Şimdi Ara

Gigabyte G1 Sniper M3 - Anakonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gigabyte G1 Serisinin Son Üyesi Sniper M3, Yüksek Performans Sunan ve Micro ATX Yapısıyla Oyuncuların Gönlünü Kazanan Bir Anakart. Hadi Onun Sunduklarına Tam Olarak Bakalım...

Giriş – Gigabyte Sniper M3
    Gigabyte Sniper M3, Yüksek Performansı ve Fazla Yer Kaplamayan Micro-ATX Yapısıyla Rakiplerinden Sıyrılmayı Başarıyor.

Intel'in Yeni Nesil Z77 Yonga Setine Sahip Olan Anakart Üzerinde Aradığınız Herşeyi Micro-ATX Yapısına Rağmen Bizlere Başarılı Şekilde Sunuyor. Bu Sayede Küçük Boyutlarda Bir Oyun Sistemi Kurmak İsteyenlerin İlgi Alanına Girmeyi Rahatlıkla Başarıyor.

Gigabyte 3D BIOS

Gigabyte X79 Üzerinde Çalışan 3D BIOS'unu Hayata Geçirdi ve Tıklanabilir Bir GUI UEFI BIOS Arayüzü Bizlere Sundu.Kartın Arayüzü Önemli Ölçüde Geliştirilmiş , ama Bu Konuları BIOS Bölümüne Geldiğimde Daha Detaylı Olarak Anlatacağım.

Gigabyte Sniper M3 Genel Bakış

Büyük Görüntü İçin Resimlerin Üzerine Tıklayınız

Sniper M3'ün Yanında Verilenlere Bakalım:

-G1 Serisi Posteri
    -G1 Serisi Yapıştırmaları
    -SATA Kabloları
    -Kasa Metali
    -SLI Şerit Kablo
    -Kullanım Kılavuzları
    -Kurulum Diski

Büyük Görüntü İçin Resimlerin Üzerine Tıklayınız

DEVAMI EKLENECEK....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AktasEntertainment -- 6 Temmuz 2012; 10:48:05 >

• bi resim alabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa içi bir resim ve max. oc değerleriniz, işlemci sıcaklık değerleri hakkında bilgi verebilirseniz fena olmaz.
  • Şuan Yanımda Kamera Yok. Sadece Kullanım Kılavuzu ve Cd'sinin Resimlerini Çekebildim. Onlarda Net Değil. Yarın Ayrıntılı Resim Çekmeye Çalışacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Kasa içi bir resim ve max. oc değerleriniz, işlemci sıcaklık değerleri hakkında bilgi verebilirseniz fena olmaz.

En Kısa Sürede Testleri Ekliyeceğim. Şuan Farklı Bir Sistemden Yazıyorum. Windows 8 Kuruyorum Sisteme Öyle Test Yapacağım.

Birde Montajla İlgili Sormak İstediklerim Var Sizlere Resimleri Ekleyince Soracağım.
  • Bu anakartı almak isteyen bütün arkadaşlarımıza yardımcı olacak şekilde bol resimli testli sıcaklık değerleri ve oc denemeleriyle buraya kartın + ve - yönlerini buraya yazarak bizi bilgilendirirseniz süper olur
  • Ben de GA-Z77X UD3 ile bu kart arasında kalmıştım lakin ilk seçeği tercih ettim. İncelemesini yaparsan güzel olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde hoşuma giden bir anakart. Özellikle yeşil rengi. İncelemeyi bekliyoruz
  • Gerçekten görünüş olarak güzel fakat Gigabyte eski Gigabyte değil çok kullanıcı kaptırdı :) LGA 775 chipsetde sürekli Gigabyte kullandım ve kusursuz kartlardı bunlarda öyledir büyük ihtimalle.
  • İncelemeyi En Kısa Sürede Yayınlayacağım Fakat Ekran Kartımı Bekliyorum. Öyle Test Edeceğim.

Bu Arada Intel Hd Graphic 4000 Serisi Cidden Yüksek Oranda Performans Artışı Sağlamış 3000'e Göre

Fifa 12'yi 3000'de Low'da Kasarak Oynarken 4000'de High'de 1366/768'de Oyun İçinde Kasmayarak Oynuyorum(Yakın Çekimler Hariç). Tabi Anti-Aliasing Kapalı Olarak.

İşlemci Sıcaklığı Boştaken 29-32 Arası Gösteriyor 3,5 Ghz'de.
  • Max ne kadar o.c yapabiliyor islemciye.? Bu soruya da cevap verirsen sevinirim. Amacim bu kartin asus rog larla ayni performansi verip veremedigini ogrenmek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Aktas

Arkadaşlar Dün Vatanın %25 İndirimiyle Kartı Satın Aldım.

Hocam indirimle beraber kaça geldi kart ? ve indirim devam ediyormu halen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunk4life

quote:

Arkadaşlar Dün Vatanın %25 İndirimiyle Kartı Satın Aldım.

Hocam indirimle beraber kaça geldi kart ? ve indirim devam ediyormu halen ?

Benim Topladığım Sistem Bu Hocam. Turuncu ile Yazanlar İndirimdeki Fiyatı. Şuan İndirimde Değil, Birdaha Ne Zaman Girer Bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: firebird8

Max ne kadar o.c yapabiliyor islemciye.? Bu soruya da cevap verirsen sevinirim. Amacim bu kartin asus rog larla ayni performansi verip veremedigini ogrenmek..

Hocam İşlemcim 3570K. 4,0 Ghz'de Çalışıyor Şuan Stabil Olarak. Bir Sorunla Karşılaşmadım Daha. 4,5 Ghz'e Almıştım İlk Fakat Fazla Overclock Bilgim Olmadığından 4,0 Çektim Geri Bir Sorun Oluşmasın Diye.

Fakat Yabancı Forumlarda Biraz Araştırırsanız Kartı Oc Performansı Baya Yüksek Kartın

Tek Sorunu Micro Atx Olduğundan Çift Ekran Kartı SLI Yapmak Sorunlu Fakat Ben Slı Kullanmayacağım İçin Sorun Yok.

Pazartesi veya Salı Zotac Gtx 670'im Gelicek. O Zaman Tam Olarak Kullanabileceğim Sistemi. Şuan Açmıyorum Bile Neredeyse.

Birde 3D Bios'tan Herşeyi Basitçe Halledebiliyoruz En Ufak Ayrıntısına Kadar Fakat Eski Bios Şeklide Duruyor. F1'le 3D-2D Geçiş Yapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AktasEntertainment -- 6 Temmuz 2012; 11:43:54 >

• Öncelikle hayırlı olsun yeni bilgisayarın. Bir sorum olacaktı onbord ses kartı nasıl?
  • Creative'in Ses Kartı. Doğrusu Ses İle O Kadar İlgilenen Biri Değilim Yani Başka Anakartta Kullansam Sesi Bana Aynı Gelir Fakat Yazılımı Falan Çok İyi. Eminim ki Ses Kartıda Aynı Kalitedir. Zaten Kutusuna Bakarsan Özellikle Ses Özelliklerini Vurgulamışlar.
  • matx kartta SLI ı nasıl yapçaksın.
  • quote:

Creative'in Ses Kartı. Doğrusu Ses İle O Kadar İlgilenen Biri Değilim Yani Başka Anakartta Kullansam Sesi Bana Aynı Gelir Fakat Yazılımı Falan Çok İyi. Eminim ki Ses Kartıda Aynı Kalitedir. Zaten Kutusuna Bakarsan Özellikle Ses Özelliklerini Vurgulamışlar.

teşekkürler vatanın indirimi bekliyecez artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

matx kartta SLI ı nasıl yapçaksın.

2 Gtx 670 Rahatlıkla Takılır ki Yapanlarda Var Forumlarda
  • bence 3. nesil anakatların en iyisi sniper 3 fakat sniper M3 onun yarı fiyatından daha ucuz ve ben kendimce cok arastırdım i7-3770K ile topluyorum ve su anda arastırmalarım devam ediyor 3. nesil işlemcinin özellikleri tamami ile kullanabilen ucuz bi anakart
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.