Şimdi Ara

GIGABYTE ANAKART ALINMAZ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar bugun size neden gigabyte anakart almayacağınızı anlatıcam yakın zamanda bir sistem topladım ve gigabyte ab350 gaming 3 serisi bir anakart aldım.Anakartı taktım sistemi çalıştırdım auros logosu karsıladı beni garipsedim biosu bir açtım bios gigabyte ax370 gaming 5 biosu olarak gözüküyor hemen satın aldıgım yeri aradım gitti gidiyor dan bir mağazadan satın almıştım ürün sıfır fabrika hatası olmuş olabilir dediler.Sonra gigabyte türkiye yetkili servisini aradım böyle birşey imkansız diye zırvaladılar geçiştirdiler müşteri hizmetleri SIFIR.Sonra gittim yine mail attım ve mağdur durumumu belirttim ancak bırakın cevapyazmayı oto mesaj bile atmadılar.Tabiki rezillik bitmedi birde donanım haberde bir konu açılmış gigabyte yetkilisi tarafından sorunlar vs için millet yazmış teker teker bazılarına vecap vermiş ben yine sıkılmayıp aynı durumu yine fotograflı belge olarak yine gösterdim ama 3 gün oldu ne mesaj var ne ses.Yani diğeceğim şudur ki GİGABYTE ÜRÜNÜ ALINMAZ.Gidin MSI VEYA ASUS alın asus b350f gaming modeli daha yeni geldi türkiyeye kışa doğru onu alıcam ucuzlayınca.Eğer bunu okuyan bir gigabyte yetkilisi varsa bana dönerse sevinirim ben düştüm siz düşmeyin arkadaşlar müşteri hizmetleri ÇÖP.

• Gigabyte firması yazılım konusnda çöp, ne biosları ne yazılımları doğru düzgün değil hatta z170 ve z270 de easytune yazılımları çalışmıyordu.

Firma AM4 için BIOS çıkaracakken ilk olarak gaming 5 modeli için hazırlıyor, sonra hazır olduktan sonra diğer ürünlere bu BIOS'u kopyalıyor, büyük ihtimal adıda bu nedenle gaming 5 olarak gözüküyordurdur. Forumda bu anakartı kullanan çok var onlarada BIOS versiyonunu yazıp sizde de bu şekilde mi gözüküyor diye sorabilirsin, herkesde bu şekilde gözüküyorsa bu kadar sorun etmene gerek kalmazdı.

Zaten BIOS güncellemelisin, BIOS güncellediğin halde yine bu şekilde gözüküyorsa bunu dert etmeliydin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 11 Ağustos 2017; 19:8:2 >

• Ben de bir şey oldu sandım.

Cidden boş adamlarsınız.

sorun biosun farklı görünmesinden kaynaklı bir sorunsa çok komik gerçek sorununu dile getirmemişsin bile usb portları mı bozuk sata sürücüsü mü arızalı işlemci mi çalışmadı ne yani gerçek sorun ne?!?

gigabyte kartlarda kalite kontrol msi gibi ürünlere göre yüksek olur genelde ama evet yazılım konusunda sıkıntılıdır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Asus anakart alınır mı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gtx 1070 rezaletinden sonra Gigabyte den çöpün ç sini almam

Detaylı bilgi için @cyber518 arkadaşımıza danışabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu üye AMD fanboylarına karşı İntel fanboyu takliti yapmaktadır.
  • Kim hangi üründe/markada sorun yaşıyorsa direk çöp

Normal aslında bak mesela bende MSI B350 PC mate ile sorun yaşıyorum bir sonra ki anakartım asla MSI olmayacak ama bir önce ki MSI anakartımı da sorunsuz 3 yıldır kullanıyordum tabi orası ayrı.

Özetle bu işler biraz şans işi.
  • Etiketlediğin için teşekkür ederim, bir ben bilirim neler çektiğimi. Forumdaki Gigabyte yetkilisi tamamen boş, 10 gün sonra yazmıştı konuma, sonra donanımhaber konumu sildi zaten neymiş burası firmaları kötüleme yeri değişmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber518 -- 12 Ağustos 2017; 10:12:53 >
  • Hahahaha komiksin.Sadece o sorun değil gigabyte nin müşteri hizmetleri de çöp aynı zamanda ben parasını veriyorsam adam gibi yapacaklar işini kardeşim.Pc kapatıp acınca çok büyük FPS düşüyor ondan kaynaklı biosu guncelledim ax370 in en güncel sürümü.Fpe düşmemesi için belli sure beklemem gerekiyor gigabyte alınmaz mail attım cevap bile vermediler neyini savunuyorsun

• Aynı anakartla bende çok problem yaşadım. Çoğu zaman biosa girmiyor gigabyte yazan ekranda kalıyordu. Gigabytenin windows uygulamalarının hiç biri çalışmadı. Aldıktan 3 gün sonra direk iade ettim. Donanım konusunda rakiplerinden çok daha iyi parçalar kullanıyot aynı fiyattaki rakiplerine göre ama yazılım olarak maalesef çöp. Aynı sorunları gigabyte z170 hd3pdede yaşamıştım.

Asus,msı,gigabyte anakart kullandım en iyisi giga çıktı içlerinde.
    yok hocam dedim ya msı ekran kartım var adamlara mail attım ertesi gün hemen cevap verdiler eski pc de asus ekran kartı ve anakart vardı yine mesaj etmıstım yişne ertesi gün cevap vermişlerdi gigabyte de hem appcenter felan da çalışmıyor hiçbir yazılım calısmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 12 Ağustos 2017; 22:35:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyber518 kullanıcısına yanıt
    Iade nıye etmedın ? Madem urunu yenı aldın boyle bır hakkın var.

Ben katılmıyorum Anakart ve ekran kartım gıgabyte ıyıkıde gıgabyte almısım.
    AMD Ryzen 1800X @4Ghz / Gigabyte-AX370 Gaming K7 / 2x8 Corsair Dominator Pro (CMD16GX4M2B2400C10) @2400mhz CL10 / Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti Xtreme Gaming 11 GB / Samsung 850 Pro 512GB / Corsair H110i / NZXT H440 ~White / Corsair RMX 850W PSU / ~~ Acer Predator 2k 144hz(165hz OC) G-Sync Monitor / Corsair K70 RGB Cherry MX Red / SteelSeries Rival 700 / Razer Goliathus Gravity Extended
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.