Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
| _____________________________ |

|
Millete efelik yaparak bir yere varamazsınız forumda. Kendi ilanın yetmezmiş gibi başka ilanlarda da aynı tavır 4bin tl lik karta 6bin tl istemek. Mal seninse malı alacakta forumdaki kişilerdir. Az saygılı olun
|
|
rtx 3060 strix oc model kartım satılıktır. fiyatı 19.000 tl. sonuçta sterlin olmuş 18,5 tl. Gümrük vergileri almış başını yürümüş |
|
İnşallah kimse bundan görüpte bu kart bu kadar ediyorsa benim kartım şu kadar eder diye fiyat koymaz. Kurdan 1 yükseliyorsa bunlar yüzünden 10 yükseliyor bu piyasa
|
|
Hocam elinizi vicdanınıza koyun. Bu kart 6000 etmez. Maximum 4000 e satılması lazım.
|
|
Konu agent Smith ile neo nun kavgasına döndü bir smith vuruyor bir neo |
|
250 liraya bozuk kartların soğutucusunu alır takarım yine senin kartından daha performanslı daha serin kartım olmuş olur. Sen de 6 ya satamadığın kartı 7 ye yükseltmekle meşgul olursun.
|
|
Kardeş sen yoruma kapalı bir ürün satmıyorsun ki ? Burası forum 2 ay önce 3 bin tl satılan kartı dolar şu bu diyerek 7 bin oldu diyorsun. Eminim ki şuan bu kart alıcak olsan bu fiyat almazsın, bu piyasa biraz arsız insanlarla doldu. |
|
10bin düz yazsaydınız. |
|
e 2 kat vram, 2 kattan fazla performans, 2 yıla yakın garanti dlss ve rtx teknolojisi, güncel bir model olup daha uzun yazılım desteğini düşünürsek gayet normal. sonuçta sterlin 18,5 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
1060 3GB ile takas + nakit düşünür müsünüz? |
|
|
Kardeşim bak ingiltereden kart aldım sterlin olmuş 18,5... Ayrıca sorunum yok burada satılmazsa bu kart ingilterede 300 350 sterlin arası gidiyor. Dediğim tarihte satılmazsa ingiltere yolcusu zaten kart. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 11 Aralık 2021; 3:28:35 > |
|
nakit lazım kardeşim takas düşünmüyorum. |
|
rtx 3060 strix oc model kartım satılıktır. fiyatı 19.000 tl. sonuçta sterlin olmuş 18,5 tl. Gümrük vergileri almış başını yürümüş |
|
Komik mi olduğunu düşünüyorsun? |
|
e 2 kat vram, 2 kattan fazla performans, 2 yıla yakın garanti dlss ve rtx teknolojisi, güncel bir model olup daha uzun yazılım desteğini düşünürsek gayet normal. sonuçta sterlin 18,5 |
|
18,5 bile az sizin gibi tiplere 50 100 olması gerekiyor bu kurların ;) |
|
HADİ dolar sen cıkıyonda altın sen niye cıkıyorsun diye bir video vardı hatırlayan bu kartla mınıng bıle yapılmıyorkı fıyat nıye boyle hahaha |
|
Sizin gerçekten işiniz gücünüz yok. Lan biraz açın kafanızı girin kurlara bakın. 4k ya mı satacağım kartı? 4k sattım diyelim üstüne ne kadar ekleme yapmam gerekiyor kart almak için bunları düşünüyor musun? boş boş konuşmayın artık. |
|
Arada kendinizi alıcı yerine koyun. Daha az güç tüketen daha güncel teknoloji olup az farkla da olsa daha hızlı gtx 1650 super kartların ''garantili olarak'' 4500-4600 liraya foruma düştüğü bir ortamda siz olsanız gtx 1060'a 4000 liradan bir kuruş fazla verir misiniz? Samimi olarak cevabınız evet ise söz tek kelime etmeyip yorumlarımı sileceğim |
|
Nerede 4500tl? kardeşim bak 1 ay öncesinden bahsediyorsun. Kurları takip etmiyorsunuz. Market fiyatları bile her gün güncellenir durumda. Link verin nerede 4k o kartlar? |