Şimdi Ara

GİGABLUE PROFESYONEL LİNUX SETTOP BOX ÜRÜNLERİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
5
Favori
48.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jackaltk

quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

Gigablue quad modelleri yeniden stoklara girmiştir.

beyefendi yakın bir zamanda yine böyle bir kampanya olacak mı veya fiyatta herhangi bir düşüş olur mu. kaçırdık güzel fırsatı.teşekkürler.

Yakın zamanda böyle bir kampanya olmayacak. Ama paylaşım ve saat hediyemiz devam etmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sairyakamoz

Merhaba gigablue UE aldım open mips yüklü geldi. Ama maalesef DSMART çalışmıyorrrrrrrrr. Lütfen bir cevap bekliyorum.

pmden cevap verildi.
  • Bu cihazlara bu kadar para veren varmı hala çok uçuk rakam. Tv fiyatına receiver alıyorsunuz helal olsun size. Burası sırtı kalınların yeri galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Arkadaşlar,gigablue hd quad nasıl bir cihazdır,almaya değer mi?misal technisat iso s den iyimidir.

2 ürün birbirinden farklı konseptte cihazlardır. technisat isio s modeli de satışını yaptığımız bir üründür gigablue quad da . Ancak technisat cihazını talep edenler CI+ özelliği için talep ediyorlar paylaşım olmayan hd bir cihazdır. Paylaşım özelliği , karasal kablolu kullanım , ve enigma 2 avantajları technisat ürünlerinde bulunmamaktadır. Tercihinizi ona göre belirleyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acıyok

Bu cihazlara bu kadar para veren varmı hala çok uçuk rakam. Tv fiyatına receiver alıyorsunuz helal olsun size. Burası sırtı kalınların yeri galiba :)

Birilerine göre uçuk rakamlardır birilerine göre değildir. Herkesin gelir durumu farklı elbette. Ancak daha düşük işlemcili ve daha az donanımlı cihazların daha fazla paraya satıldığını gördüğümüzde quad ın fiyatının aslında düşük olduüğunuda görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDsatış -- 12 Mart 2013; 10:55:20 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Arkadaşlar,gigablue hd quad nasıl bir cihazdır,almaya değer mi?misal technisat iso s den iyimidir.

2 ürün birbirinden farklı konseptte cihazlardır. technisat isio s modeli de satışını yaptığımız bir üründür gigablue quad da . Ancak technisat cihazını talep edenler CI+ özelliği için talep ediyorlar paylaşım olmayan hd bir cihazdır. Paylaşım özelliği , karasal kablolu kullanım , ve enigma 2 avantajları technisat ürünlerinde bulunmamaktadır. Tercihinizi ona göre belirleyiniz.

Peki bu CI+özelliği nedir?ne işe yarar? bir de paylaşım özelliği olması ya da olmaması nedir?bilmediğim için soruyorum ve yanlış cihaz almak istemiyorum o kadar para vereceğim.Detaylı bilgilendirseniz sevinirim.Teşekkürler.

• CI + özelliği modul yuvası ile ilgili bir lisanstır. Bazı platform veya yayıncı kuruluşların güvenlik nedeniyle bu sistem de modül leri çalışıyor. Ülkemizde dtigitürk ün hd yayınları bu şekildeki bir cihazda izlenebilir ancak modül olması lazım. DT nin modüllü sistemide çok yaygın değil ve çok pahalı. Paylaşım özellikli cihazlarda bu özelliğin olması şu an için olası değil. Zaten bu tür cihazlarla genele baktığınızda herşey yapılabiliyor.
  • Merhabalar, uzun süredir team red yazılımını beklemekteyiz. Acaba solo,se,ue serisine ne zaman yazılım verilecek? Ayrıca quad modelinde kernel sürümü 3.5.1 sürümüne çıktı. Diğer serilerde kernel sürümü 3.1.1 olarak yüklü bu kernel sürümünde quad gibi 3.5.1 sürümüne yükseltilecekmi? Bilgi verirseniz sevinirim.
  • Team red yazılımının betası verildi zaten normal yazılım tüm cihazlara verilecek ama team red yazılımını beklemenize gerek yok. Görüntü kalitesi artık tüm yazılımlarda ve quad da yükseltildi. Diğer cihazlarda bununla ilgili zaten sorun yoktu. Solo, SE, UE modelleri için daha hızlı ve stabil yazılım isterseniz Modelelinize göre Zebradem yazılımını indirin ve kullanın. yazılımlar gigablue.com.tr de mevcuttur. Cihazlar hem daha hızlandı, dsmart sonunu % 100 giderildi.hemde çalışma kararlılığı artırıldı.
  • Zebradem yazılımını kurdum oldukça seri çalışan bir image. Bu yazılımda menü içerisinde multiboot seçeneği var. Bu özelliği nasıl kullanabiliriz?
  • Zebradem image de önemli konulardaki sorunlar giderilmiş. D-smart sorunu tamamen ortadan kaldırılmış. Cihaz da kararlıklık çok iyi duruma getirilmiş ve hız artırılmış. daha öncelikli konular yapıldığı için multiboot sonraki zanlarda ilave edilecekmiş.
  • Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, çalışmalarınızın devamını dilerim.
  • TV fiyatında uydu alıcılar var ama telefonlarda keze öyle hatta araba fiyatına saatler var. Ve bu piyasada en uygun ve en kaliteli ve hatta en süper görüntü gigalara ait diyebilirim. Atlanta HDbox da beni şaşırttı mesela bayağı süper. Dsmart gerçekten halloldu ise yeniden belki gigaya geçebilirim.
  • Halloldu merak etmeyiniz.
  • Merhaba
    2 gün önce Gigablue HD 800 SE aldım. Evimde bu cihazdan önce Dreambox 500 S vardı. Turksat + Hotbird + Digiturk uyduları var. CCAMM server sifrem ile bu uydulardaki sifreli kanallar dahil sorunsuz izliyordum.

Gigablue cihazını bağladım. HD dahil tüm sifreli kanallar açılıyor.

Sorunum dijiturk uydu üzerinde bazı kanalları açmak istediğimde, görüntü ekrana 1 saniye geliyor, sonra görüntü kayboluyor, cihazın TV ile baglantısı kopuyor. TV ekranında sanki hiç cihaz açık değilken görünen "Sinyal YOK" mesajı çıkıyor. Fakat bu arada Gigablue cihaz çalışır durumda. Sonra kumandadan 1 tuşuna basıp, TRT kanalına geçiyorum. Cihazın paneli üzerinden 1 nolu kanala geçtiğim görülüyor. Fakat TV ile cihaz bağlantısı olmadığı için ekranda görüntü yok. Sonra kumandadan cihazı kapatıp açınca 1 nolu kanal açılıyor. Yayın geliyor.

Bu sorun neden olur. Bazı kişiler Dayzek kaynaklı olabileceğini söyledi. Cihazımda yazılımsal farklı bir sorun olabilir mi ?

Acil Yardım Lütfen

• pm den mesaj atıldı.
  • quote:

pm den mesaj atıldı.

hocam quad'ı sizden aldığımda yüklü olan openmips imajı kullanıyorum ama şimdi bayağı bir imaj desteği geldi, siz hepsini test etmişsinizdir sanırım. özellikle sd yayın olmak üzere görüntü kalitesi olarak hangini tavsiye edersiniz...
  • İnanın bu kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor. bazıları open vix bazıları hdfreaks bazıları openmips beğeniyor. deneyip kendinizin karar vermesi en gbüzelidir. Yazılımları aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://www.gigablue.com.tr/download.php
  • Merhaba hocam.
    Bende dün sizden hd800 se modelini aldım ama wifi yi tanıtamadım .Bu ayarı nasıl sıfırlarız yeniden kurmak istiyorum bir adımı yanlış yaptım.
  • quote:

İnanın bu kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor. bazıları open vix bazıları hdfreaks bazıları openmips beğeniyor. deneyip kendinizin karar vermesi en gbüzelidir. Yazılımları aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://www.gigablue.com.tr/download.php

sayın hdsatıs linkteki kumanda ile bir bilgi varmı çıktımı veya çıkış tarihi ile alakalı
    http://gigablue.de/index.php?option=com_content&view=article&id=81&Itemid=117&lang=de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.