|
Herkese merhaba arkadaslar. Biraz gergin, sinir bozucu bir bekleyisten sonra dün itibari ile Gigabyte Aorus RTX 3080 Master 10G "Tuğla Edition" :) almis bulunmaktayim. Aklimda olmayan bir üründü ama bir anda karsima cikti ve kacirmak istemedim. Kendimce, son kullanici olarak testler yapmaya basladim sizlerle paylasmak icin. Ürün hakkindaki yorumlarimi da dile getirdim. Elimde bir kac adet oyun var. Bunlarin bazilarinda dahili benchmark sistemi bulundugu icin testi bunun üzerinden gerceklestirecegim ama ya bazilarinda ise normal, oyun icinde, aksiyon halindeki fps degerlerine bakarak yorum/cuklarda bulunacagim. Videoyu hazirlamaya basladim, elimdeki oyunlarin listesini ve kullandigim sistemi asagida belirttim. Ayrica Aklinizda olan sorular var ise buraya yazabilirsiniz yada video yu hazirlarken nelere dikat etmem gerektigini yada hangi konularin üzerinden gecersem daha iyi olabilir diye yapici yorumlarda bulunursaniz da sevinirim. Suan video hala hazirlik asamasinda oldugu gelen sorulara göre videoya eklemeler yapabilirim. Video tamamen hazir olduktan sonra bu basligi güncelleyecegim. Test Sistemi:
Oyunlar:
Listeye bir iki tane daha oyun ekleyebilirim. Önerileriniz neler? Not: Klavyem ne yazik ki Türkce degil. Bu nedenle kusuruma bakmayin. |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı