Şimdi Ara

GİGABLUE PROFESYONEL LİNUX SETTOP BOX ÜRÜNLERİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
5
Favori
48.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gigablue hd800 ue model cıhazım yenı aldım ama usb uzerıne kayıt yapamıyor ext3 ext4 nfs dosyası içermıyor diyor cıhazın yazılım versıyonu enigma 2 bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım
  • Usb yi cihazın menüsünden ext 3 olarak biçimlendirin hepsi bu kadar.
  • Bende quad HD almayı düşünüyorum.birde yanına ek atlanta 8li diseq düşünüyorum.bunun için ek bi işlem yapılırmı yoksa cihaz 8lidiseqi hemen görür mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba hotbird kanalları çıkmıyor gigablue cihazım var.
    Daha önce nextstar sd receiverım vardı
    Turksat ve hotbird çıkıyordu sonra hotbirde okutmamıştım yani uzun süredir hotbird kullanmıyordum

Gigablueyu yeni aldım acemisiyim

2 çanak antenim var lnb1 turksatı lnb2ye hotbirdmü koyacağım.
    Disegeci 1.0 yoksa 1.1 mi yapacağım

Uydu arayıcıya baktım şu bilgiler var

frekans 11054
    yatay
    symbol rate 30000
    otomatik
    fec 5/6 yazıor

cihazımda server yüklü
    hotbirde ait bilgiler yanlışmı kanalları taratsam serverdeki bilgiler silinirmi

yardımcı olursanız sevinirim
  • aahm23 A kullanıcısına yanıt
    Evet görür disq ayarları kısmından uydu ayarlamarını kolayca yapabilirsiniz. Quad da yeniden ön sipariş avantajı var bu hafta sonuna kadar 100 tl indirimli alıyorsunuz. Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkavak

merhaba hotbird kanalları çıkmıyor gigablue cihazım var.
    Daha önce nextstar sd receiverım vardı
    Turksat ve hotbird çıkıyordu sonra hotbirde okutmamıştım yani uzun süredir hotbird kullanmıyordum

Gigablueyu yeni aldım acemisiyim

2 çanak antenim var lnb1 turksatı lnb2ye hotbirdmü koyacağım.
    Disegeci 1.0 yoksa 1.1 mi yapacağım

Uydu arayıcıya baktım şu bilgiler var

frekans 11054
    yatay
    symbol rate 30000
    otomatik
    fec 5/6 yazıor

cihazımda server yüklü
    hotbirde ait bilgiler yanlışmı kanalları taratsam serverdeki bilgiler silinirmi

yardımcı olursanız sevinirim

'2 uydunuz varsa yapılandırma tipi basit seçeneği olacak

mod diseqc A/B olacak ve 1.0 seçili olacak.

Verdiğiniz bilgiler frekans bilgileridir. kanalalrı taratsanız server bilgileriniz silinmez.

• merhaba italyan hd kanallarında alt yazı görebilirimiyim türkçe olmasa da ingilizce anlayabilirim bunu nerden ayarlayabilirim
  • Kumandadan audio tuşuna basın. Ardından sarı tuşa basın. Altyazı seçeneklerinden seçebilirsiniz.

Ayrıca subtitle player 3.27 versiyonu ile Türkçe altyazı ekleyerek sorunsuz izleyebilirsiniz.
  • satmax12 çok teşekkür ederim süper oldu
  • Mesajım bulunsun
  • Gigablue HD QUAD ön sipariş kampanyasına göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Bu arada Gigablue HD QUAD için dvbs2 tunerler üretime başladı ve yeni yazılımlarda artık 4 dvbs2 ( hd uydu tuneri) tuner çalıştıran ilk ve tek uydu alıcı markası oldu.
  • Gigablue HD 800 SE stoklarda tükenmiştir Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
  • üstad sizin siteden bir Hd uydu cihazı almak istiyorum. Sorum şu Dsmart modülü moziaklenme ve donma yapmadan çalıştıracak sade bir cihaza ihtiyacım var.Görüntü kalitesi de mükemmel olsun istiyorum. fiyat öenmli değil. İPTV, filan gerek yok. Goldmaster 1010hd cihazım var sürekli donma yapıyor. mozaiklenme yapıyor. Dsmart modülden diyor. Doğru mu sizce. teşekkürleer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutpeker -- 5 Ağustos 2013; 12:17:24 >
  • Arkadaşlar Orjinal Dreambox 800 Hd Pvr'da yaşanan aşırı ısınma ve donmaların getirdiği sıkıntılardan sonra, henüz yeni olan Gigablue HD Quad 4 tunerli cihazlarda bu sorunlar yaşanırsa ki, hemen fiyatlarının yarısına 2. el piyasasına düşer. Bakın Dreambox 800 Hd Pvr serisi milleti hüsrana uğrattığı için 2. elde en çok satılan cihaz ünvanını korumaktadır.Şunu öğrenmek istiyorum. Gigablue HD Quad reklamınında göze sokarcasına özelliğini belirtmişler. 4 tuner yerleşimi yapılmış olarak mı cihazı gönderimini yapıyorlar. Satıcılar yoksa yerleri boş olarak mı gönderiyor.Tunerler ayrıca satılırsa bu cihazlar için yeni pazar. Ama, genellikler böyle reklamlarla çıkan cihazların arka görünümlerinde donanımları tam oluyor. Ama, bizim satıcılar cihaz arkasında sökülebilen bazı Tunerleri sökerek bunu parça parça satarak daha fazla kar etmek için gayret ederler.Reklamında satarken belirttiğin gibi arkasına 4 tuner yerleşik olarak gönderirsin.

Aşağıdaki uydu alıcılarından uygun fiyat ve güçlü performans bakımından linux cihazlardan hangisi alınır?

Dreambox; 8000 Hd Pvr, 7025+,7020 Hd, 7020 si, 800 Hd Pvr ,800 Hd se, 500 hd
    Vu+; Duo1,2,solo1,2, Ultimo, uno
    Gigablue; HD QUAD, HD800 UE, HD800 SE,HD800 SOLO
    Xtrend ET-9000 Enigma2 HD Twin Tuner PVR Ready

• quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

GİGABLUE QUAD ÇOK YAKINDA KULLANICILARINA MERHABA DİYECEK !!

DAHA İYİSİ YOK !

GİGABLUE PROFESYONEL LİNUX SETTOP BOX ÜRÜNLERİ

Teknik Özellikler;

İşletim Sistemi : Linux Enigma2

CPU : Broadcomm Bcm 7356 1,3 Ghz şu ana kadar kullanılmış tüm işlemcilerin en üstünü

Ram : 1 Gb DDR3 uydu alıcılarında ilk kez gigablue quad ile DDR3 e geçiş yapılıyor.

Flash : 512 Mb Nand Flash

Çift Tuner ( 2x Dvb-S2 Tuner) Opsiyonel olarak 4 Tuner takabilme imkanı Dilerseniz aynı anda 4 uydu tuner kullanabilme imkanıÇift Tuner li olarak gönderilmektedir.Dilerseniz DVB-C/C2 veya DVB-T / T2 Tunerli olarakta kullanabilirsiniz.

Renkli OLED Ekran gigablue UE modeli ile geçilen lcd ekran şu an sadece gigablue ürünlerinde bulunuyor

2x Modül Girişi

1x Kart Girişi

3x Usb 2.0

Gigabit ethernet portu ( 100 / 1000 Mbit ) Mükemmel hızda veri akışı uydu alıcısında internet hiç bu kadar hızlı olmamıştı1x E-Sata girişi

Component ve Composite çıkışları

1x Optik (Dijital) ses çıkışı

RS232

Web Browser Cihazı test edenler hızda bilgisayarlarımızdan farkı olmadığını yorumları yapıyorlar

HD den HD ye PİP Yapabilme (aynı pencerede 2 hd kanal yanyana) bu özellik gigablue quad ile artık hayal değil sadecece gigablue quad ile yapılabiliyor

Iphone ve Android tabanlı akıllı telefonlar ile uzaktan kumanda edebilme cep teknoloji ile uyum içerisinde

Mükemmel hızda İPTV özelliği

Universal Kumanda ve QWERTY Klavye (opsiyonel)

Processor/Mhz Mipsel / 1300 Mhz
    Linux Kernel Kernel 3.x.x
    DDRSDRAM / Flash DDR3 1024MB / NAND 512MB
    Front Panel
    LCD LCD Display 2inch Color
    Frontkeys 8 Buttons
    CI Slot 2 x CI
    Cardreader 1x Cardreader
    USB 1x USB
    Rear Panel
    Tuner DVB-S/S2 Twin input
    Optional Tuner 2 x Plug in Play DVB-C/T(Option)
    HDMI 1 x HDMI
    USB 2 x USB
    S/PDIF 1 x Optical
    3x2 RCA Component,Composite,L,R
    Ethernet Ethernet 100/1000 MBit
    E-SATA E-SATA
    RS-232 RS-232
    Power Jack Ja
    Power Switch 1 Switch
    Internal
    E-SATA E-SATA
    Accessories
    Remotcontrol GigaBlue Remotcontrol
    Remotcontrol + Keyboard (Optional) GigaBlue RCU Universal mit Tastatur
    Tuner (Optional) Hybrid (DVB-C / DVB-T

2 yıl GARANTİ

GİGABLUE QUAD 4 Tunerli ve 1305 Mhz. işlemcili bu uydu alıcısının satışı yapılırken resimlerde aşğıdaki orjinal kutu içeriğinde bulunan aksesurlarının tamamı mevcut mu? Alıcılar ve kullanıcıların orjinal kutu içeriğinde satışı yapılan ilan açıklamalarında belirtilmesine rağmen "Remotcontrol + Keyboard (qwerty-Optional) GigaBlue RCU Universal mit Tastatur" ve "altın uçlu HDMI kablo" kutu içeriğinden çıkmadığı belirtiyorlar. Bu uydu alıcısını alan arkadaşlar uydu alıcısının kutu içeriğinde aşağıdaki aksesurlardan hangileri çıkmakta ve çıkmamaktadır. Belirtilerse alıcılar açısından faydalı olur kanaatindeyim. Diğer linux tarzı uydu alıcılarında ilanlarında orjinal kutu içeriğinde yazılı cihaz özelliklerinde ve aksesuar bilgilerinde satış ilanlarında ne taahhüt etmişler ise onu kutu içeriğinde bulmaktayız. Bu yönüyle gigablue satış yaparken yanıltıcı ilan vermektedir. Taahhüt ettiği aksesuarlar orjinal kutu içerğinden çıkmamaktadır.Satışı yapılan GİGABLUE QUAD 4 Tunerli ve 1305 Mhz. işlemcili ilk seri cihazlarında aksesuarlarını resimli olarak eksiksiz göstermelerine rağmen kutu içeriği eksik çıkmaktadır. Aşağıdaki adresi belirtilen ithalatçısına sorulduğunda maalesef sonraki satışlarımızda kutu içeriğinde konulacak denmektedir.Ama ödeme yapılırken aksesuarları kutu içeği tam bir cihaza para verilmektedir. Satıcıların müşteri aldatıcı satış ilanları vermemesi güvenirlilik açısından önemlidir.Akla ister istemez şu soru gelmektedir. Orjinal kutu içeği açılarak aksesuarların bir kısmı alınarak ayrıca satışa mı sunuluyor? İthalatçı firma eğer bunu yapıyorsa, kendi ticaret ahlakını hiçe sayıyor anlamı çıkıyor.Çoğu kullanıcı linux tarzı cihazları her yönüyle iyi kullandığı ve forum sayfalarında özgürce olumlu ve olumsuz anlamda yorum yapabildikleri ve destek aldıkları için Hepsidijital.com yetkilileri neden bu şekilde satış yapıldığı konusunda bilgilendirirlerse alıcı ve kullanıcılar bakımından güvenirlik ve satış bazından iyi olur kanaatindeyim.

1) Kumanda: GigaBlue universal kumanda
    2) Altın uçlu HDMI kablo
    3) Tuner (Optional): Hybrid (DVB-C / DVB-T)
    4) Güç ünitesi (elektrik kablosu+direnç düşürücü güç adaptörü-DC İn 12V-5 amp.)
    5) Remotcontrol + Keyboard (qwerty-Optional): GigaBlue RCU Universal mit Tastatur
    6) RS-232 data kablosu
    7) Wi-fi adaptörü

HepsiDijital Elektronik Hizmetleri ve Tic.Ltd.Şti
    Adres : Yüksek Kaldırım Cad.Marmara İş Mrk.No:73 Asma Kat No:1
    Beyoğlu - İSTANBUL
    Tel : 0212 252 35 54 Fax : 0212 249 20 50
    E-Mail :info@gigablue.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemli77 -- 12 Ağustos 2013; 16:18:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gizemli77

Arkadaşlar Orjinal Dreambox 800 Hd Pvr'da yaşanan aşırı ısınma ve donmaların getirdiği sıkıntılardan sonra, henüz yeni olan Gigablue HD Quad 4 tunerli cihazlarda bu sorunlar yaşanırsa ki, hemen fiyatlarının yarısına 2. el piyasasına düşer. Bakın Dreambox 800 Hd Pvr serisi milleti hüsrana uğrattığı için 2. elde en çok satılan cihaz ünvanını korumaktadır.Şunu öğrenmek istiyorum. Gigablue HD Quad reklamınında göze sokarcasına özelliğini belirtmişler. 4 tuner yerleşimi yapılmış olarak mı cihazı gönderimini yapıyorlar. Satıcılar yoksa yerleri boş olarak mı gönderiyor.Tunerler ayrıca satılırsa bu cihazlar için yeni pazar. Ama, genellikler böyle reklamlarla çıkan cihazların arka görünümlerinde donanımları tam oluyor. Ama, bizim satıcılar cihaz arkasında sökülebilen bazı Tunerleri sökerek bunu parça parça satarak daha fazla kar etmek için gayret ederler.Reklamında satarken belirttiğin gibi arkasına 4 tuner yerleşik olarak gönderirsin.

Aşağıdaki uydu alıcılarından uygun fiyat ve güçlü performans bakımından linux cihazlardan hangisi alınır?

Dreambox; 8000 Hd Pvr, 7025+,7020 Hd, 7020 si, 800 Hd Pvr ,800 Hd se, 500 hd
    Vu+; Duo1,2,solo1,2, Ultimo, uno
    Gigablue; HD QUAD, HD800 UE, HD800 SE,HD800 SOLO
    Xtrend ET-9000 Enigma2 HD Twin Tuner PVR Ready

Ürün satış ilanında zaten çift tuner olarak gönderildiği 2 tuner yuvasınında opsiyonel olarak tuner alıp kullanabileceğiniz yazılmış. Gigablue ürünleri dünyanın heryerinde aynı satış formatı ile satılmaktadır. Ülkemizdede aynıdır. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gizemli77

quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

GİGABLUE QUAD ÇOK YAKINDA KULLANICILARINA MERHABA DİYECEK !!

DAHA İYİSİ YOK !

GİGABLUE PROFESYONEL LİNUX SETTOP BOX ÜRÜNLERİ

Teknik Özellikler;

İşletim Sistemi : Linux Enigma2

CPU : Broadcomm Bcm 7356 1,3 Ghz şu ana kadar kullanılmış tüm işlemcilerin en üstünü

Ram : 1 Gb DDR3 uydu alıcılarında ilk kez gigablue quad ile DDR3 e geçiş yapılıyor.

Flash : 512 Mb Nand Flash

Çift Tuner ( 2x Dvb-S2 Tuner) Opsiyonel olarak 4 Tuner takabilme imkanı Dilerseniz aynı anda 4 uydu tuner kullanabilme imkanıÇift Tuner li olarak gönderilmektedir.Dilerseniz DVB-C/C2 veya DVB-T / T2 Tunerli olarakta kullanabilirsiniz.

Renkli OLED Ekran gigablue UE modeli ile geçilen lcd ekran şu an sadece gigablue ürünlerinde bulunuyor

2x Modül Girişi

1x Kart Girişi

3x Usb 2.0

Gigabit ethernet portu ( 100 / 1000 Mbit ) Mükemmel hızda veri akışı uydu alıcısında internet hiç bu kadar hızlı olmamıştı1x E-Sata girişi

Component ve Composite çıkışları

1x Optik (Dijital) ses çıkışı

RS232

Web Browser Cihazı test edenler hızda bilgisayarlarımızdan farkı olmadığını yorumları yapıyorlar

HD den HD ye PİP Yapabilme (aynı pencerede 2 hd kanal yanyana) bu özellik gigablue quad ile artık hayal değil sadecece gigablue quad ile yapılabiliyor

Iphone ve Android tabanlı akıllı telefonlar ile uzaktan kumanda edebilme cep teknoloji ile uyum içerisinde

Mükemmel hızda İPTV özelliği

Universal Kumanda ve QWERTY Klavye (opsiyonel)

Processor/Mhz Mipsel / 1300 Mhz
    Linux Kernel Kernel 3.x.x
    DDRSDRAM / Flash DDR3 1024MB / NAND 512MB
    Front Panel
    LCD LCD Display 2inch Color
    Frontkeys 8 Buttons
    CI Slot 2 x CI
    Cardreader 1x Cardreader
    USB 1x USB
    Rear Panel
    Tuner DVB-S/S2 Twin input
    Optional Tuner 2 x Plug in Play DVB-C/T(Option)
    HDMI 1 x HDMI
    USB 2 x USB
    S/PDIF 1 x Optical
    3x2 RCA Component,Composite,L,R
    Ethernet Ethernet 100/1000 MBit
    E-SATA E-SATA
    RS-232 RS-232
    Power Jack Ja
    Power Switch 1 Switch
    Internal
    E-SATA E-SATA
    Accessories
    Remotcontrol GigaBlue Remotcontrol
    Remotcontrol + Keyboard (Optional) GigaBlue RCU Universal mit Tastatur
    Tuner (Optional) Hybrid (DVB-C / DVB-T

2 yıl GARANTİ

GİGABLUE QUAD 4 Tunerli ve 1305 Mhz. işlemcili bu uydu alıcısının satışı yapılırken resimlerde aşğıdaki orjinal kutu içeriğinde bulunan aksesurlarının tamamı mevcut mu? Alıcılar ve kullanıcıların orjinal kutu içeriğinde satışı yapılan ilan açıklamalarında belirtilmesine rağmen "Remotcontrol + Keyboard (qwerty-Optional) GigaBlue RCU Universal mit Tastatur" ve "altın uçlu HDMI kablo" kutu içeriğinden çıkmadığı belirtiyorlar. Bu uydu alıcısını alan arkadaşlar uydu alıcısının kutu içeriğinde aşağıdaki aksesurlardan hangileri çıkmakta ve çıkmamaktadır. Belirtilerse alıcılar açısından faydalı olur kanaatindeyim. Diğer linux tarzı uydu alıcılarında ilanlarında orjinal kutu içeriğinde yazılı cihaz özelliklerinde ve aksesuar bilgilerinde satış ilanlarında ne taahhüt etmişler ise onu kutu içeriğinde bulmaktayız. Bu yönüyle gigablue satış yaparken yanıltıcı ilan vermektedir. Taahhüt ettiği aksesuarlar orjinal kutu içerğinden çıkmamaktadır.Satışı yapılan GİGABLUE QUAD 4 Tunerli ve 1305 Mhz. işlemcili ilk seri cihazlarında aksesuarlarını resimli olarak eksiksiz göstermelerine rağmen kutu içeriği eksik çıkmaktadır. Aşağıdaki adresi belirtilen ithalatçısına sorulduğunda maalesef sonraki satışlarımızda kutu içeriğinde konulacak denmektedir.Ama ödeme yapılırken aksesuarları kutu içeği tam bir cihaza para verilmektedir. Satıcıların müşteri aldatıcı satış ilanları vermemesi güvenirlilik açısından önemlidir.Akla ister istemez şu soru gelmektedir. Orjinal kutu içeği açılarak aksesuarların bir kısmı alınarak ayrıca satışa mı sunuluyor? İthalatçı firma eğer bunu yapıyorsa, kendi ticaret ahlakını hiçe sayıyor anlamı çıkıyor.Çoğu kullanıcı linux tarzı cihazları her yönüyle iyi kullandığı ve forum sayfalarında özgürce olumlu ve olumsuz anlamda yorum yapabildikleri ve destek aldıkları için Hepsidijital.com yetkilileri neden bu şekilde satış yapıldığı konusunda bilgilendirirlerse alıcı ve kullanıcılar bakımından güvenirlik ve satış bazından iyi olur kanaatindeyim.

1) Kumanda: GigaBlue universal kumanda
    2) Altın uçlu HDMI kablo
    3) Tuner (Optional): Hybrid (DVB-C / DVB-T)
    4) Güç ünitesi (elektrik kablosu+direnç düşürücü güç adaptörü-DC İn 12V-5 amp.)
    5) Remotcontrol + Keyboard (qwerty-Optional): GigaBlue RCU Universal mit Tastatur
    6) RS-232 data kablosu
    7) Wi-fi adaptörü

HepsiDijital Elektronik Hizmetleri ve Tic.Ltd.Şti
    Adres : Yüksek Kaldırım Cad.Marmara İş Mrk.No:73 Asma Kat No:1
    Beyoğlu - İSTANBUL
    Tel : 0212 252 35 54 Fax : 0212 249 20 50
    E-Mail :info@gigablue.com.tr

Eyüp bey bakın buradaki yazıları nereden uyduruyorsunuz bilmiyorum ancak. Milletin aklında garip şeyler uyandırıyorsunuz. Amacınızın ne olduğunu bilmiyorum ancak masumane bir soru olarak algılayıp sizi bilgilwendirme amaçlı cevap verelim.

Yukarıda belirttilen ve vadedilen ürünlerden ürünün içinde eksik çıkmamaktadır.
    Yurt dışında HDMI kablo ile gönderilmemektedir. Ancak Biz Türkiyede kutuların içine ilave HDMI kablo koyup gönderiyoruz. 1000 kişiden 3 kişide çıkmamışsa bile orjinalinde çıkmadığı için unutulmuş olabilir bize bilgi verdiklerinde adreslerine kabloyu gönderiyoruz.
    Onun dışında quad ın normal uzaktan kumandası zaten kutu içinden çıkıyor. QWERTY klavyeli kumanda ise zaten OPSİYONEL diye belirtiliyor ve o kumanda yeni üretimden çıktı ve yeni satışına başlanıyor normal kumandasının yanında bunuda kullanmak isteyenler satın alabilir. Bu klavyeli kumanda yurt dışındada opsiyonel satılmaktadır.

ÜRÜNÜN KUTU İÇİERİĞİ ORJİNAL HALİNE BİZ HDMI KABLO VE GARANTİ BELGESİ EKLİYORUZ HEPSİ BU.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDsatış -- 10 Eylül 2013; 13:05:39 >

• Gigablue ÖN sipariş fırsatı içinde son 3 gün kaldığını hatırlatmak isteriz. 2 aydır dövizin hızlı yükselişi nedeni ile yeni gelen quad modelinde maliyet artışı olmuştur. Ancak ön sipariş veren müşterilerimiz bu artıştan etkilenmeyecektir. Fiyatı TL bazında sabitledik ve distribütör firma olarak müşterilerimizin kur artışından etkilenmemesini sağladık. Ön siparişten sonra maliyet artış farkı fiyatlara yansıtılacaktır. Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutpeker

üstad sizin siteden bir Hd uydu cihazı almak istiyorum. Sorum şu Dsmart modülü moziaklenme ve donma yapmadan çalıştıracak sade bir cihaza ihtiyacım var.Görüntü kalitesi de mükemmel olsun istiyorum. fiyat öenmli değil. İPTV, filan gerek yok. Goldmaster 1010hd cihazım var sürekli donma yapıyor. mozaiklenme yapıyor. Dsmart modülden diyor. Doğru mu sizce. teşekkürleer.

Müşteri temsilcisi arkadaşlarımız bilgilendirme ve öneride bulunmuşlar teşekkürler.
  • Yeni kumandası quad a ayrı bir hava kattı. İlk gün kullanamamıştım. Kumanda ile rf i tanıtmak gerekiyormuş şimdi sorunsuz kullanıyorum. Kumandanın şarjlı olması çok iyi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.