c değerini zaten yakalarsın
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/[email protected] || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Kardeşim amacın o.c ise 180 liraya DFI P45 var al yeter o kadar para verme hepsi ile yapacağın o.c aynı olur.

Hele ki ilk seçtiğin anakart resmen para tuzağı.

Asus alırsan P5Q-PRO'nun üstüne çıkma.

Gigabyte alırsan UD3R ya da UD3P alman yeterli

Yazık yani 300 liradan fazla verilmez bir anakarta üzülüyorum gerçekten de, söylediğim kartlarla gereken o.c değerini zaten yakalarsın

Katılıyorum DFI çok güzel bir kart

ben yaklaşık 7 gündür araştırıyorum. ilk once giga dan basladım arastırmaya. ud3p ve ud3r yi arastırdım. fakat bu kartlara benım ccf yi takmak imkansız gibi birşey. kimseye de montaj parası veremem. zaten son vukuattan sonra gigadan ister istemez soğudum.

dfi gerçekten iyi bir seçenekti. onu da çok araştırdım. fiyatı uygun hatta x16 x16 desteği süper. çok kişiyle kouştum ve kartın biosunun cok karısık oldugu kanısına vardım. zaten dfi hiç denemdim. biraz da korktum açıkcası.

asusları araştırdım. en iyi seçenek deluxe bana göre. 16faz desteği soğutucuları ve biosu:)

ccf yı de rahat takabılıyorum. ancak sogutucu kasanın yukarısına bakacak. tabii ki yukarıya bır de egsoz fanı gerekti.

dün maximus u bayağı bir araştırdım ve zaten bugun almaktan vazgecmiştim. yn özellikleri gerçekten çok çekici. fakat gerçekten deluxeden hiç farkı yok.
    sadece oyunların benchmarkında 3-5 fps yuksek. hemen hemen diğer bütün testlerde hep deluxe un altında. bu sıralamalar oc sız halı. oc olsa da pek fazla bır sey degısmez heralde. ancak daha fazla voltaj secenegı vardır.

yani ben bu 3 marka üzerinde, her bir marka için en az 3 gün harcadım. okudum, araştırdım. p5q deluxe tercıhım oldu.

leon-x hocam yine de sözünden çıkmamış oldum. kart 313tl. 300 den fazla verılmez demıssın ya.

• P5Q Deluxe 310 liraya ne zaman düştü ya

4 gün ban yiyince bakmadım hiç birşeye

Güzel kart almışsın yeterli gelir fazlasıyla kardeşim...
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/[email protected] || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Maximus formula Yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler:)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.