Şimdi Ara

Gigabyte G1 Gaming RX 480'den haber var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler dün gigabyte xtreme türkiyeye facebook üzerinden msj atmıştım bu gün geri döndüler, resim olarak sizinle paylaşıyorum. Gigabyte G1 Gaming RX 480'den haber var...
    @fx57  Gigabyte G1 Gaming RX 480'den haber var...

• ya yapacağınız karta....

mayıs sonu duyuru ağustos ortası çıkış vallahi 1060 aldıracaklar bana en sonunda.

Referans alcılar falan gelmesin hiç referans falan almam 80 derecede çalışıyor kart. Nvidia bu şekilde milleti sömürse bile kazanmaya devam eder. Kart Temmuz başında duyuruldu aynı ay hepsi geliyor.

İnşallah sapphire falan bu şekilde olmazda ay sonuna herhangi bir firmanın kartını stoklarda görürüz.

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 14 Temmuz 2016; 18:31:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

ya yapacağınız karta....

mayıs sonu duyuru ağustos ortası çıkış vallahi 1060 aldıracaklar bana en sonunda.

Referans alcılar falan gelmesin hiç referans falan almam 80 derecede çalışıyor kart. Nvidia bu şekilde milleti sömürse bile kazanmaya devam eder. Kart Temmuz başında duyuruldu aynı ay hepsi geliyor.

İnşallah sapphire falan bu şekilde olmazda ay sonuna herhangi bir firmanın kartını stoklarda görürüz.

allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın gtx 1060 referans kartı alırım geçerim daha bekleyemem....
  • quote:

ya yapacağınız karta....

Ben bir kaç senedir gigabyte ekran kartı alıyorum da bu sene bir mantığı yok bence. G1 çakma asus olmuş extreme modelide hala satışta yok zaten saçma bir tasarımı var.

• Olacak iş mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Olacak iş mi
    Valla sizlere katılıyorum, çok geç geliyor özel tasarımlar. Asus, Msi, Sapphire. Ortalama bu tarihte çıkacaktırkesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: twisted_tlh

Valla sizlere katılıyorum, çok geç geliyor özel tasarımlar. Asus, Msi, Sapphire. Ortalama bu tarihte çıkacaktırkesin...

Alıntıları Göster
    Son hafta stoklarda gtx 1060 olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GTX1060 özel tasarımlar Türkiye de bile gözükmeye başlamışken RX480'lerin git gide ertelenmesi iyiye alamet değil.

Aradaki fiyat farkı az olmasına rağmen performans ve TDP farkının olmasıda cabası...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A92252A90

Son hafta stoklarda gtx 1060 olacak.

Alıntıları Göster
    ya harbiden kafa yok mu bunlarda anlam veremiyorum. Güzel bir gpu yapmışsın hype yaratmışsın vulkan, dx 12 falan gayet iyi performans veriyor. Tüketimde makul düzeye çekilmiş ama diyorum şöyle güzel serin bir kart alayım 1.5 aydır kart yok ortada. Referans ısınmasa vallahi oc falan umrumda değil direk referans alırım da ısınıyor abicim.

Tatile gittim geldim, gelince çıkar artık alırım dedim daha önsiparişler dün başladı. Ağustos ortasındaki tatilden dönünceye kadar çıkmayacak bu kart belli 1 ay vakit geçmez şimdi şeytan diyor bas parayı 1070 al.

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Şeytan değildir o imkanın varsa al gitsin

• quote:

ya harbiden kafa yok mu bunlarda anlam veremiyorum. Güzel bir gpu yapmışsın hype yaratmışsın vulkan, dx 12 falan gayet iyi performans veriyor. Tüketimde makul düzeye çekilmiş ama diyorum şöyle güzel serin bir kart alayım 1.5 aydır kart yok ortada. Referans ısınmasa vallahi oc falan umrumda değil direk referans alırım da ısınıyor abicim.

Tatile gittim geldim, gelince çıkar artık alırım dedim daha önsiparişler dün başladı. Ağustos ortasındaki tatilden dönünceye kadar çıkmayacak bu kart belli 1 ay vakit geçmez şimdi şeytan diyor bas parayı 1070 al.

Yurtdışı 1070 mantıklı john reis ama
    Freesync olayı alt üst ediyor. Aoc 22" 75hz freesync monitor bile burada 700tl olmuşken. Gidip nvidia alıp gsync e o paralar mantıksız geliyor. Rx480 alınacak, sonra bi freesync monitör. 75-45 fps arasında bir şey farketmeden oynanacak ne gecikme ne vsync saçmalamarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: l4her0

Şeytan değildir o imkanın varsa al gitsin

hocam imkan varda çok şükür israf yapmak istemiyorum 1080p monitör var kız gibi daha fazla kullanmadım 2 senelik, 1070 alsam fazla gelecek ondan daha makul çözümlere bakalım dedim bakmaz olaydım
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Sende benim gibi uzun süre kullanmak istiyorsun anlaşılan. Benim işlemcinsıkıntı olmasa hemen alacağım. İşlemci sistem sıkıntın yoksa al gitsin. Custom rx 480 bu kadar gecikirse yada 1060 vaad edildiği gibi çıkmazsa zotac amp extreme 1070 yada Asus strix alıcağım

Edit : monitörler ful hd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l4her0 -- 14 Temmuz 2016; 19:32:50 >
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    benimde pek nvidia alasım yokta amd resmen almaya zorluyor
  • quote:

benimde pek nvidia alasım yokta amd resmen almaya zorluyor
    gigabyte'ın ağustos ortasında çıkacak olması bütün markaların aynı şekilde çıkacağı anlamına gelmez.nova'da listelemezlerdi ağustos ortasında çıkacak kartı.
  • quote:

quote:

Freesync olayı alt üst ediyor. Aoc 22" 75hz freesync monitor bile burada 700tl olmuşken. Gidip nvidia alıp gsync e o paralar mantıksız geliyor. Rx480 alınacak, sonra bi freesync monitör. 75-45 fps arasında bir şey farketmeden oynanacak ne gecikme ne vsync saçmalamarı.

Yahu 21 inc freesync monitör 600 lira el insaf sömürüyorlar milleti 500 liraya 23.6 inch vp247t alır geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: naak98

quote:

quote:

Yahu 21 inc freesync monitör 600 lira el insaf sömürüyorlar milleti 500 liraya 23.6 inch vp247t alır geçerim

Freesync bambaşka hocam

60hz monitörde 60fps üzeri yok. 50fps de bile hissediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 14 Temmuz 2016; 20:17:04 >

• rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Eminim öyledir

• quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Eminim öyledir
    oyun içinde oyun mu var arkadaş niye bu kadar geçikiyor

millete illa şimdi stokta olanları alın demek istiyorlar stok soğutuculu olanları yada nvida alın demek isteniyor

anlamış değilim

kartın abd fiyatı 260 dolar diyelim

260x2.90= 754 +136 vergi= 891 tlye turkiyeye gelişi

bindir bindir fiyatı kaç para olucak bakalım fiyatıda

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11185

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 15 Temmuz 2016; 1:50:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

oyun içinde oyun mu var arkadaş niye bu kadar geçikiyor

millete illa şimdi stokta olanları alın demek istiyorlar stok soğutuculu olanları yada nvida alın demek isteniyor

anlamış değilim

kartın abd fiyatı 260 dolar diyelim

260x2.90= 754 +136 vergi= 891 tlye turkiyeye gelişi

bindir bindir fiyatı kaç para olucak bakalım fiyatıda

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11185

Alıntıları Göster
    Ben Sanırım custom beklemekden vazgectim gidip standart tasarım alıcam,allahda belalarını verir umarım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.