Şimdi Ara

GIGA-BYTE G-Smart i 120 alan varmı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
19.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam olatak bilmemekle beraber ( denemedim o yüzden ) yardımcı olmaya çalışayım. Ben Telsim hat kullanıyorum ve PPC de Programs / Phone Tools içerisinde Özel Servisler diye bir uygulama var. O uygulamada operatörün sunduğu fal... gibi servis hizmetleri yer alıyor. Oradan olabilir diye tahmin ediyorum.
  • arkadaslar cok tskler verdiginiz bilgiler icin! bu ppc i almayı dusunuyorum ama bilmek istedigim tek konu diger cep telefonları gibi 2 gb mSD ile donuyo yada yavasliyo mu ? acil cvp atarsanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurbaacik -- 5 Mart 2008; 4:16:21 >
  • Arkadaşlar ben de 1 aydır gigabyte İ 120 yi kullanıyorum telefon donma yapmıyor alacak olanlara almalarını tavsiye ederim bu fiyata bu özellikler mükemmel sadece Tv izleme özelliği bile fiyatını karşılıyor.çektiğim fotoğrafı bilgisayara attım resim çok net hiç kimse cep telefonuyla çekildiğini anlayamaz bu fiyata bu özelliklerle bir ikinci telefon kesinlikle bulamazsınız.
  • Ben şu ana kadar bir donma yada kasmaya şahit olmadım telefonumda. ( 2GB Mini SD Toshiba ) Şu an 4Gb Mini Sd ( bulabilirsem )
    yada Mini Sd adaptorlu Micro Sd düşünüyorum. Alınca sizlerede bilgi veririm kullanımı ile ilgili bir sıkıntı var yada yok diye.
  • tşkler arkadaslar tek sıkıntım buydu. aklıma gelmisken hala gps yada navturk veriliyo mu yanında ?
  • merhaba
    bende yeni aldim..en son ipaq 6815 kullanıyordum ondan cok iyi bir cihaz diyebilirim
    wm5 4 gb sd karti gormuyor.wm6 upgrade yapip oyle deneyecegim

navturk cikmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rad -- 5 Mart 2008; 21:07:43 >
  • http://r a p i d s h a r e .com/files/66273545/SDHC.zip.html
    bunu ndirip yukleyince 4 gb karti gordu wm6 upgrade i yapmadan
  • Bende i20'u yeni almış bulunmaktayım ve cihazı kurcalamaktayım. Gayet güzel bir PPC

İçinden Türkçe CD çıktı, ActiveSync ile cihazı nasıl göstereceğimi bulmaya çalışıyorum şu anda.

Edit: En sonunda USB'den otomatik görebildi ActiveSync.

WM6'ya da yükseltebilirim ama ayrıca satılan ya da yüklenebilen Türkçe kelime tamamlama programı gibi bişey bileniniz var mı :) Çünkü WM dili benim için önemli değil ingilizce bile daha iyi, sadece otomatik tamamlama istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 8 Mart 2008; 17:55:07 >
  • selamlar,

cihazı bugün aldım. ancak birkaç sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.
    1- cihazın içinde navturk diye bir yazılım bulamadım. Navigasyon sistemini nasıl kullanacağım. (Bu aletle beraber bluetooth gpsde vermelerimi gerekiyordu, obir kampanyaydı ve bittimi acaba?)
    2- WM5 türkçe yerine WM6 ingilizce kullanmanın artıları eksileri nedir hangisi daha iyidir. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahk -- 8 Mart 2008; 21:58:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdullahk

selamlar,

cihazı bugün aldım. ancak birkaç sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.
    1- cihazın içinde navturk diye bir yazılım bulamadım. Navigasyon sistemini nasıl kullanacağım. (Bu aletle beraber bluetooth gpsde vermelerimi gerekiyordu, obir kampanyaydı ve bittimi acaba?)
    2- WM5 türkçe yerine WM6 ingilizce kullanmanın artıları eksileri nedir hangisi daha iyidir. teşekkürler.

Wm5 türkçe dil paketi yükleyince sanal klavyeyle birşeyler girerken otomatik Türkçe öneri yapıyor mu yoksa gene İngilizce mi tamamlıyor?

Bu arada WM6'nın WM5'ten daha stabil ve daha hızlı olduğunu duymuştum. (Ancak yükseltme geri çevrilemiyor diye yazmışlar sitesinde, başka PDA'ler çevrilebiliyor halbuki.)

Artık navturk vermiyorlar galiba, benden de çıkmadı. (En azından webdenal'daki kampanyada yoktu.) Dahili gps alıcısı da yok.

• dün holux gpslim 240 gps cihazını aldım

GIGA-BYTE G-Smart i 120   alan varmı?

Zaten ufacık birşey, anahtarlığıma taktım ve bluetooth üzerinden i120'ye çok kolay bir şekilde bağladım, açık havada yada araç içinde uydulara bağlanması birkaç saniye sürüyor. I120'ye de igo myway 2006 kurmuştum en güncel Türkiye haritasıyla. "Zeynep" hanımın sesinden yol tarifleri almak gerçekten güzel oldu.
    Bu ufacık tefecik gps cihazını, g-smart i120'ye sahip her kullanıcıya şiddetle tavsiye ederim.
    Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 9 Mart 2008; 10:57:29 >

• kullanan arkadaşlara bu telefonla ilgili bikaç sorum olacaktı.
    1-telefon görüşmelerini tek tuşla kaydedebiliyormusunuz?
    2-flash ışığını fener olarak kullanabiliyormusunuz?
    3-radyosunun zayıf çektiği doğrumu?
    4-fotoğraf ve video kalitesi çokmu kötü,en azından k750 kulanıcısı olarak eski telefonumu çok ararmıyım?
    şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cüneyttan

kullanan arkadaşlara bu telefonla ilgili bikaç sorum olacaktı.
    1-telefon görüşmelerini tek tuşla kaydedebiliyormusunuz?
    2-flash ışığını fener olarak kullanabiliyormusunuz?
    3-radyosunun zayıf çektiği doğrumu?
    4-fotoğraf ve video kalitesi çokmu kötü,en azından k750 kulanıcısı olarak eski telefonumu çok ararmıyım?
    şimdiden teşekkürler.

1-denemdim ama sanirim oluyor
    2-evet
    3-dogru
    4-idare eder ppc lerde zaten fotograf cok kaliteli degil
  • Hemen ben olaya eksilerinden başlayayım.

Telefon diğer PDA'lara göre birazcık kalın ve üzerindeki tuşlara zor basılıyor (ama sadece dokunmatik ekran olmasından iyidir, en azından oyunlarda falan tuş ataması yapılabilir ayrıca bir çok kısayol ayarlanabiliyor.) Bir güncelleme ile 4 gb desteği geliyor diye duydum ama şu anlık internette yazanlara göre 2 gb'dan büyük hafıza kartı desteklemiyor.

Kamerası 2.1 mp olmasına rağmen bunun hakkını veremiyor, sadece telefon ekranında kamerayı açınca çok iyiymiş gibi görüyor (Takılma olmuyor.), fotoğraf makinası gibi yatay tutup yukarıdaki fotoğraf çekme tuşuyla çekiyorsunuz bunlar güzel ancak çekilen fotoda belirgin morlaşmalar var ve kalitesiz çekiyor. (Gerçi fotoğraf makinası mı alıyoruz?)

Edge, 3G gibi teknolojileri destekemiyor. (En azından edge, gerçi wireless ve gprs yeter bize ) Dahili GPS alıcısı yok ama sorun değil harici eklenebiliyor.

Artıları

İlk olarak fiyatı bir çok PDA'e göre daha uygun.

Dahili belleğinin 256 mb olması (bence gayet yeterli.)

İçinde WiseTalk (konuşurken arka plana sahte ses ekleme, televizyona bile çıktı.), Torch (Flash'ı fener olarak kullanabilme.) gibi özel programlarla gelmesi.

Televizyon desteği olması (Her ne kadar hareket halinde çekmese de.)

Push Mail desteği

Official WM6 desteği olması.

Ram'i bu fiyata göre fena sayılmaz (64 mb) ama keşke 128 olsaydı. İşlemcisi de fena değil.

Bu arada telefon resimlerinde gerçekten kötü görünüyor, aslında üstten bakınca gayet şık bir telefon. Tasarımı bence hiçte kötü değil.

Kutunun içinden 2 pil çıkıyor. Biri diğerine göre daha yüksek kapasiteli. Telefonun arka kapak diye bir kavramı yok, direkt pili takıyorsunuz.

Ancak şarj etmek için hiç sorununuz yok. İçinden USB kablosu (bilgisayardan şarj edilebiliyor.), Fişe takılabilen USB Adaptörü (pirizden şarj edilebiliyor.), harici şarj ünitesi (Telefon olmadan USB kablosu [piriz ya da bilgisayardan gelen] ile şarj edilebiliyor.)

Telefonunun pil durumunu henüz gerçekten detaylı inceleyemedim ama sonuçta sürekli Wireless ve o kadar işlemci gücüyle çabuk bitebiliyor. Wireless kapalı olursa tabiki bayağı gideceğinden eminim.

Şu anda Opera, Minimo, Winamp, WinRAR, Age Of Empires, WisBar Advance, Adobe Reader, Core Player, DivX Player gibi onlarca (baya fazla) program yükledim gayet stabil çalışıyor. (WisBar açıkken performansta biraz düşme oluyor açıkcası ancak WM6 görünümü, görev / pencere yönetimi ve daha düzenli başlat menüsü gibi şeyler bence gayet önemli.)

ActiveSync ile telefon bilgisayara bağlıyken Outlook 2007'ye gelen e-postanın direkt telefonda görünmesi oldukça hoşuma gitti açıkçası.

Neredeyse bilgisayarda yaptığım herşeyi yapabiliyorum. (Bu gerçi her Windows Mobile için geçerli birşey.) Örn: Alt yazılı DivX izlemek, Winamp açıp o sırada Opera'da gezinmek ve MSN'de yazışmak.

Eğer adam gibi bir Task Manager ya da Wisbar Advance gibi birşey kurarsanız pencere / program yönetiminiz çok kolaylaşır.

Son olarak, telefonu aldığımdan gerçektem memnunum.

• dün (11.03.08) darty den aldım!! 589 ytl 12 taksit! içinden gps de çkmadı , araç tutacağıda :) çkmasını da beklemiyordum! gençcell 25 ytl ye gönderecek bakalım! stylus söylendiği gibi arıza verdi ! neyseki yenisini göndereceklerini söylediler! sabah 8 den beri kurcaladım saat 13:00 de bitti ince pil! mobile 6 yükledim büyük pille kurcalamaya devam!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dostc -- 12 Mart 2008; 16:52:58 >
  • merhaba
    wm6 upgrade i yaptiktan sonra tuslarin uzerindeki harfleri kullanmak icin varolan klavye key smart kayboldu
    sizde de ayni sey oldu mu?
  • Evet. 25 Ytl ye neyi gönderecekler. Kalemimimi. Yoksa gps alıcıyı mı? Eğer öyleyse bende bir mail atayım Genccell e.
    Çok mu beleşçilik oldu ne....
  • tabiikide araç tutacağını!! ama benim şu an en büyük problemim telefon çekmiyoorrrrrrrrrrr
  • Telefon çekmemesi kötü. Umarım aklıma gelen sizin başınıza gelmemiştir. ( Mpx 200 ümde de böyle bir problem olmuştu ve bir daha düzelmemişti. ) Size tavsiyem, önce ağ ayarlarını bir kontrol edin automatic modda operatör bulamıyorsa manuel olarak deneyin gene olmuyorsa bir iki kez tekrar rom kurarak bir deneyin. Eğer düzelmezse bence hiç beklemeden Genccell ile irtibata geçin. Pda almaya karar verirken Smartphone da ( Mpx 200 ) yaşadığım problem beni çok tedirgin etmişti. Umarım düzelir yada en kısa sürede Genccell sorununuza çözüm bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol1979 -- 13 Mart 2008; 23:26:45 >
  • genccell i aradım getirin telefonu dediler! E tabi ikinci üçüncü günde de servise gitmek pek içimden gelmiyor! bu arada pil olayından bahsedeyim! çok az gidiyor iki pilde!!!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.